Καταρρέει ο ΣΥΡΙΖΑ: Στις 14 μονάδες η διαφορά υπέρ της ΝΔ στο Νότιο Αιγαίο!

Κοινοποίηση:
Κάλπη

Τη στιγμή όπου στον ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να … επηρεάσουν καταστάσεις με το ανεξέλεγκτο πακέτο παροχών, ώστε να διεκδικήσει τη νίκη στις επερχόμενες Ευρωεκλογές και πολύ περισσότερο στις Εθνικές εκλογές, τελικά διαπιστώνουν ότι όλη τους η προσπάθεια πάει … στράφι.

Κι αυτό διότι, όλες οι δημοσκοπήσεις παρουσιάζουν μία εικόνα, τελείως διαφορετική κι αρκετά ανησυχητική για το κυβερνόν κόμμα!

Η τελευταία δημοσκόπηση της Opinion Poll για το νότιο Αιγαίο δείχνει κατάρρευση ΣΥΡΙΖΑ καθώς η διαφορά με αναγωγή στα άκυρα, ξεπερνά τις 14 ποσοστιαίες μονάδες.

Στο ερώτημα τι θα ψήφιζαν αν την επόμενη Κυριακή γίνονταν ευρωεκλογές, οι πολίτες με τις απαντήσεις τους «έδωσαν» στη ΝΔ 27,3%, στον ΣΥΡΙΖΑ 14%, στη Χρυσή Αυγή 6,1% , στο ΚΙΝΑΛ 5,4% και το ΚΚΕ 3,6%. Με την αναγωγή η ΝΔ πάει στο 30%, ο ΣΥΡΙΖΑ στο 15,5%, η Χρυσή Αυγή στο 6,8%, το ΚΙΝΑΛ στο 6% και το ΚΚΕ στο 4%.

Η έρευνα διεξήχθη στο διάστημα από 11 έως 14 Μαϊου.

dimoskaigaio-600x452

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΄΄ΜΑΚΕΛΕΙΟ΄΄: ΚΡΙΘΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΦΙΣΣΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΤΙΝΑΝΤΣΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΜΙΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΓΕΜΙΖΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΑΦΙΣΣΕΣ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ………………………….. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΄΄ ΚΑΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΄΄ ΚΑΙ ΟΙ ΄΄ ΚΑΛΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ΄΄………………….

Comments are closed.