Κουκλάρα: Η Ελληνίδα Μόνικα Μπελούτσι… ξαναχτυπά! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ale

Ακούγοντας το ονοματεπώνυμο της, εστιάζεις την προσοχή σου σε αυτή. Τόσο για την σπανιότητα του ονόματος της όσο και για το μέγεθος του επωνύμου της. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έχει όλα τα μικρά στοιχεία που σε προσελκύουν στο άκουσμα. Έχει όμως κι όλα τα μεγάλα στοιχεία που σε κρατάνε για πάντα στο κοίταγμα.

Η εδώ και χρόνια σύντροφος του Κώστα Σόμμερ έχει πρώτα απ΄όλα το κορμί. Όχι με την έννοια της πρωτευούσης σημασίας. Το αντίθετο μάλιστα. Είναι μια κοπέλα που ενώ όλοι θα μπορούσαν να μιλάνε μόνο για το κορμί της, προσφέρει και άλλα θέματα για συζήτηση. Όπως το πρόσωπο της.

Αυτός είναι κι ο λόγος που την λέμε Ελληνίδα Μπελούτσι. Γιατί μπορεί να μην έχει το ζουμερό κορμί της Μόνικα, αλλά να είναι πιο μοντελέ, αλλά η ομοιότητα και ο ερωτισμός στο πρόσωπο είναι αναμφισβήτητα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. αυτο που ειχε η μονικα μπελουτσι (εκτος απο την εμφανιση) και δεν εχει η παραπανω κυρια οπως και η πλειονοτητα των γυναικων ειναι οτι ηταν σχεδον παντα κομψα ντυμενη χωρις να αναδυει μια φτηνια χυδαιοτητα και που#^^%ια οπως οι περισσοτερες σημερα. ακομα και γυμνα που ειχε κανει παρεπεμπαν σε γλυπτα κλασσικης εποχης. τουτη εδω 11 φωτο και οι 8 με μαγιο.

Comments are closed.