Κορίτσι του GNMT διαφήμιζε ξενοδοχείο ημιδιαμονής στο Παγκράτι! Κι επειδή μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, δείτε το BINTEO

Κοινοποίηση:
1

Κι όμως το έχει κάνει!

Εμείς τη γνωρίσαμε μέσα από το νέο κύκλο του GNTM, κάποιοι άλλοι όμως την ήξεραν ήδη από το διαφημιστικό που έκανε πριν μπει στο ριάλιτι.

Ο λόγος για την Ειρήνη Στεργιανού. Το wanna be μοντέλο πριν πάρει την απόφαση να μπει στο GNTM και να μοιραστεί να κάλλη της με το ευρύ κοινό, είχε κάνει ένα άλλο τηλεοπτικό βήμα.

Όπως θα δείτε και στο σχετικό απόσπασμα που ακολουθεί, είχε γυρίσει βίντεο για να διαφημίσει ξενοδοχείο ημιδιαμονής στη περιοχή του Παγκρατίου.

Και μπορεί στο ριάλιτι να έδειχνε να ζορίζεται με τις δοκιμασίες όμως στο συγκεκριμένο βίντεο δείχνει να έχει άνεση με το φακό.

Κι επειδή μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, δείτε το βίντεο:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. λιγα τα λογια σας για την ειρηνη μας
    ειναι το πιο ομορφο και σεξυ θυληκο εκει μεσα
    αντε μη σας γαμησω ολους σας αριστεριστικα πουστρακια….

  2. ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΓΥΜΝΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ! ΟΛΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ, ΓΡΗΓΟΡΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΔΟΞΑ! ΚΟΠΕΛΕΣ ΓΙΑ …….ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Ειναι δυνατον να παει μια σοβαρη κοπελα σε τετοια εκπομπη?Οσο ομορφη και αν ειναι οσο τελειο κορμι και να εχει δε θα παει να γδυθει μπροστα σε ολους λες και ειναι προβατο για αγορα.

  4. και μας το παίζει ερωτευμένη και παρθένα άβγαλτη στο GNTM……..αχαχαχα…….α ρε κερατούκλη ………

Comments are closed.