Κούρδοι έκαψαν τουρκική σημαία στη Θεσσαλονίκη – Το σύνθημα κατά του Ερντογάν [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
720_677834_eed17f0ff1-ad111ffa4aa7ebac(1)

Πορεία πραγματοποίησαν Κούρδοι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης προκειμένου να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους Κούρδους της Βορειοανατολικής Συρίας που πλήττονται από τις τουρκικές δυνάμεις.

Κεντρικό σύνθημα των διαδηλωτών ήταν το ότι “Ο Ερντογάν είναι τρομοκράτης”.

simaia2(1) 677834_ede4ed38d0-b59f2f93ca503244(1)

Μάλιστα όταν έφτασαν στην Καμάρα, έκαψαν μια σημαία της Τουρκίας ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις επιχειρήσεις του τουρκικού στρατού.

Σύμφωνα με τον τουρκικό στρατό, 415 Kούρδοι μαχητές έχουν πέσει νεκροί από τις στρατιωτικές επιχειρήσεις που διεξάγονται στη Συρία.

Πηγή: thestival.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΗΡΑ !!!! ΚΛΑΦΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΑΜΟ !!!! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΟΠΡΕΣΒΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΤΟ ΚΟΥΡΕΛΟΠΑΝΟ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ !!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ???? ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ????Α ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!!

  2. Οκ είναι πολύ μάγκες εδώ… Εκεί γιατί δεν πάνε να πολεμήσουν τα κλεφτρονια…? Σε αυτούς που είναι εδώ σαν λαθρο-λιποτακτες κλωτσιά και κολύμπι γι την χώρα τους..

Comments are closed.