Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο: Εκτιμούμε τις εξηγήσεις που έδωσε ο κ. Βορίδης αλλά…Μάκη, άστο. Μάλλον θα θέλουν να σκύψεις, χαμηλά…

Κοινοποίηση:
voridis

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, σε ανακοίνωσή του την Τρίτη με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη(το γνωστό συγχωροχάρτι που ζητάει ο γνωστός ποινικολόγος- δηλωσίας των “αμαρτημάτων” που του καταλογίζουν τα εβραιόπουλα ότι έχει διαπράξει στο παρελθόν) τονίζει ότι «λαμβάνει υπόψη του και εκτιμά τις εξηγήσεις που έδωσε ο κ. Βορίδης και ελπίζει ότι θα αποδείξει εμπράκτως την ειλικρίνεια της δήλωσής του, με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων πολιτικών που δεν δίστασαν να εκφράσουν τη λύπη τους για τις θέσεις που είχαν υιοθετήσει στο παρελθόν».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ΚΙΣΕ, «ελπίζουμε ότι αδιάλειπτα και κατηγορηματικά θα υποστηρίζει τον αγώνα κατά της μισαλλοδοξίας, του ρατσισμού και του αντισημιτισμού που συνιστά άλλωστε, διαχρονικά, βασικό άξονα της πολιτικής του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη». Αλίμονο, σε λίγο θα έρθει μπουσουλώντας φορώντας το σκουφί.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βορίδης, απαντώντας στον Γενικό Γραμματέα του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Βίκτωρ Ελιέζερ, ο οποίος τον κάλεσε δημόσια να αποκηρύξει το αντισημιτικό παρελθόν του, είχε δηλώσει: «Ουδέποτε έχω υπάρξει αντισημίτης, έχω όμως πολυετή πολιτική θητεία σε πολιτικά κόμματα και οργανώσεις του εθνικιστικού χώρου και έχω συνυπάρξει πολιτικά με ανθρώπους που είχαν τέτοιες απαράδεκτες ιδέες. Προς άρση λοιπόν οποιασδήποτε αμφιβολίας, αποκηρύσσω κάθε πράξη, παράλειψη ή ανοχή μου σε πράξη τρίτου που θα μπορούσε να εκληφθεί ως αντισημιτική ή νεοναζιστική». Μάκη, άστο φίλε. Μάλλον θα θέλουν να σκύψεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ας δώσει αυτός πρώτος το καλό παράδειγμα και ας αποκηρύξει ο εβραίος το μίσος, τον ρατσισμό, τον ανθελληνισμό, τον αντιχριστιανισμό που περιέχονται στο ταλμούδ, για να έχει μετά την αξίωση να αποκηρύξουν οι ΄Ελληνες τον αντισημιτισμό …

Comments are closed.