Καφριλίκια και άγριο ξύλο στα βραβεία MAD με «πυροσβέστη» τον Ρουβά! Απίστευτες σκηνές και πανικός στις κερκίδες των VIP! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Απίθανα πράγματα συνέβησαν κατά τη διάρκεια των MAD Video Music Awards 2019! Μπορεί όλα να κυλούσαν ομαλά στη σκηνή, ωστόσο, κάποια στιγμή τα «αίματα άναψαν» ανάμεσα στους ράπερς Light και Snik.


Συγκεκριμένα, ο Θέμης Γεωργαντάς, που παρουσίαζε τα MAD Video Music Awards 2019, αποκάλυψε στην κάμερα του Happy Day πως στα VIP υπήρξε κάποια ένταση, την οποία προσπάθησε να εκτονώσει ο Σάκης Ρουβάς. «Είδα κάποια ένταση κάποια στιγμή, είδα κάποιους ανθρώπους όρθιους εκεί στα VIP. Κι έχω να σας πω ότι ο Σάκης Ρουβάς ήταν μπροστά και είχε γυρίσει και σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να τους μιλάει», είπε ο Θέμης Γεωργαντάς.

Διαβάστε εδώ την συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Οι Ελληνες που καποτε παρηγαγαν πολιτισμο,τωρα εχουν μπολιαστει την ξενοφερτη υποκουλτουρα των τρωκτικων της Αμερικης.

    1. Στραβό συμβαίνει στο Ελλαδιστάν πάντα φταίνε οι Αμερικανοί οι Νεφελίμ και οι Ελοχίμ!!!Οι τσιφτετελληναράδες δεν φταίνε ΠΟΤΕ!!!Εγώ πάντως μόνο METAL ακούω οπότε εχω γραμένους τους γυφτοσκυλολαικοποπάδες.

Comments are closed.