«Καρφιά» Μόσχας για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Κοινοποίηση:
1475478-tsipras-putin-930-3-750x430

Η Μόσχα δεν ενεπλάκη στη διαδικασία αλλαγής ονομασίας της ΠΓΔΜ, ξεκαθάρισε ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, ο οποίος παράλληλα ξεκαθάρισε ότι οι ισχυρισμοί για το αντίθετο είναι εντελώς αβάσιμοι.

«Κατηγορηθήκαμε για ανάμιξη στο θέμα του ονόματος χωρίς να παρουσιαστούν στοιχεία» δήλωσε από το Μόναχο όπου συμμετέχει στο Διάσκεψη για την Ασφάλεια.

Στο μεταξύ «πέντε ή έξι ηγέτες της Δύσης επισκέφθηκαν τα Σκόπια και δημόσια στήριξαν το ‘’Ναι» στο δημοψήφισμα» υπενθύμισε ο Σεργκέι Λαβρόφ.

«Αν είχαμε κάνει το ένα εκατοστό από αυτά, θα ήμασταν αντιμέτωποι με όλο και περισσότερες κυρώσεις και τιμωρία. Αλλά για τους ‘’επιβάτες πρώτης θέσης» όλα επιτρέπονται» πρόσθεσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Να παει η μοσχα να κουρευτεί, παραδοσιακα αυτοι είναι ιδεολογικοι μας αντίπαλοι ,τι είναι αυτοι οι ολιγαρχες που κυβερνουν την ρωσια σημερα?? εεε?? τι είναι?? πρωην κομμματικοι επιτροποι είναι και κρυφομπολσεβικοι που αρπαξαν την δημοσια περιουσια του πρωην σοβιετικου κρατους όταν αυτό επεφτε…και εχουν για αρχηγο έναν πρωην Γκα Γκε Μπιτη…αθεο και κατσταπλια και κρυφοκομμουνιστη…αρα είναι ανθέλληνες και εχθροι του εθνους μας και αυτοι παει και τελειωσε

Comments are closed.