Καταγγελία: “Δείτε τι κάνει η δημοτική αστυνομία της Νέας Ιωνίας που θα έπρεπε να προστατεύει…” (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
dimotikiastinomianewpost

Η καταγγελία έφτασε πριν από λίγο στο makeleio.gr

Δείτε τι καταγγέλλει αναγνώστης:

“Εδώ έχουμε την Δημοτική Αστυνομία Νέας Ιωνίας που ενώ είναι αρμόδια να προασπίζει την ελεύθερη διέλευση πεζών, μανάδων με καροτσάκια και ΑΜΕΑ από τα πεζοδρόμια, παρανομεί η ίδια, ισοπεδώνοντας τον Κ.Ο.Κ με την στάθμευση επί πεζοδρομίου όπως φαίνεται στην ανωτέρω φωτογραφία, της μηχανής τους. Η φωτογραφία τραβήχτηκε σήμερα 13/01/2020 και ώρα 13:00 στην οδό Λευκωσίας 1-3.”

ast

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Σε έχουν γράψει πολλές φορές εσένα μου φαίνεται…

  2. Ας γίνουμε πρώτα όλοι υπεύθυνοι άνθρωποι, ας σεβόμαστε τους γύρω μας, ας σταματήσουμε να το παίζουμε πονηροί ως συνήθως και μετά ας παραπονιόμαστε που η αστυνομία παράβλεψε ή δεν είδε ή δεν έκανε κάτι καλά. Γιατί όσο τέλεια (λέμε) και να είναι η όποια αστυνόμευση αν εμείς είμαστε ζώα(συγνώμη στα ζώα) πάλι μπάχαλο κοινωνία φτιάχνουμε, τόποτα δεν θα αλλάξει και τον ράμπο απο πάνω μας να βάλουν.
    Και η υπευθυνότητα δεν είναι μόνο στο παρκάρισμα, είναι γενικότερα σαν συνάνθρωποι και συμπολίτες!
    Η νοοτροπία του πονηρού, του εξυπνάκια, που έρχεται απο δεκαετίες πίσω θ απρέπει να παλέψουμε όλοι να πάει στα τσακίδια. Σε όλα τα επίπεδα! Αλλιώς όχι μόνο πατρίδα θα χάσουμε(που ήδη την έχουμε χαμένη σχεδόν) αλλά θα χάσουμε και εμάς τους ιδίους!

Comments are closed.