Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης 2019: Αυτοί θα πάρετε 1.000 ευρώ μέχρι αύριο! Κάντε αίτηση εδώ

Κοινοποίηση:
merismataki

Σύμφωνα με πληροφορίες για το Κοινωνικό μέρισμα 2019, η πληρωμή των δικαιούχων του πανελλαδικού προγράμματος ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης) θα δοθεί αύριο, Παρασκευή 24 Μαΐου του 2019.

Η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, ενημέρωσε ότι το ποσό των 52.281.443,84 ευρώ θα καταβληθεί σε 255.603 δικαιούχους και αφορά περισσότερα από 475.000 άτομα. Μάλιστα, πηγές του Υπουργείου τόνιζαν ότι θα δοθεί τη συγκεκριμένη εβδομάδα του Μαΐου.
Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Πατήστε ΕΔΩ για να υποβάλετε την αίτηση

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αυτοί θα πάρετε;;; Απο γραμματική βλέπω σκίζουμε…

  2. Τι λετε βρε παιδια?? το κοινωνικο μερισμα δεν το εκοψε για φετος?? Αφου στα μετρα που ανακοινωσε ο προδοτης μερισμα δεν ειπε. Εσεις τι μας λετε μερισμα και αιτησεις???

  3. Τα 1.000 ευρω απο που προκυπτουν βρε παιδια? Για το ΚΕΑ δεν μιλαμε…?
    Εκτος και αν εχουν βγαλει κανενα αλλο κοινονικο μερισμα 1.000 ευρω και πρεπει να κανουμε αιτηση….στην σελιδα που ανακατευθυνεται παντως δεν βλεπω κατι σχετικο περαν της αιτησης για το ΚΕΑ.

Comments are closed.