Κατατέθηκε ο νέος ποινικός κώδικας – Προβλέπει μείωση ποινών και κοινωφελή εργασία

Κοινοποίηση:
1

Σύμφωνα με πληροφορίες η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής θα συγκληθεί αύριο προκειμένου να αποφασίσει την συζήτηση των κωδικών στην αρμόδια επιτροπή


Στη Βουλή κατατέθηκαν οι νέοι κώδικες της Δικαιοσύνης προκειμένου να ψηφιστούν εντός των επόμενων ημερών πριν την επίσημη προκήρυξη εθνικών εκλογών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής θα συγκληθεί αύριο προκειμένου να αποφασίσει την συζήτηση των κωδικών στην αρμόδια επιτροπή την ερχόμενη Τετάρτη και την εισαγωγή τους στην Ολομέλεια την Πέμπτη.

Να σημειωθεί οτι το σχέδιο νόμου ψηφίζεται ως ένα άρθρο που δεν επιδέχεται αλλάγες.

Δείτε ΕΔΩ την αιτιολογική έκθεση

Δείτε ΕΔΩ τις τροποποιούμενες – καταργούμενες διατάξεις

Δείτε ΕΔΩ την «Κύρωση του ποινικού κώδικα»

Δείτε ΕΔΩ την έκθεση

Δείτε ΕΔΩ την ειδική έκθεση

Δείτε ΕΔΩ την έκθεση αξιολόγησης συνεπειών ρυθμίσεων

Δείτε ΕΔΩ την έκθεση δημόσιας διαβούλευσης

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Εγω λεω να μην τους δινουν καμια πονη τους εγκληματιες, απεναντιας να τους δινουν και βραβειο για το …..θεαρεστον εργο τους, οπως π.χ. τον δολοφονο του Γραικου δεν πρεπει να τον επιβραβευσουν τον ανθρωπο για τον κοπο που εκανε να ανοιξει δυο τοσους βαθεις λακους, εναν για το αυτοκινητο και εναν για τον Γραικο;;;;; Μακαβρια ολα αυτα, αλλα αντι να σκληρινουν οι νομοι για τους δολοφονους, γινονται πιο μαλακοι την στιγμη που η εγκληματικοτητα χτυπαει κοκκινο στην χωρα!!!!! Αντε να χαθητε παλιοκαραγκιοζηδες!!!!!!!

Comments are closed.