Καταιγιστικές εξελίξεις – Και δεύτερος ταξιτζής κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ερωτικής παρενόχλησης από τον ηθοποιό (BINTEO)

Κοινοποίηση:
1

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του οδηγού ταξί, ο οποίος φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από νεαρό ηθοποιό.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης και δεύτερος οδηγός ταξί κατήγγειλε στην αστυνομία ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον ίδιο ηθοποιό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Γιώργος Καραϊβάζ, μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ηθοποιού ένας ακόμα οδηγός ταξί, της ίδιας εταιρείας, τον αναγνώρισε και κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.
Ο δεύτερος οδηγός φέρεται να έχει καταθέσει ότι πριν λίγο καιρό παρέλαβε τον ηθοποιό από το ίδιο σημείο και ακολουθώντας την ίδια διαδρομή με τις ίδιες στάσεις όπως με τον συνάδελφό του, κατέληξαν στο αλσάκι πίσω από τη Γεωπονική Σχολή.

Εκεί, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του Γιώργου Καραϊβάζ, ο ηθοποιός φέρεται να έριξε στον καφέ του ένα υγρό και κατόπιν να τον παρενόχλησε σεξουαλικά, χωρίς όμως να προβαίνει σε ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη. Μάλιστα ο οδηγός φέρεται να κατήγγειλε το περιστατικό, όχι στην αστυνομία, αλλά στην εταιρεία, η οποία προχώρησε στη διαγραφή του ηθοποιού από τα μητρώα πελατών της πλατφόρμας. Εκείνος όμως φέρεται να έγινε και πάλι μέλος, χρησιμοποιώντας άλλα στοιχεία.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός συνελήφθη από την αστυνομία μετά από καταγγελία οδηγού ταξί ότι βιάστηκε από εκείνον. Ο οδηγός ταξί, κατέθεσε στην αστυνομία όλα όσα έγιναν το βράδυ της 13ης Νοεμβρίου, περιέγραψε πώς συναντήθηκε με τον 29χρονο ηθοποιό, πού πήγαν αλλά και πώς κατέληξε λιπόθυμος, έως ότου ενημερώθηκε από τον ιατροδικαστή πως είχε βιαστεί.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο κατηγορούμενος φέρεται να έριξε στον καφέ του 24χρονου ταξιτζή ναρκωτικό και στη συνέχεια να τον κακοποίησε σεξουαλικά.

Μετά από έρευνα, η αστυνομία βρήκε στην τσάντα του κατηγορούμενου διάφορα ερωτικά εργαλεία και ναρκωτικές ουσίες.

Η αστυνομία με εντολή εισαγγελέα, έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του κατηγορούμενου, με τους γονείς του ηθοποιού από την πρώτη στιγμή να «φωνάζουν» πως η υπόθεση είναι στημένη και πως η αλήθεια θα αποκαλυφθεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Παμε κατα διαβολου! Φανταροι που τρωνε ξυλο στην εξοδο τους και ταξιτζηδες που……… βιαζονται !

  2. στην βουλη ξεχασες που φιλιοντουσαν γκεη κ λεσβιες καλεσμενοι του σιχαμενου σας Τσιμπλα?
    Διαμαρτυρηθηκε κανεις? Λατρεια στο παρταλι που διελυσε οικογενεια πατριδα κ διαλυει κ θρησκεια
    Με τις υγειες σας !!! 150.000.000 θα ζητησει απο τον ΟΗΕ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΣΠΙΤΙ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΙΤΙΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ Κ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ Κ ΘΑ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΜΕ ΣΑΡΙΑ
    ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΙΕΡΕΙΣ

  3. Καπως ετσι βιαζει κ ο Τσιπρας τους συνταξιουχους κ ιδιωτικο τομεα,αφου ειναι κ ο εμπνευστης απελευθερωσης των ομοφυλοφιλων κ ιδου τα εργα του.Εσεις ψηφιστε 20% κ θα σοδομηθειτε μετα την 11 Δεκεμβριου οταν στο Μαροκινες υπογραψει την εισβολη 40.000 λαθραιων που θα ονομαζονται Ελληνες
    Τοτε να δουμε οι αναρχικοι,ρουβικωνες γκεη κ φεμινιστριες που θα κρυφτειτε

