Κατηγορείται για βιασμό επειδή έβγαλε το προφυλακτικό ενώ έκανε σεξ με ιερόδουλη

Κοινοποίηση:
720_642201_a042a0caac-bdb64b7910acdcd0

Άνδρας που έβγαλε το προφυλακτικό στη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης με ιερόδουλη, παρά τις δικές της αντιρρήσεις, καταδικάστηκε σε 12ετή κάθειρξη κατηγορούμενος για βιασμό. 

 

Ο 35χρονος Λι Χόγκμπεν αγνόησε τις επανειλημμένες αντιρρήσεις της γυναίκας και συνέχισε να κάνει σεξ χωρίς προστασία μαζί της σε ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων το Μπερνμάουθ του Ντόρσετ.

Με αυτόν τον τρόπο ο άνδρας καταπάτησε τους συμπεφωνημένους όρους για σεξουαλική επαφή με τη συνοδό, η οποία πήγε και τον κατήγγειλε στην αστυνομία. Συνελήφθη υπό την υποψία για βιασμό την επόμενη ημέρα και μετά την ιατροδικαστική εξέταση αποδείχθηκε η βασιμότητα των ισχυρισμών της καταγγέλλουσας.  Ο Χόγκμπεν αρνήθηκε τον βιασμό αλλά κρίθηκε ένοχος. Απείλησε να σκοτώσει τους παππούδες της γυναίκας όταν διαμαρτυρήθηκε, γράφοντας σε σημείωμα:  “Θα σου σπάσω το κεφάλι γι αυτό που μου έκανες” και “θα σκοτώσω τους παππούδες σου”.

Σε ένα ξέσπασμά του απείλησε να σκοτώσει ακόμη και τη δικαστή που τον καταδίκασε. “Έρχομαι για εσένα. Θα φας την καραμπίνα μου στη μούρη ένα βράδυ”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: