Κούλης μπολσεβίκος. Και τον Ζαχαριάδη τον φονιά να του πρότειναν για Πρόεδρο, θα τον έβγαζε από τον τάφο. Ουστ, παλιόσκυλα

Κοινοποίηση:
zaxariadis

Επιλογή των προδοτών του Σύριζα, πρότεινε για Πρόεδρο Δημοκρατίας ο Μητσοτάκης. Μητσοτάκης είναι αυτός, τι μαϊντανό περιμένατε να προτείνει.

Αυτός, στην πολιτική νοητική κατάσταση που βρίσκεται και τον Νίκο Ζαχαριάδη, τον αρχιδολοφόνο ή και τον Μπελογιάννη να του πρότειναν, θα τον έβγαζε από τον τάφο.

Οριστικοποιείται πια η συνεργασία ΝΔ και Συριζα σε όλα τα επίπεδα. Είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Μόνο οι άσχετοι δεν γνωρίζουν τα πραγματικά ονόματα των προδοτών, Κυριάκοφ Μιτσοτάκοβιτς, Αλεξέι-Σαϊντμίρι Τσιπράι, Μαχμούτ Καραμάν Αλή, Σεργκέι Κουτσούμποφ, Ναζλί-Οφούφ Γενηματόγλου, Νικολάι Μιχαλολιάκοφ κι ο Αλβανός που τους έβαλε μέσα Αντόνι Σαμάρα. Όποιος ψάξει θα βρει για τους δήθεν Έλληνες.

  2. Δεν είναι η άλλη όψη… Είναι Η ιστορία των Μητσοτακηδων που μας λέει ότι ποτέ δεν υπήρξαν στην πραγματικότητα ΔΕΞΙΟΙ άσχετα αν τρώνε το κουτόχορτο οι ΝεοΕλληνες ψηφοφόροι.. ήταν πάντα καιροσκόποι και (όπου με πάει ο άνεμος) και τσιράκια της Πλουτοκρατίας.
    Ενδεικτικά…Ο μπαμπάς Μητσοτάκης ήταν Κεντρώος και μάλιστα υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Ενώσεως Κέντρου που ιδρύθηκε από τον Γεώργιο Παπανδρέου με τη συμμετοχή και του Σοφοκλή Βενιζέλου και ήταν τότε οι φανατικοί αντίπαλοι το επιβήτορα του Ευταξία (Καραμανλή..ΕΡΕ) με τον τότε επονομαζόμενο Ανένδοτο Αγώνα. Το 1965 τσακώθηκε με τον γερο Παπανδρέου και αποστάτησε. Στην περίοδο τις επταετίας την κοπάνησε στην Γερμανία γιατί δεν τον έπαιρνε να μείνει.. Μεταπολιτευτικά δημιούργησε το Κόμμα Νεοφιλελευθέρων(!) που εξέλεξε στις εκλογές του 1977 δυο βουλευτές, τον ίδιο και τον Παύλο Βαρδινογιάννη. Το επόμενο έτος εντάχθηκε στη Νέα Δημοκρατία(!) και την 1η Σεπτεμβρίου του 1984 εξελέγη αρχηγός της.

    Οπότε βγάλτε μόνοι σας, τα συμπεράσματα σας…. για το ήθος τους.

    1. Ποτέ δεν υπήρξαν δεξιοί οι Μητσοτάκηδες, γιατί πάντα ήταν βενιζελικοί και μάλιστα απευθείας συγγενείς του Βενιζέλου!!! Η αγγλόφιλη παραδοσιακά δεξιά στην Ελλάδα ηττήθηκε από τους αμερικανόφιλους βενιζελικούς, οι οποίοι στην Κατοχή επέπλευσαν σαν συνεργάτες των ναζί και έμειναν ατιμώρητοι εξαιτίας του εμφυλίου που προκάλεσαν οι κομμουνιστές, οι οποίοι πάντα ήταν δημιουργήματα τους και τσιράκια τους!!! Μετά και το οριστικό τέλος της δεξιάς στην Ελλάδα, με την αποχώρηση του βασιλιά Κοκού, κυβερνούν ανελλιπώς και αχώριστα οι δύο “συνεταίροι” τον έρημο αυτό τόπο!!! Κανένας δεν τιμωρήθηκε ποτέ για τα εγκλήματα που προκάλεσε, οι μέν βενιζελικοί σαν δοσίλογοι, οι δε κομμουνιστές σαν σφαγείς αμάχων στον εμφύλιο!!

  3. Τελικά μόνο αν καταργηθεί όλη η νομοθεσία του ελλαδιστάν και αντικατασταθεί από την Ισλανδική, ίσως επιβιώσουμε.

Comments are closed.