Κορωνοϊός: Σε καραντίνα στο Λονδίνο η κόρη του τρίτου κρούσματος – Θρίλερ και με άλλο παιδί

Κοινοποίηση:
gallia-virus

Η πτήση τσάρτερ με την οποία επιστρέφουν οι υπόλοιποι συμμαθητές της, περίπου 100 στον αριθμό, προσγειώνεται το βράδυ στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»
Η κόρη της γυναίκας που αποτέλεσε το τρίτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα παραμένει στο Λονδίνο, μαζί με άλλο ένα παιδί, ενώ οι συμμαθητές τους επιστρέφουν απόψε με πτήση τσάρτερ.

Στο Λονδίνο παραμένει η κόρη της γυναίκας από το Μαρούσι, που αποτελεί το τρίτο κρούσμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα, εν αναμονή των αποτελεσμάτων της εξέτασης της. Μαζί της, στο ξενοδοχείο σε περιορισμό, παραμένει άλλο ένα παιδί, το οποίο κρίθηκε απαραίτητο να εξεταστεί πριν επιστρέψουν στην Ελλάδα. Η πτήση τσάρτερ με την οποία επιστρέφουν οι υπόλοιποι συμμαθητές της, περίπου 100 στον αριθμό, προσγειώνεται το βράδυ στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Εκεί θα τους περιμένει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για ενημέρωση και οδηγίες για τις επόμενες κινήσεις. Τα παιδιά αυτά θα παραμείνουν στα σπίτια τους σε απομόνωση και θα παρακολουθούνται στενά, ώστε αν βγει θετικό το δείγμα του κοριτσιού και αν εκδηλώσουν συμπτώματα να γίνει εργαστηριακός έλεγχος. Ο έλεγχος του δείγματος του γιου της ολοκληρώνεται, αλλά οι πρώτες οι ενδείξεις θέλουν το αποτέλεσμα να είναι αρνητικό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: