Κι άλλοι φακελάκηδες στο ΤΕΙ Σερρών – Καταγγελία ότι χρηματίζονταν και άλλοι καθηγητές – Στο φως αποκαλυπτικά μηνύματα [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
tei1

Σχεδόν δύο μήνες πέρασαν από τη σύλληψη του καθηγητή στο ΤΕΙ Σερρών, τις κατηγορίες για εκβίαση φοιτητών και χρηματισμό, την προφυλάκισή του στις φυλακές της Νιγρίτας, τις βαριές καταγγελίες.

 

Ενώ η έρευνα της Εισαγγελίας Σερρών είναι σε εξέλιξη, η Σύγκλητος του ΤΕΙ Σερρών αποφάσισε ομόφωνα τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε μία προσπάθεια να διαλευκάνει πλήρως την υπόθεση και το ενδεχόμενο αν εμπλέκονται και άλλοι καθηγητές.
Τα SerraikaNea.gr φέρνουν στη δημοσιότητα μηνύματα με τα οποία εμπλέκονται άλλοι δύο καθηγητές. Τα μηνύματα είναι από τη συνομιλία του κατηγορούμενου ιδιοκτήτη του φροντιστηρίου με φοιτητές του τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ Σερρών.

tei2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ναι είναι ο “κύριος” ( μη χέσω)Δ.(επίθετο) στη διοίκηση επιχειρήσεων. Επίσης είναι και η γυναίκα του καθηγήτρια στο Τ.Ε.Ι η οποία φοιτούσε εκεί και έτσι γνωρίστηκαν και την έχωσε μέσα και οποία εργάζεται και σε φροντιστήριο. Αν καποιος κοπεί στο μαθημα του κ. Γιώργου Δ. ο ίδιος τους ενημερωνει σε ποιο φροντιστήριο θα πάνε και θα έχουν τα θέματα με τις απαντήσειςπου θα πέσουν. Με ένα 50€ όλα είναι κομπλέ. Και αυτά τα ξέρω επειδή έτσι ακριβώς έγιναν με την πρώην μου και τη παρέα της. Τη πρώτη φορά πήγαν σε άλλο φροντιστήριο και πάλι κόπηκαν

Comments are closed.