Καταγγελία αναγνώστριας στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για γνωστή εταιρεία ΚΟΥΡΙΕΡ – Όλα όσα μας έγραψε

Κοινοποίηση:
1

Καταγγελία αναγνώστριας στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

«Καλημερα κυριε ΧΙΟ και συγχαρητηρια γιατι ειστε ντομπρος και τα λετε χυμα.Μενω Λιβαδεια και θα ηθελα να κανω μια καταγγελια για την ACS ΚΟΥΡΙΕΡ. Μου χρεωσαν εναν μικρο ιατρικο φακελο απο Αθηνα 13,37 και η παραλαβη ηταν απο το καταστημα.Ενω στην αρχη που τηλεφωνησα μου ειπαν δεν υπαρχει χρεωση και οτι πρεπει να τον παραλαβω απο το καταστημα,οταν πηγα μου ειπαν οτι δε φαινοταν η χρεωση.Εχω αγορασει πολλα πραγματα απο διαφορα μερη της Ελλαδας και η μεγαλυτερη χρεωση παλι με την ACS ηταν 9 ευρω ενω απο αλλα κουριερ το πολυ 6 ευρω.Θα παρακαλουσα να το δημοσιευσετε στο μακελειο χωρις να δημιουργηθει προβλημα σε σας εννοειτε απλα εχω εκνευριστει παρα πολυ και εννοειτε οτι ειναι η τελευταια φορα που παιρνω πραγματα απο το συγκεκριμενο κουριερ.Γιατι και στο παρελθον ερχοντουσαν πραγματα και δεν με ειδοποιουσαν αν δεν τηλεφωνουσα εγω. Μετα απο ενα μεγαλο καυγα που εκανα με μια υπαλληλο αρχισαν να με ειδοποιουν.Ευχαριστω πολυ και συγνωμη αν σας ζαλισα.με εκτιμηση Σοφια.»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Ζάντα BMW καινούργια αποστολή από Σλοβενία με GLS , ο συνεργάτης τους στην Ελλάδα : ACS!!!
    Η ζάντα ήρθε σπασμένη και ενώ η GLS ζητούσε να συμπληρωθεί μιο φόρμα για την ζημιά δεν την έιχαν!!!
    Η κα Ανδρέου από τα κεντρικά δεν είχε ιδέα και φυσικά η ασφάλεια δεν πλήρωσε ποτέ την ζημιά…
    Μακριά , ΕΛΤΑ 1000 φορές

  2. Ξαναγράφω το μήνυμα και να το βάλετε. Πελάτης της ACS είμαι.Οποτε τους φώναξα να πάρουν δέμα απο το μαγαζί ήρθαν, όποτε είχα δέμα μου το έφεραν.Δεν έχω παράποο, είμαι στην Κέρκυρα και εδώ η εξυπηρέτησή τους, ακόμα και στα γραφέια τους , είναι άψογη.Μπορεί ένα φάκελό τους να στοιχίζει, όντως, 13 ευρώ αλλά τα παιδιά τουλάχιστον εδώ είναι άψογα κι ούτε έχω ακούσει άλλα παράπονα πέρα των τιμών.

  3. Στο ίδιο κατάστημα της Λιβαδειάς για να στηλώ μια αντικαταβολή μου ζήτησαν αφμ.,αρ.ταυτοτητας και ότι θα ανοίξουν το δέμα για λόγους ασφαλείας.Στην συνέχεια μου είπε ένας υπάλληλος ότι χρειάζεται και τον αριθμό i bang γιατί ενώ αυτοί θα επερναν τα χρήματα από τον παραλήπτη μετριτα,εμένα θα τα έβαζαν στον λογαριασμό μου.Οπως καταλαβενετε πήρα το δέμα μου και το πήγα στα ΕΛΤΑ.ASC τέλος.

  4. στο σπίτι μου ο υπαλήλως δεν μπήκε καν στον κόπο να πατήσει το κουδούνι
    κολησε ένα χαρτί να το παραλάβουμε και έφυγε σαν να τον κινηγούσανε, Η χειρότερη Eταιρεία

  5. Πολλές φορές έρχεται και λέει ειναι πολλά και βαριά ελάτε να τα παρετε (είμαστε εταιρεία) παρόλο που έχουμε πληρώσει για παράδοση στα γραφεία. Του είπα να τα βάλει ξέρει που η να τσακιστει να τα φέρει.

  6. Συμφωνώ απόλυτα με τους προλαλίσαντες για την ACS .Εμένα μου έστειλαν ένα δέμα απο βόλο και αντί να μου το παραδώσουν την επόμενη ημέρα μετά απο πολλά τηλέφωνα και ολοήμερη αναμονή μου είπαν ότι ο couriier δεν βρήκε το Κουδούνι!!! Ενώ έχω και κουδούνι και γραμματοκιβώτιο και πινακίδα…τελικά πήγα και το παρέλαβα εγώ από το υποκατάστημα στο Χαλάνδρι και η υπάλληλος μόνο που δεν μου το πέταξε στα μούτρα ….πέρα ότι κάλυπτε τα ακάλυπτα σαν κασετόφωνο σχετικά με την δήθεν άποψη του courier σχετικά με το κουδούνι…

  7. Ρωτάς …Πότε θα έρθει ο υπάλληλος σας..
    Απάντηση από τις 8 έως τις 17:00
    Δηλαδή να κάτσεις όλη μέρα να τους περιμένεις… Η χειρότερη εταιρεία

  8. Συμψωνω απολυτα η acs ειναι η πιο μαπα και ακριβη ταχυδρομικη εταιρια.Απο δικη μου εμπειρια γραφω

  9. Η πιο μάπα κούριερ είναι η ACS, όποιος είχε την ατυχία να του στείλουν δέμα μέσω αυτής ταλαιπωρήθηκε και δεν το πήρε άμεσα. Πάω στην γενική ταχυδρομική και φεύγω σε 1 λεπτό, πας στην ACS περιμένεις μια ώρα και πάλι φεύγεις άπραγος γιατί είναι ηλίθιοι και δεν ξέρουν ποια δέματα πήρε ο υπάλληλος τους. Σου λένε το έχουμε και μετά το παίζουν κινέζοι, επίσης είναι πιο ακριβοί.

Comments are closed.