Καταγγελία Αναγνώστριας! Φοβάται και την σκιά της το Ρινάκι – ΣΥΡΙΖΟΦΡΟΥΡΟΙ απέτρεψαν Έλληνες Πατριώτες από…

Κοινοποίηση:
notopoulou1

Έφτασε πριν λίγο στο makeleio.gr – Δείτε τι μας καταγγέλει η φίλη – αναγνώστρια Βασιλική Κ.

“Καλησπέρα. Σήμερα κάποιοι πατριώτες στη Θεσσαλονίκη πήγαμε με να διαμαρτυρηθούμε σε εκδήλωση στο Δημαρχείο στο οποίο βρίσκονταν η Νοτοπούλου, ο Φάμελλος, η Χατζηγεωργίου κ.ά. και η ασφάλεια δεν μας άφησε να πλησιάσουμε καν. Μας έδιωξαν και από εκδήλωση που γίνονταν εκεί για χορτοφάγους. Η κατάσταση έχει ξεφύγει πολύ με την αστυνόμευση των προδοτών.”
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Πελοψ τώρα τυχαία κόλλησα με σενα,μην το παρεξηγείς!!Επειδη είπες ότι το ρινακι θα φάει ξυλο από δεν και δεν το γλυτωνει…..
    Λοιπόν άκου μια δίκη ΑΛΗΘΙΝΗ ιστορία και σου ορκίζομαι στα κόκαλα του πατέρα μου που είχα τύψεις όταν πέθανε γιατί ΔΕΝ τον άγουσα στα σοφά τα λόγια του……
    Κοιτα λοιπόν πως αντιδρούν οι άντρες που έχουν μπέσα ΤΙΜΗ αρχιδια…..
    Κάποιος πριν πολλά χρόνια έμαθα ότι μου εθειξε την ΤΙΜΗ μου της οικογένειας μου και ειδικά της πρώην τότε γυναίκας μουσλλα και την δίκη μου…αυτοσ όμως ήταν ψεύτης..και ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ αστραπές δεν φοβάται,έπρεπε να πάω να τον βρω να καθαρίσει η μπουγάδα όπως έπρεπε να καθαρίσει..ή εγώ ή αυτός,στην υπηρεσία που δούλευα ΔΕΝ μου δίνανε άδεια,ναι αλλά εγώ έπρεπε να φύγω να τον βρω!!Το αρρωστημένο τότε μυαλό μου σκέφτηκε το εξής,παρανοϊκό,πήρα μια λεπίδα και έσφαξα επιφανειακά την κοιλιά μου τόσο όσο να μην κάνω ζημιά και να έχω δύναμη,είπα ατυχημα,παίρνω την άδεια και πάω να τον βρω,τα υπόλοιπα αφορούν εμένα!
    Ετσι κάνουν οι ΚΑΘΑΡΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ που δεν φοβούνται τις αστραπές!!!!!!!!!!
    Αυτά και τέλος….

  2. Αχ βρε Ρινα Ρινακι όλοι να σε δείρουν θέλουνε,γιατί βρε κορίτσι μου;;;Οι περισσότεροι να ξέρεις είναι κρυφές αδελφές ψυχές,όταν είναι παχιές οι μύγες τότε δέρνουν!!!Αλλα ας είναι και τότε,ο θεος να σε δίνει υπομονή ρινακι μου!!!!Για να δούμε ποσο συνεπεις “άντρες”είναι μερικοί……

  3. Καλέ ποιο ρινακι;;Εγώ διαδυκτιακοι μου φίλοι και μοναδικοί στον κόσμο,θα σας πω και γω για την εμπειρία μου για τον-την τζεησον σντιγονη,είμαι σε ένα καφέ καπου κοντά στο Κολωνάκι και πίνω τον καφέ μου,λοιπόν σκάει μύτη και αυτός-αυτή,η αλήθεια είναι ότι δεν έδειχνε για π@@της,κρατούσε και μια τσάντα,μάλλον θα είχε τα ρούχα της δουλειάς του,μόνο στην ψυχή έδειχνε ότι είναι,ξαφνικά αφού μετά από ώρα ήπιε τον καφέ του σηκώθηκε να πάει τουαλετα(μέχρι εδώ όλα λογικά),αφού βγαίνει πάει και ο σερβιτόρος να κάνει ο άνθρωπος τα τσισια του και ξαφνικά βγαίνει πανικόβλητος και έτοιμος να κάνει εμετό,γεμάτο κόπρανα μεσα και έξω και χαρτιά υγείας λερωμένα και πεταμένα δεξια-αριστερά χωρίς να έχει τραβηχτεί το καζανάκι,πάει τον προλαβαίνει τον τζεησον αντιγονη και τον λέει (τώρα εγώ μπροστά και ακούω!!!!!)τι είναι αυτά που έκανες ρε φιλε μες στην τουαλετα;;;;;; ;;;;Ποιος θα καθαρίσει τις δικές σου ακαθαρσίες;;;;;;;;;;;Και γυρνάει ο τζεησον σντιγονη και λέει :σερβιτόρος είσαι δικιά σου δουλειά είναι και φεύγει!!!!!!!!! Έρχεται το παιδί τρομαγμένο και έτοιμο να τον αρχίσει στα κλωτσιδια και μου λέει : Είδες που στα έλεγα;;;; Ο τζεησον αντιγονη είναι!!! Και γω γυρνάω και του λέω: Μην είστε μαλακες ρε,αυτά δεν γίνονται ούτε στα έργα,απλως του μιαζει,το έκανε αυτό γιατί είναι ΧΩΡΙΑΤΗΣ και στα χωριά οι περισσότεροι είναι βρωμιαριδες τα κάνουν στα χωράφια και γενικώς είναι ΣΟΔΟΜΙΣΤΕΣ,έτυχε λέω,αλλά τελικά ήταν αυτός ο αλήτης ο ανωμαλος ο τζεησον αντιγονη!!!!!!!!!Ειχα πέσει έξω!!!!!
    (ΧΑΧΑ)

    1. Τελικά εμείς οι Έλληνες είμαστε όλο λόγια ρε φιλε πελοψ,απειλούμε βρίζουμε δέρνουμε!!!Απο ποιον δεν θα το γλυτωσει το ρινακι το ξυλο;;;Από σενα;;;Άντε λοιπόν διαδυκτιακε μάγκα και συ τραβα να την δείρεις!!!Τι περιμενεις;;; τραααααβα πελοψ τι το λες και δεν το κανεις;;;;Εκτός εάν είσαι γκομενα με αντρικό όνομα και το παίζεις μάγκας,,,τραααααβα παλικαρά τραααααβα παλικαρά μου να δουν και οι φίλοι σου τι μάγκας είσαι!!!!!Τρααααααααβα και πάνε…..

    2. ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΠ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΕΙ ΤΗ ΖΩΑΡΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ

Comments are closed.