Καταγγελία για τους λ@θρο και τα ΜΜΜ: “Οι ελεγκτές δεν τους..!”

Κοινοποίηση:
metanastes

Μια καταγγελία έφτασε πριν από λίγο στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

Ένας αναγνώστης καταγγέλλει το αίσχος που συμβαίνει στα λεωφορεία και το γνωρίζουμε καλά όλοι μας.

Δείτε τι αναφέρει:

“Oι ελεγκτές δεν κάνουν έλεγχο σε μετανάστες το βλέπω καθημερινά ειδικά στο μετρό στάση Αττική. Σήμερα τσακώθηκα με ελεγκτές μπροστά μου πέρασε ένας Πακιστανός του κάνανε νόημα να περάσει και με σταματήσανε..αγενέστατοι και με τσαμπουκά..τους είπα ανθέλληνες είστε κυνηγάτε εμάς ενώ τους ξένους τους αφήνεται και περνάνε έτσι..μου φέρανε και αστυνομικό να με φοβίσουν..χτύπησα την κάρτα μου και έφυγα..έχω καταλάβει τι παιχνίδι παίζεται..ο Ελληνας πληρώνει και αυτοί κυκλοφορούν δωρεάν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. η χειροτερη μαστιγα απο δαυτους ειναι αυτοι που πουλανε ψαρια σε πλανοδια καροτσια. αγοραζουν ψαρια πτωματα απ την ψαροσκαλα σε ξεφτιλα τιμες, και τα πουλανε εξω χωρις κανενα υγειονομικο ελεγχο. τα αγοραζει ενας που εχει ΑΦΜ τους τα μοιραζει παρανομα χωρις χαρτια ,και η κρατικη μηχανη τους αφηνει και πουλανε παρανομα, με το προσχημα, αφηστε τους να πουλανε για να μην κλεβουν. εαν αυτο το κανει ελληνας θα του κοψουν τον κωλο.αλλα δεν φταινε αυτοι , φταινε αυτοι οι μαλακες, που για να φανε ψαρια φτηνα ,τρωνε πτωματα και τους στηριζουν.

  2. ΜΑ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΕΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΝΤΖΑΜΠΑ ΣΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΕΝΩ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΩΘΟΜΑΝΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ….ΑΛΛΟΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ

  3. ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ-ΤΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ οι ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΨΕΥΤΟΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΤΟ ΊΔΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ …ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ:ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΌΤΑΝ ΕΚΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΝ ΝΥΚΤΑ-ΜΕ ΘΕΡΜΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΜΕ ΕΝΑΕΡΙΑ ΜΕΣΑ, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΜΕΜΕΤΗΔΕΣ, ΣΕ ΆΡΝΗΣΗ= ΈΡΕΥΝΑ+ΔΙΑΣΩΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΑΠΟ FRONTEX ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΤΑ ΊΔΙΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ… ΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ

  4. Δεν πειραζει για οτι & αν μας κανουν οι Δημοκρατες γαλαζοδεξιουληδες & αριστεροι.Αυτους ψηφισαμε για να μας κυβερνουν.Εχουμε να πληρωσουμε πολλα ακομη.Ο Θεος να βαλη το χερι του,γιατι εδω & χρονια προετοιμαζουν ολοι αυτοι οι αργυρωνητοι τον νεο εμφυλιο(αντιεξουσιαστες,αναρχικοι δηθεν στα Εξαρχεια),για να εξαφανιστη η Ελλας.

  5. δεν ειναι μονο οι λαθρο αλλα και απλυτοι βρωμιαριδες αλλα και κωλοπαιδα με iphone κινητα

Comments are closed.