“Καρφάρες” Μαρίας Ελ. Λυκουρέζου για Καλογρίδη: Ήταν και θα είναι ο σύζυγος της μάνας μου- Όλα τα άλλα απλά πυροτεχνήματα…

Κοινοποίηση:
inside-maria708_0

Επίσημα θέση για τη σχέση του πατέρα της Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Νατάσας Καλογρίδη πήρε η κόρη του, Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου για ακόμη μία φορά.

Σε ανάρτησή της στο instagram, για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο της αγαπημένης της μητέρας, Ζωής Λάσκαρη, η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου έγραψε χαρακτηριστικά πως: «Ήταν και θα είναι ο σύζυγος της μάνας μου. Όλα τα άλλα απλά πυροτεχνήματα».

Αναλυτικά έγραψε:

«Να είστε καλά όλοι για την αγάπη που δείχνετε στην μαμάκα μου. Και ο πατέρας μου άνθρωπος είναι με ελαττώματα όπως όλοι μας. Το πένθος το περνάει ο καθένας όπως νιώθει… η συνειδητοποίηση έρχεται σε άλλους νωρίς… Σε άλλους αργά… Ήταν και θα είναι ο σύζυγος της μάνας μου… Και όπως πάντα και αυτό θα του το συγχωρούσε… Γιατί ήξερε ό,τι η ψυχή του είναι αγνή… Όλα τα άλλα απλά πυροτεχνήματα… Άνθρωπε μην ασχολείσαι με τους άλλους… Ο καθένας κουβαλάει τον δικό του σταυρό… Όσο κάτι που κάνουν οι άνθρωποί μας περνάνε καλά είμαστε και εμείς… Όταν αρχίσει κάτι να μην τους κάνει καλό τότε παίρνουμε θέση… Το φως νικάει το σκοτάδι. Πάντα δίπλα στους ανθρώπους που αγαπάμε».

Να είστε καλα ολοι για την αγάπη που δείχνετε στην μαμάκα μουκ ο πατέρας μου άνθρωπος είναι με ελλατώματα οπως όλοι μας….το πένθος το περνάει ο καθένας οπως νιώθει….η συνειδητοποίηση ερχεται σε αλλους νωρίς…σε αλλους αργα…Ηταν κ θα είναι ο σύζυγος της μανας μου….κ οπως πάντα κ αυτο θα του το συγχωρούσε…γτ ήξερε οτι η ψυχή του είναι αγνή…ολα τα άλλα απλα πυροτεχνήματα…άνθρωπε μην ασχολεισαι με τους άλλους…ο καθένας κουβαλάει τον δικό του σταυρό…οσο κατι που κάνουν οι άνθρωποί μας περνάνε καλα είμαστε κ μεις….οταν αρχίσει κατι να μην τους κάνει καλο τότε πέρνουμε θέση….το φως νικάει το σκοτάδιπάντα δίπλα στους ανθρώπους που αγαπάμε❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαρία-Ελένη-Ζωή (@mariaelenizoi) στις

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: