Καταστρέφεται με τα κ@λ@κάναλα: “Ο Ιβάν Σαββίδης γκάιντα κάτω από το Λευκό Πύργο για τα εισιτήρια της επιστροφής στη Ρωσία”. Πούλα τα όλα, πάς για φαλιμέντο

Κοινοποίηση:
ivan_league

ΟΤΙ ΠΙΑΝΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΝΟΣ

EΚΤΑΚΤΟ>Ο Τέρης Χρυσός στη θέση του Αντώνη Σκυλλάκου

Ο τρόπος με τον οποίο ο Ιβάν Σαββίδης πετάει τα λεφτά του στη χαβούζα των ΜΜΕ είναι συγκινητικός. Ο τολμητίας Ιβάν χτύπησε φλέβα χρυσού. Κατάφερε να καταστραφεί επιχειρηματικά με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Γιατί θα καταστραφεί όσο απόθεμα κι αν έχει εάν εξακολουθήσει να πετάει λεφτά στο OPEN και στο ΕΘΝΟΣ. Χαρακτηριστικό που πανικού που έχει καταλάβει τον Σαββίδη είναι ο τρόπος που ανακυκλώνει τα στελέχη των ΜΜΕ. Το πιο πρόσφατο επίτευγμά του είναι ότι ξήλωσε ολόκληρη την διευθυντική ομάδα του Εθνους.

Ο Ιβάν πιστεύει ότι ζούμε στην εποχή του χαλκού και πως υπάρχουν ακόμη αναγνώστες για τις εφημερίδες. Ποιος θα καθήσει να λερώσει τα χέρια του αγοράζοντας μία εφημερίδα εκτός από κάτι παροπλισμένα ΚΑΠΗ; Εντάξει υπάρχουν δυο τρεις εφημερίδες που πουλάνε κάποια φύλλα ακόμη για ειδικούς λόγους. Ολα τα υπόλοιπα έντυπα τέλος-πάπαλα. Ο Ιβάν λοιπόν καλά θα κάνει να τα πουλήσει όλα το γρηγορότερο ακόμη και το Mακεδονία Παλάς όσο είναι νωρίς-διαφορετικά θα καταλήξει να παίζει γκάιντα κάτω από το Λευκό Πύργο για να μαζέψει τα λεφτά για τα εισιτήρια της επιστροφής στη Ρωσία. Στο μεταξύ νέος διευθυντής στο Εθνος αναλαμβάνει ο Τέρης Χρυσός. Η Εύη Βατίδου με την Βάνα Μπάρμπα στην αρχισυνταξία και ο Τζακ Μπάουερ στην ύλη. Καλά κρασά.
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην εφημερίδα «Έθνος». Με απόφαση του Ιβάν Σαββίδη απομακρύνθηκε όλη η διευθυντική ομάδα.

Εκτός εφημερίδας είναι πλέον ο διευθυντής της εφημερίδας Αντώνης Σκυλλάκος και οι διευθυντές σύνταξης Βαγγέλης Δεληπέτρος και Στέφανος Τζανάκης, αλλά και ο διευθυντής της ιστοσελίδας ethnos.gr Κώστας Κυριακόπουλος.

Μάλιστα με ανάρτησή του στο Facebook στον προσωπικό λογαριασμό του ο εκδότης του «Εθνους» Νούλης Χατζηδημητρίου επιβεβαίωσε την εξέλιξη γράφοντας τα εξής:

«Από βάθους καρδιάς, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Διευθυντή της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ Αντώνη Σκυλλάκο και τους Διευθυντές Σύνταξης Βαγγέλη Δεληπέτρο, Στέφανο Τζανάκη, Κώστα Κυριακόπουλο για τις άοκνες προσπάθειές τους και την προσφορά τους στα έντυπα και στο ethnos.gr. Τους χαιρετώ, με ειλικρινή ευγνωμοσύνη και συγκίνηση».

Απολαυστικό κείμενο από το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” του Βασίλη Μπόνιου

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ο Ιβάν θα μείνει και θα πάρει και τη γκάιντα και το Λευκό πύργο αν θέλει ! Οι δημοσιογραφισκοι της πλάκας που θα θέλανε πολύ να τον διώξουν, είναι αυτοί που τελικά θα πάρουν πόδι ! Εδω θα είμαστε και θα το δούμε…

Comments are closed.