Κι όμως. Τον έδιωξαν «νύχτα» απο τον Αντ1 κι εκείνος έγραψε βιβλίο

Κοινοποίηση:
EFTHIMIOU-DOMAZOS

Όταν πρίν απο χρόνια ενημερώθηκα πώς η κολώνα του ραδιοφώνου του πάλαι ποτέ κραταιού Αντ1 radio, ο Γιάννης Ευθυμίου απομακρύνθηκε απο τον Όμιλο, ομολογώ πως ξαφνιάστηκα.

Ο Γιάννης είχε δώσει την ψυχή του στο στήσιμο του ραδιοφώνου και τα νούμερα του κάθε βράδυ στις 02.00-05.00 ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ.

Ο Γιάννης είδε και απόειδε και αποφάσισε να γράψει την εμπειρία του μέσα απο το στούντιο σε ένα βιβλίο. Αυτό το βιβλίο παρουσίασε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ε.Σ.Η.Ε.Α. «Τα λαϊκά μονοπάτια».

Ο πολύπειρος και βαθύς γνώστης της λαϊκής μουσικής συνάδελφος Γιώργος Τσάμπρας, προσπάθησε να σκιαγραφήσει την πορεία στο χώρο του συγγραφέα και να βάλει στη σωστή του διάσταση το όλο εγχείρημα. Όπως είπε χαρακτηριστικά «Μπορεί οι δικές μου επιλογές να είναι διαφορετικέ από των άλλων, αλλά δεν παύω να τις σέβομαι όποιες και να είναι. Στην ερώτηση το ποιά είναι η γνώμη μου για το βιβλίο απάντησα ότι τα όνειρα δεν κοστολογούνται, γιατί ξέρω ότι αυτό το βιβλίο ήταν όνειρο ζωής για το Γιάννη και πάλευε 10 χρόνια για να το φτιάξει». Στην εκδήλωση παρευρέθησαν φίλοι, συνάδελφοι και ακροατές χρόνια των «Λαϊκών Μονοπατιών» και του Γιάννη Ευθυμίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: