«Καρφάρα» από την Νικολέτα για τον Μαυρίδη μετά τον χωρισμό τους… (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
νικολ

Ένα μήνα τώρα όλες οι εκπομπές περιμένουν τη Νικολέττα Ράλλη να πατήσει το πόδι της στην Αθήνα και να πει έστω κάτι μικρό για τον χωρισμό με τον Μαυρίδη.

Κι εκείνη δεν τους χάλασε χατίρι. Δεν μίλησε βέβαια για τον χωρισμό, αλλά έκανε ένα αιχμηρό σχόλιο που προφανώς πηγαίνει στον πρώην σύντροφό της.

Λίγο πριν ταξιδέψει για Θεσσαλονίκη, ο ρεπόρτερ της εκπομπής Στη Φωλιά των ΚουΚου βρήκε την Νικολέττα στο αεροδρόμιο και την ρώτησε για τα προσωπικά της, με την ίδια να αφήνει μια “καρφάρα” νααα για τον πρώην σύντροφό της, τον Γιώργο Μαυρίδη:
«Είμαι πάρα πολύ καλά. Πρέπει να φύγω να πάω να δώσω τα φώτα μου στους νέους της Θεσσαλονίκης. Κάνω ένα σεμινάριο τηλεπαρουσίασης. Τη Θεσσαλονίκη αγάπη μου δεν την κόβουμε για κανένα λόγο. Δεν έχω δει τα δημοσιεύματα, δεν θα σου πω τίποτα. Δεν υπάρχει λόγος να απαντήσω. Αυτές τις ερωτήσεις να τις κάνει εκεί που απαντάνε. Εγώ δεν απαντώ γι’ αυτά τα θέματα τώρα. Απαντάω στις χαρές. Δεν υπάρχει περίπτωση να σου πω αν είμαι ελεύθερη ή όχι. Ίσως να σου στείλω μήνυμα αργότερα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ποια ‘φώτα’ σου να δώσεις ρε τσόλι? Ποιος είσαι ο Ελύτης? Τι ακούμε Θεούλη μου! Έλεος δηλαδή! Δε λέω, είσαι ωραία γυναίκα, αλλά μέχρι εκεί! Για τίποτα άλλο δεν αξίζεις, όπως και τόσες άλλες των πρωινάδικων και μεσημεριανών εκπομπών! Δυστυχώς, η κρίση στην Ελλάδα δεν είναι τόσο οικονομική, όσο κοινωνική, ηθική, πολιτιστική-πολιτισμική! Είναι κρίση αξιών! Μείναμε ‘ορφανοί’ από αληθινούς ανθρώπους – που με το πνεύμα και την κουλτούρα τους – θα ‘σηκώσουν’ τη χώρα ψηλά και θα την βγάλουν από το αδιέξοδο που έχει περιέλθει! Αποκαθηλώσαμε δυστυχώς, τους χιλιάδες ήρωες που πολέμησαν για την ελευθερία της πατρίδος (από αρχαιοτάτων χρόνων ως τη σύγχρονη ιστορία), τους αγίους μας και τους ανθρώπους του πνεύματος που μας άφησαν όλη αυτήν την πλούσια παρακαταθήκη και τη βαριά ευθύνη σε εμάς να τη διαφυλάξουμε, ως κόρη οφθαλμού! Προσωπικά, αυτούς τους ανθρώπους έχω ως πρότυπο, και όχι αυτά τα σκουπίδια! Πιστεύω πως και σήμερα υπάρχουν ικανοί και άξιοι και πατριώτες άνθρωποι στη χώρα μας, απλά ΔΕΝ προβάλλονται! Προβάλλεται οτιδήποτε φθηνό, σάπιο και καταδικασμένο (είτε ως ίνδαλμα, είτε ως εκπομπή)! Ευχαριστώ, όμως δεν θα πάρω!
    Υ.Γ. Το ‘καρφί’ της δεν είδα, ούτε κατάλαβα ποιο είναι…

Comments are closed.