  4. Πηγαίνει το κάθε παιδί να βγάλει με κόπο το μεροκάματο και κινδυνεύει να πέσει σε άρρωστους και ψυχανώμαλους. Ο ηθοποιός επειδή δεν μπορεί να βρει σεξουαλικό παρτενέρ βρήκε τη λύση με τους οδηγούς ταξί. Οι γονείς του αντί να τον καλύπτουν μέχρι να πεθάνει κανένας στα χέρια του, καλά θα κάνουν να τον πάνε σε κανέναν ψυχίατρο ή σε κανένα ίδρυμα, γιατί έτσι όπως πηγαίνει σίγουρα θα έχει κακό τέλος αν πέσει σε κανένα βαρύμαγκα στρέϊτ.

  5. Αυτο με την τσιμπιδα και το εντερο βγαλμενο…πως προεκυψε ; πες κι’αλλα…. το διαβασα και αλλου…

  6. Δεν είναι ηθοποιός,παρά ένας μαλακας και μισος,ένα τρολλ του κερατα

  7. τι τραβάει ο κλάδος μας…ανώμαλοι,βιαστές,κακοποιοί.κωλομπαραδες ανάμεσα μας και μεις απροστάτευτοι.ποιος μπορει να έρθει στην θεση αυτού του 24 παιδιού;πως θα μπορέσει να ξεπεράσει αυτα τα βαριά ψυχολογικά και σωματικά τραύματα;να πίνεις ανέμελος τον φραπέ σου στο ταξί και να σε ρίξει ο κωλομπο χάπι βιασμού…να εισαι παραλυμένος απροστάτευτος και να νιώθεις ενα παγωμένο όργανο μεσα σου απο πίσω να προσπαθεί γδέρνοντας και τσιμπώντας…να σε τραβήξει εξω το έντερο; εσυ να προσπαθείς να αμυνθείς να σώσεις ρε παιδι μου το έντερο αλλα να μην εχεις τις δυνάμεις απο την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.να ξυπνάς μετα απο ωρα…να μην θυμασε σχεδον τιποτε και να βλεπεις διπλα σου να κοιμάται ο τρελος παραφυσιν βιαστή σου κρατώντας στο χερι του μια ματωμένη τσιμπίδα γεμάτη αιμα και ακαθαρσίες;τα παντελόνια σου κατεβασμένα τα μπούτια σου μεσα στο αιμα και το εντερο να κρέμεται ανάμεσα τους;να σε εξετάζει ιατροδικαστής και να σε βρίσκει στα καλα καθούμενα άγρια βιασμένο και κακοποιημένο;την κοπελα του που πήγαν μαζι στο ατ πως την κοιταξε στα ματια;τι της ειπε;οτι να ξερεις κάποιος με νάρκωσε και με έσκισε απο πίσω;λέγονται αυτα;πως θα φερθεί ξανα σαν αντρας απεναντι της;και αν ποτε του το «πετάξει»και του πει…μην μιλας εσυ δεν εισαι αντρας εισαι «χαλασμένος»; δυσκολο το επάγγελμα αυτο πλεον..καλα λεει ο Κωστής παρακατω για τσίγκινα σώβρακα για τους ταρίφες…και ακομη δεν είδαμε τιποτε! Εγω ευτυχως δεν ειμαι πλεον ταρίφας…στις εποχές μας δεν ειχαμε τετοια…η χούντα δεν τα επέτρεπε..αλίμονο στους νέους ταρίφες που πρεπει να προστατεύσουν τον ανδρισμό τους απο τον τσιπρα και την ιδεολογία του να μην μηνες στρεητ άνδρας και ειδικα ταξιτζής στην ελλαδα…τι κοσμος ειναι αυτος θεε μου;;

    1. Ρε φιλε ηθοποιός εισαι? Τι να πω….τετοια λεπτομερέστατη περιγραφή δεν υπαρχει λεμε!

    2. Δεν είναι ηθοποιός,παρά ένας μαλακας και μισος,ένα τρολλ του κερατα

  8. πουσταρικος ΑΠΟ ΡΑΤΣΑ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

  9. Χαχα τσιγκινο σωβρακο από δω και στο εξής οι ταρίφες. Ο .. ηθοποιός Αντεροβγάλτης θα σας βγάλει το κωλαντερο όχι με μαχαίρι, αλλά από πίσω … Αφού στον φορμαρει καλά πρώτα από πίσω… Χαχα

Comments are closed.