Καταιγιστικές εξελιξεις και σαρωτικές αλλαγές στον Alpha – Κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος

Κοινοποίηση:
kontominia

Σημαντικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στον ALPHA το προσεχές χρονικό διάστημα.

Στο κανάλι της Κάντζας άπαντες περιμένουν με αγωνία την απόφαση του ΕΣΡ για τη μεταβίβαση της πλειοψηφίας των μετοχών στη Sheila Enterprises, θυγατρική του ομίλου Βαρδινογιάννη. Εφόσον η ανεξάρτητη ραδιοτηλεοπτική αρχή ανάψει το «πράσινο φως» τότε θα αρχίσει και η επόμενη μέρα του καναλιού.

Αφού η πλειοψηφία των μετοχών περάσει στην πλευρά Βαρδινογιάννη και μετά σφραγίδα του ΕΣΡ θα αρχίσουν και οι αλλαγές. Αυτές θα ξεκινήσουν φυσικά από το διοικητικό κομμάτι αφού η πλευρά του ιδιοκτήτη της Motor Oil θα αποκτήσει την πλειοψηφία και στο διοικητικό συμβούλιο.

Το νέο ΔΣ θα προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές ανάλογα με τα αποτελέσματα των ελέγχων που θα γίνουν στο οικονομικό κομμάτι.

Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς στο blog του στο newsit.gr η νέα διοίκηση θα βάλει στο τραπέζι όλα τα συμβόλαια του καναλιού. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα τα συμβόλαια της Βίκυς Χατζηβασιλείου και της Αγγελικής Νικολούλη λήγουν φέτος και θα γίνουν διαπραγματεύσεις.

Στο τραπέζι θα πέσει και το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη που λήγει το 2020 και που είναι από τα βαριά χαρτιά του καναλιού όλα αυτά τα χρόνια. Όπως είναι λογικό τα υπόλοιπα κανάλια έχουν στρέψει την προσοχή τους προς Κάντζα προκειμένου να κάνουν την κίνησή τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: