Κουνιόταν σαν..! Ξεσάλωσε ο Λάκης Γαβαλάς όταν χόρεψε το “Τραγούδι των γύφτων” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
gavalas0101-768x432

Το “Στην υγειά μας ρε παιδιά” φόρεσε τα καλά του στο Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς και με λαμπερούς καλεσμένους, ο Σπύρος Παπαδόπουλος υποδέχθηκε τους τηλεθεατές. Το τραγουδιστικό μέρος ανέλαβαν ο Αντύπας, ο Κώστας Καραφώτης, ο Θοδωρής Φέρρης, ο Νίκος Ζωϊδάκης, η Κατερίνα Λιόλιου, η Εύη Μιλλή, η Βάλια Σωμαράκη και ο Πρόδρομος.

 

Μόλις, μάλιστα, το μικρόφωνο έπιασε ο Θοδωρής Φέρρης… πρώτος στο χορό έσπευσε ο Λάκης Γαβαλάς. Με μια ιδιαίτερη ενδυματολογική επιλογή, ως είθισται, ο σχεδιαστής μόδας επέλεξε να χορέψει με τον δικό του μοναδικό τρόπο το “Τραγούδι των γύφτων (Μπαλαμός)”.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΆ ΑΥΤΆ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΑΠΌ ΙΝΔΊΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΙΆ ΈΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΉ ΜΟΥΣΙΚΉ ΜΑΣ Κ ΠΑΡΆΔΟΣΗ; ΒΈΒΑΙΑ ΚΑΤΙ ΔΙΚΌ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΚΟΎΜΕ ΑΛΛΆ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ ΤΣΑΚΝΗ. ΑΣ ΌΨΕΤΑΙ ΠΟΥ ΓΡΆΨΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΣΚΑΤΟΤΡΑΓΟΥΔΟ

  2. τα τρομπονια να δεις πως τα χορευει!!!! Σταγονα δεν αφηνει να πεσει κατω

  3. …..αυτη η εκμπομπη [!] πηρε εδω και καιρο την ΚΑΤΗΦΟΡΑ…..θυμισες απο την εποχη του 1210μχ στην Κων/πολι…γιατι ρε ασιατες μια απο τα ιδια ?

  4. Λακη πηγαινε Μενιδι να το χορεψεις-θα σου κανουν τον κλανια σαν ξεγιρισμενη καλτσα
    Οχι οτι θα σε χαλασει βεβαια

  5. Τι παρακμή. Δεν βρέθηκε κάποιος να δώσει δυό χαστούκια στο ραμολί να μαζευτεί. 67 χρονών γεροπούστης και κάνει τέτοιες μαλακίες. Τελικά δικαιώνει όλους αυτούς που λένε ότι όλοι οι πούστηδες είναι ανώριμοι και μαλάκες και έχουν ροπή στον αυτοεξευτελισμό. Ένας σοβαρός ανάμεσα τους δεν υπάρχει. Τι κουνιέσαι βρε ραμολιμέντο κωλόγερε σαν μαούνα? Νομίζεις ότι θα σού πούνε μπράβο? Ο πιο γελοίος βέβαια είναι ο τραγουδιστής που λέει σε μια στιγμή “Αυτός είσαι αγόρι μου”. Ναι αγόρι μου έλα όπισθεν με ανοιχτή την κωλάρα.

  6. Γιατι βριζετε τον Λακη .,.,.?

    Προφανως ο πρωτος που τον γαμ@#σε ηταν γυφτος και απο τοτε ανακαλυψε το ταλεντο του .,..,

    Ελα στην Μορια αδελφη του ελεους να εξηγησεις στους αραπηδες για τις εσαρπες που πλεκεις

  7. ΟΥΣΤ μωρή λούγκρα του ελέους. Τα hot spots σε περιμένουν σύντομα. Θα σε γλεντάνε όλες οι εθνότητες των λαθροπηθίκων του πλανήτη.

  8. Συγχαρητηρια στον παραπανω πατριωτη που μας θυμισε τον Παλαμα!Για μενα αλλα κ για πολλους αλλους αυτος ειναι ο εθνικος μας ποιητης!Σε ολα προφητικως κι ανατριχιαστικως επεσε μεσα σ αυτους τους στιχους!”Βασιλευσουν μετα ταυτα/αναιδεις και βεβηλοι τε/ανδρες τοίνυν και γυναικες/μιαροι και βεβηλοι τε” Χρησμος Λεοντος του Σοφου,ο Δωδεκαλογος του Γυφτου

  9. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΚΟΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΨΟΦΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ Ο ΠΑΛΑΜΑΣ Και χορό τριγύρω σου θα στήσουν
    με βιολιά και με ζουρνάδες
    γύφτοι, οβραίοι, αράπηδες, πασάδες,

    και τα γόνατα οι τρανοί σου θα λυγίσουν,
    και θα γίνουν των ραγιάδων οι ραγιάδες
    και τ’ αγόρια σου τ’ αγνά θα τα μολέψουν
    με τ’ αγκάλιασμά τους οι σουλτάνοι,
    και τα λείψανά σου θα σ’ τα κλέψουν
    οι ζητιάνοι.

Comments are closed.