Κοιμήθηκε ζωγράφος, ξύπνησε πριγκίπισσα!

Κοινοποίηση:
delfin-boel

Η ζωγράφος και γλύπτρια Ντελφίν Μποέλ απέκτησε τελικά την αναγνώρισή της από τον πρώην Βασιλιά του Βελγίου, Αλβέρτο τον 2ο, ως κόρη του.

Οι δικηγόροι του πρώην Βασιλιά που αποσύρθηκε από τον θρόνο για λόγους υγείας, ανακοίνωσαν ότι βασιζόμενοι σε επιστημονικά δεδομένα κατέληξαν ότι ο Αλβέρτος είναι ο βιολογικός πατέρας της Ντελφίν Μποέλ. Η υπόθεση έκλεισε με αυτόν τον τρόπο αφού συμφώνησε, ή καλύτερα αναγκάστηκε να κάνει τεστ DNA.

Ο Αλβέρτος ποτέ δεν είχε αρνηθεί δημόσια ότι είναι ο πατέρας της Μποέλ αλλά αρνιόταν να κάνει τεστ DNA.

Τον περασμένο Νοέμβριο, ο πρώην Μονάρχης ενημερώθηκε ότι πρέπει να συμμορφωθεί με δικαστική απόφαση που τον υποχρέωνε να κάνει τεστ DNA και για κάθε μέρα που δεν θα το έκανε θα πλήρωνε πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Ο Αλβέρτος ο 2ος που παραιτήθηκε το 2013 από τον θρόνο για λόγους υγείας, δήλωσε ότι αποφάσισε να δώσει τέλος με αξιοπρέπεια σε μια επίπονη διαδικασία. Από την πλευρά της Μποέλ, οι δικηγόροι της δήλωσαν ότι από την μια αντέδρασε με ανακούφιση αλλά η πληγή που άνοιξε πριν από χρόνια δεν θα επουλωθεί.

Με την αναγνώρισή της και επίσημα από τον πρώην Βασιλιά είναι 15η στην σειρά διαδοχής στον θρόνου και παρά το γεγονός ότι ο δικηγόρος της δήλωνε ότι ο στόχος της δεν ήταν να γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας αλλά να δικαιωθεί σε προσωπικό επίπεδο.

Πάντως, αν η βασιλική οικογένεια ταξιδέψει με αεροπλάνο και σκοτωθούν όλοι σε δυστύχημα τότε η Ντελφίν Μποέλ θα γίνει αυτόματα βασίλισσα. Επίσης, μπορεί να ανακηρυχθεί Πριγκίπισσα και να κληρονομήσει μέρος της περιουσίας του Αλβέρτου όταν αυτός πεθάνει…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: