Κλείδωσε ο Πρόεδρος Δημοκρατίας: Αυτόν διάλεξε ο Μητσοτάκης. Όνομα έκπληξη ακούγεται πρώτη φορά

Κοινοποίηση:
proedriko-megaro

Ποιον φαίνεται να επέλεξε ο Μητσοτάκης για Πρόεδρο Δημοκρατίας;

Χθες το βράδυ η ορεινή κωμόπολη του γραφικού Μετσόβου κατέγραψε θερμοκρασίες έως και μείον 2 βαθμούς Κελσίου αλλά ο ψυχρός και συνάμα πεντακάθαρος αέρας που φυσάει στο υψόμετρο των 1.150 μέτρων, όπου έχει καταλύσει ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και θα παραμείνει εκεί μέχρι και την Κυριακή, αναμένεται να τον αναζωογονήσει και να τον βοηθήσει προκειμένου να λάβει την ορθότερη απόφαση ως προς την επιλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ήδη στο τραπέζι των συζητήσεων έχουν πέσει αρκετά ονόματα και αντί να υπάρξει ένα πρώτο ξεσκαρτάρισμα, ήδη προστίθενται και νέα.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχει προστεθεί το όνομα του πρώην αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας και πάλαι ποτέ Έλληνα Επιτρόπου στην Κομισιόν κ. Σταύρου Δήμα.

Πρόκειται για το πρόσωπο που το κυβερνών κόμμα είχε προτείνει και τον Δεκέμβριο του 2014, χωρίς ωστόσο να συγκεντρώσει τις απαιτούμενες ψήφους με αποτέλεσμα η χώρα να οδηγηθεί τον Ιανουάριο του 2015 σε εκλογές και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας να ανέλθει στην εξουσία.

Τον κ. Δήμα είχε υποστηρίξει τότε και το ΠΑΣΟΚ, κάτι που σημαίνει ότι και στις μέρες μας θα μπορούσε να συγκεντρώσει τις θετικές ψήφους του Κινήματος Αλλαγής προκειμένου να εκλεγεί από την πρώτη ή τις πρώτες ψηφοφορίες.

Στην πρώτη ψηφοφορία της 17ης Δεκεμβρίου 2014 ο πρώην υπουργός Εξωτερικών είχε αποσπάσει 160 θετικές ψήφους και 135 “παρών”. Στη δεύτερη ψηφοφορία της 23ης Δεκεμβρίου είχε λάβει 168 θετικές ψήφους και στην τρίτη και τελευταία της 29ης Δεκεμβρίου, 168 ψήφους και πάλι με αποτέλεσμα να διαλυθεί η Βουλή και να στηθούν πρόωρα οι κάλπες.

Τώρα, με την αναθεώρηση του Συντάγματος αποσυνδέεται η εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας από τη διάλυση της Βουλής, οπότε η ανάδειξη του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα φαντάζει ευκολότερη.

Πάντως το πιθανότερο είναι μέχρι την Κυριακή ο κ. Μητσοτάκης να έχει καταλήξει στο κατάλληλο πρόσωπο, με το οποίο προφανώς θα πρέπει και να επικοινωνήσει τηλεφωνικά υπό άκρα μυστικότητα ώστε να διαπιστωθεί εάν όντως θέλει να ανέλθει στο αξίωμα – αν και δύσκολα ένας πολιτικός θα αρνούνταν μια τέτοια τιμητική πρόταση.

Η επίσημη ανακοίνωση του ονόματος πάντως θα γίνει από τον πρωθυπουργό μετά την επιστροφή του από τον Λευκό Οίκο όπου θα συναντήσει στις 7 Ιανουαρίου τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Μέχρι στιγμής στη λίστα των πιθανών διαδόχων του κ. Προκόπη Παυλόπουλου (στην περίπτωση που δεν προταθεί φυσικά η επανεκλογή του όπως ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ) φιγουράρουν μεταξύ άλλων, η πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, η πρώην υπουργός και Ελληνίδα Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Άννα Διαμαντοπούλου, η ιστορικός Μαρία Ευθυμίου, η πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Μαρία Δαμανάκη, οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, ο μέχρι πρότινος Έλληνας Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος, οι πρώην πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, Ευάγγελος Βενιζέλος και Κώστας Σημίτης, ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στη Νομική Σχολή Αθηνών Νίκος Αλιβιζάτος, ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, ο πρόεδρος του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Ανδρέας Δρακόπουλος, και πολλοί άλλοι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

33 Σχόλια

  1. Η εκ τού Ορους κατάβαση τού πρωθυπουργού μάς επιφυλάσσει καί μία ακόμη έκπληξη. Θα μεταφέρει στους πιστούς καί τιςΔεκα Εντολές σε ψηφιακή μορφή που θα περιέχουν Οδηγίες του τύπου : ΟΥ ΑΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΟΥ…..ΟΥ ΠΛΗΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥΣ…….ΟΥ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ……ΟΥ ……Δικές σας οί υπολοιπες Εντολές. Κόλλησα !

  2. Ο Καραμανλης θα ειναι και ολα αυτα που ακουγονται και γραφονται ειναι για ποπολοκαταναλωση.

  3. ΚΑΜΜΙΑΝ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ , ΟΣΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ , ΟΛΗ Η ΚΟΛΑΣΗ ΕΧΕΙ ΦΩΛΙΑΣΕΙ ΕΔΩ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ – ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ, ΔΟΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΥΤΙΔΑΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥΧΑ ΟΡΝΕΑ , ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΝΕΓΡΟΕΙΔΗ. ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ JPPPI ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ , ΚΑΙ ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝΟΝΤΑΙ . ΕΤΣΙ ΟΒΡΟΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ . ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΥΝΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΟΣΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ , ΤΟΝ ΦΟΒΟ , ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ , ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ , ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ . ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ , ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ .

  4. μα τι λετε τωρα;
    εδω κανανε βουλευτη τον αστρατευτο φυγοστρατο πλαστογραφο κυδωνιατη μπουγατσα τηs μπουλντοζαs με τα 19 ακινητα ξεχαιρβαλιωτη τον πρωκτο του πρωκτοχεσ..μενου

  5. εγω θέλω τόν ….γεωργούλη …
    εδώ τα βόδια τον εκαναν ευρωβουλευτή …

    1. Εδώ εκαναν τον λαγο ευρωβουλευτη τα αλλα βοδια στον Γεωργουλη κολλησες τωρα;

  6. Προκαλούν τον κόσμο τέτοιες αναρτήσεις μέρες γιορτών.
    Σκασίλα μας ποιο κουμάσι θα κάθεται στη καρέκλα των 25.000 το μήνα και να παράγει μόνο κουράδες.

  7. Έχω μεγάλη αγωνία να δω ποια θα είναι η τυχερή γλάστρα που θα παίρνει 600 χιλιάρικα τουλάχιστο το χρόνο επί 4 χρόνια και θα…κάαααθεται!!!

  8. Γραβάτα ή λαιμητόμο;;;; η γαλλική έγινε, η νέα Ελληνική αργεί;;;;;

  9. Ξεχάσατε τον Πάνο της καρδιάς μας βρε ατιμούτσικα, τώρα που έγινε και στυλάκι!!!
    Xμμμμμ… ή μήπως να βάλουμε τον Τέρενς, έτσι για να υπάρχει και η σιγουριά της ΣΥΡΙΖοσυναίνεσης…
    Τόση σαβούρα μαζεμένη σε αυτό τον τόπο, δεν ξέρω αν υπάρχει αλλού σε αυτό τον πλανήτη… Βαρουφακηδες, Παπακωνσταντίνοι, Κασιδιάρηδες, Φώφες, Τζέφρηδες, Δαμανάκηδες, Τασίες, Κουντουράδες, Τόσκες, Γεωργιαδηδες, Χατζηδακηδες, κλπ, κλπ, κλπ… ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ η λίστα!

  10. στα δημοσιογραφικα πηγαδακια…του ζωηρου ερωτυλου σαβανοτσεπη βαψωμαλλια πριτσ πρατσ προυτσ περιστερο πρωκτο τσιρλοχεσμενου καταδικασμενου οφσοροδοξου ελικοπτερακια ΜΙΖΑ-ΝΟΝΟΥ κατα κοσμον ο Κ@ΛΟΣ του παπαδημιου μπουρδοτσιρλαs-καθετηραs-τσισακιαs-προυτσακιαs τηs κατεριναs

  11. Ειστε σοβαροι ρε .,.,.,
    Γαποβλακας Βενιζελος Σημιτης Δαμανακη Σαμαρας και η χαριστικη βολη Αβραμοπουλος ?
    Τα πολιτικα παρταλια που κατεστρεψαν διαχρονικα την χωρα .,.,.,

    Η ακαδημαϊκός Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ δεν θα ηταν λυση ?

    Αλλιως .,.,

    Δαγκωτο Κατμαν .,.,.,.

    1. Ἡ ἀκαδημαϊκός πού προτείνεις εἶναι μία προσωπικότητα μέ κύρος,καταξιωμένη στό ἀνά δεκαετίες λειτούργημά της καί ἂξια γιά τήν θέση αύτή.Τό πρόβλημα ὃμως ῀εγκειτε στά ἀπείθαρχα,ἀχάριστα καί κακοήθη γίδια πού ἀπαρτίζεται ἡ ἀγέλη σ᾽αὐτό τό βιλάετι,γνωστό ὡς Greece,καί στούς κοτσαμπάσηδες πού βγάζει νά κυβερνοῦν αὐτόν τόν ἀμόρφωτο λαό πού μόνο ἀπέραντη ντροπή μάς δίνει γιά τήν καταγωγή τῶν γονιῶν μας ἀπό αὐτόν τόν τόπο.Ποτέ μήν ξεχνάς τόν τόσο ἄδικο καί ὡδινηρό του τέλος τοῦ Καποδιστρια ἀπό τούς κοτσαμπάσηδες Μαυρομιχαλέους καί τοῦ Γιώργου Παπαδόπουλου στά χέρια τῶν συχρόνων κοτσαμπάσηδων πού αὐτοί,ἢ τά παιδιά τους,σάς κυβερνοῦν σήμερα σ᾽αὐτήν τήν δειμιοκρατία πού τόσο ἀνοργάνωτοι σιωπηλά ἀνέχεσθε kaί ἔχετε περιπέσει σ᾽αὐτήν κατάντια χωρίς μέλλον καί ἐλπίδα γιά ἐσάς καί τά παιδιά σας.In addition to this,Carl Sagan concluded his essay “Nucler Winter” by sayng “only fools and madmen become presidents” and Hélène Glykatzi-Ahrweiler is neither.

      1. Διόρθωση for wrong spelling:δημιοκρατία ἀντί ᾽δειμιοκρατία᾽.

  12. Τα γιουσουφάκια του ψυριζα, οι σΑΝΕΛ και τα χρυσά αβγά, έριξαν τότε την κυβέρνηση Σαμαρά και μας φόρτωσαν στο σβέρκο τους άπλυτους κατσαπλιάδες μαζί με το 1,5εκ. λάθρο για να γίνει η χώρα Ισλαμαμπάντ!
    Επί 5 χρόνια τα χανουμάκια της ΧΑ έβαζαν πλάτη στον ψυριζα με την μούγκα στην στρούγκα και την ανύπαρκτη αντιπολίτευση, οι δε ψευτοδεξιοί και ψευτοπατριώτες των σΑΝΕΛ ξεπουλούσαν την Μακεδονία.
    ΕΥΤΥΧΩΣ δόξα σοι ο Θεός, ο Ελληνικός λαός, αν και αργά, τους κατάλαβε και τους έστειλε στα τάρταρα βάζοντας τους στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.

    1. ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΔ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΔ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΗ ΞΥΡΙΖΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΥΤΤΑ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΤΑ ΤΕΛΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.. ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΠΡΙΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

      1. Το 90% εδώ μέσα είναι ΧΑ και μάλιστα είναι οι ΒΛΑΚΕΣ, όπως τους αποκαλεί ο ίδιος ο αρχηγός τους, που παρέμειναν στο 2%.
        Τους δοκιμάσαμε όλους, ΛΑΟΣ, ΧΑ, σΑΝΕΛ, ΡΗΜΑΔ, ποτάμια, Λεβέντηδες, Φελούς, Μπαρούφες κλπ, άχρηστα κόμματα που είτε συνεργάστηκαν με τους αριστερούς για να γευτούν την εξουσία, είτε δεν πρόσφεραν τίποτα με μηδέν κοινοβουλευτικό έργο, είτε μπήκαν για χαβαλέ και οι βουλευτές λάκισαν μετά στα 2 μεγάλα κόμματα εξουσίας.
        Η ΧΑ τί έκανε 5 χρόνια με ψύριζα?
        Επί Σαμαρά ήταν κάθε μέρα στους δρόμους και στα κάγκελα της Αμυγδαλέζας, επί καταληψία με 1,5εκ. λάθρο κούρνιαξε στα αβγά της και το βούλωσε!
        Άντε πες εγώ δεν την ψήφισα, πού είναι το 7% που θα γινόταν 18% και 20% που λέγανε?
        Ούτε εσείς οι ίδιοι δεν την ψηφίσατε, από 7% πήγε στο 2% και σε λίγο θα εξαφανιστεί γιατί θέλετε αλλαγή ηγεσίας, κάτι που δεν πρόκειται να γίνει μιας και είναι οικογενειακό κόμμα!
        Ήδη διασπάστηκε με το κόμμα του Λαγού, έφυγαν οι στρατηγοί-ευρωβουλευτές, έφυγαν πολλοί πρώην βουλευτές της, έκλεισαν οι περισσότερες τοπικές, ο Κασιδιάρης δεν μιλάει γιατί πλένει τα βρακιά των Ζαρουλιών, σε καλό δρόμο είναι!!
        Όσο για τη ΝΔ, “το μη χείρον βέλτιστον”, εγώ είμαι Σαμαρικός, όταν ψήφιζα ΠΟΛΑΝ το ’90 με φώναζαν φασίστα ακροδεξιό, δεν γούσταρα Καραμανλικούς γιατί είναι αριστερόστροφοι κρατιστές και ψήφισα μετά ΛΑΟΣ, μετά ξανά Σαμαρά και στις εσωκομματικές ψήφισα Άδωνι…
        Βγήκε ο Κούλης, τί να κάνουμε? Αυτόν ήθελαν οι νεοδημοκράτες, αυτόν ψήφισε ο Ελληνικός λαός και μάλιστα με 40% (!!!), πήρε περισσότερο κι από τον Σουβλακοφάγο το 2009!
        Θα δούμε τί θα κάνει κι αυτός και θα κριθεί στο τέλος.

        1. ΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΒΟΠΕΡΠΑΤΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΑΜΑΡΙ ΚΡΙΜΑ..

  13. Είναι αυτός που ειχε φαει αδιαμαρτύρητα τις σφαλιάρες από τη μαρίκα πριν πεσει ο δρακουμέλ ;
    Από τότε έδειχνε ότι έκανε για γλάστρα ο σύντροφος!!!! χοχοχοχο

  14. Είναι αυτός που ειχε φαει αδιαμαρτύρητα τις σφαλιάρες από τη μαρίκα πριν πεσει ο δρακουμέλ ;
    Από τότε έδειχνε ότι έκανε για γλάστρα ο σύντροφος!!!! χοχοχοχο

  15. Είναι αυτός που ειχε φαει αδιαμαρτύρητα τις σφαλιάρες από τη μαρίκα πριν πεσει ο δρακουμέλ ;

  16. ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΚΑΤΜΑΝ ΚΑΙ Ο ΒΑΣ ΒΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ.

  17. Όσο κάθεστε στον καναπέ τόσο περισσότερο θα σας πηδάει η εβραίλα που, εσείς αποκαλείται πολιτικούς….! Καλόν ύπνο πρόβατα.

    Μπεεεεεεεεεεε, μπεεεεεεεεεεεεεεεε

  18. Ὁ Κωνσταντίνος σάς ἧτο ἀνεπαρκείς,γραικουλακιασμένα ὃρνια.Ἀπολαμβάνετε τήν δημοβλακεία σας ἐπομένως μέ τήν βαλίτσα νά πηγαίνει μακρά-πολύ μακρά.Τό μόνο πού μού δινει ἀπέραντι θλίψη εἶναι τό γεγονός ὅτι τά παιδιά σ᾽αὐτό τό βιλαέτι πού ζήτε μεγαλώνουν δίχως ἐλπίδα καί δίχως μέλλον…τούς κλέψατε ἀγύρτες.

    1. βασιλοχουντικοι=λουζερς γεννημενοι ραγιαδες και καρπαζοεισπρακτορες

      1. Get lost retard,scumbag grekouliaka.

  19. Αυτην τη φορα η μονη λυση ειναι στρατιωτικη με τη διαφορα οτι δεν πρεπει να αφησουν να ξεφυγει απο τη χωρα κανενας απο τους πολιτικους, που μας καταντησαν στην καταθλιψη και την απαξιωση. Ολοι να πανε σε ενα νησι μαζι με τους γυφτους και τους λαθρομεταναστες να συμβιωσουν “αρμονικα” ….

    1. ΤΕΛΕΙΑ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΩΑΝΖΕ ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΕΣΩΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΟΛΟΓΕΡΟΣ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΣ ΟΨΟΝΤΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ….

  20. Νά δούμε άν τόν εγκρίνει ο Donald ! Κάτι μού λέει ότι θά είναι ομογενής ο Πρόεδρος και διαπρεπής επιστήμων . Παίζει και ο Tom Hanks !!!

  21. Δεν θελουμε αλλον Πολιτικο Κανιβαλο για προεδρο της Δημοκρατιας.
    Ακους Γουρλοματη;;;

  22. Ο ένας πιο χάλια από τον άλλον…. Γαμω την μασονία τους.

Comments are closed.