Κινηματογραφική καταδίωξη στην Αττική Οδό! Έσπασε τις μπάρες, τραυμάτισε αστυνομικούς και συνελήφθη

Κοινοποίηση:
peripoliko-5-768x442

Απίστευτες σκηνές τα ξημερώματα της Τετάρτης (24.07.2019) όταν αστυνομικοί καταδίωξαν φορτηγό στην Αττική Οδό. Ο οδηγός του αγνόησε σήμα να σταματήσει για έλεγχο.

Όλα έγιναν όταν ο οδηγός κλεμμένου φορτηγού δεν σταμάτησε σε σήμα περιπολικού, με συνέπεια να ακολουθήσει καταδίωξη έως το Ζεφύρι!

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το φορτηγό στη συμβολή της Ιεράς Οδού με τη λεωφόρο Αθηνών. Τότε έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο, αλλά εκείνος… γκάζωσε και επιχείρησε να διαφύγει.

Το περιπολικό τον ακολούθησε με αποτέλεσμα να ξεκινήσει επεισοδιακή καταδίωξη. Ο οδηγός του φορτηγού, στην προσπάθειά του να ξεφύγει, έσπασε τις μπάρες των διοδίων της Αττικής Οδού, με το περιπολικό να τον καταδιώκει έως το Ζεφύρι, όπου τελικά ακινητοποιήθηκε, αφού πρώτα έπεσε πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα!

Ακολούθησε, σύμφωνα με την Καθημερινή, μάχη του 30χρονου Έλληνα οδηγού με τους αστυνομικούς, κατά την οποία μάλιστα τραυμάτισε τρεις απ’ αυτούς πριν τελικά του περάσουν χειροπέδες!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Φτανει πια η ασυδοσια καθε βρομιαρη που τραυματιζει αστυνομικους, κοπανιστε τους στο ψαχνο, διοτι εχουν αποθρασυνθει τεσσερα χρονια με το χαιδεμα των κατσαπλιαδων!!!!!!! Φτανει πια η ανοχη στην παρανομια των πασης φυσεως λεχριτων, αλλαξτε τους τα.. φωτα!!!!!!!! Πρεπει να επανελθει η Ταξη και η ασφαλεια σ’ αυτη την χωρα και το αρμοδειο υπουργειο να γινει πραγματικα υπουργει προστασιας του πολιτη, διοτι μεχρι τωρα ηταν Μη προστασιας του πολιτη!!!!!!!!

  2. Γιουφτος . Κατσιβελος . Νεγροειδης υπάνθρωπος . Να τα λέμε αυτά. ..

  3. ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΠΥΡ ΣΤΟ ΨΑΧΝΩ ΟΤΑΝ ΣΕ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ, ΤΕΡΜΑ Η ΑΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

  4. Επρεπε να ηταν στην Αμερικη ο συγκεκριμενος το πιθανοτερο θα ηταν να εφευγε με μερικες κουμποτρυπες

Comments are closed.