Κανονική εισβολή στην Λάρισα! Σε χωριό 15 κατοίκων εγκατέστησαν 60 αλλοδαπούς!

Κοινοποίηση:
prosfiges-735x400

Νύχτα φέρνουν πλέον τους αλλοδαπούς στις διάφορες ξενοδοχειακές μονάδες οι Αρχές, προκειμένου να ξεγελάσουν και να αιφνιδιάσουν τους κατοίκους των περιοχών στις οποίες τους μεταφέρουν.

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις, οι Αρχές αποφάσισαν να μεταφέρουν από εδώ και στο εξής τους αλλοδαπούς τη νύχτα έτσι ώστε να μην δημιουργούνται αντιδράσεις.

Αυτό έγινε στην Άνω Σωτηρίτσα του δήμου Αγιάς στη Λάρισα εχθές  Κυριακή, οι οποίοι μεταφέρθηκαν τη νύχτα  με σκοπό την εγκατάστασή τους σε ξενοδοχείο της κοινότητας.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του onlarissa.gένα γεμάτο πούλμαν με άνδρες, γυναίκες και ανήλικους, έφτασαν στην Άνω Σωτηρίτσα από εναλλακτική διαδρομή.

Το λεωφορείο σταμάτησε στα 30 μέτρα από το πρώτο σπίτι του χωριού και περιπατώντας οι αλλοδαποί  και συνοδευόμενοι από αστυνομικούς κατευθύνθηκαν στο ξενοδοχείο της κοινότητας (500 μέτρα) από εκεί που στάθμευσε το πούλμαν, όπου και εγκαταστάθηκαν στον ξενώνα “Το Αγνάντι”.

Υπενθυμίζεται ότι η πανέμορφη Άνω Σωτηρίτσα είναι ένα πολύ μικρό χωριό με μόλις 15 μόνιμους κατοίκους κυρίως μεγάλης ηλικίας. Οι αλλοδαποί που έφτασαν στο χωριό σύμφωνα με πληροφορίες είναι γύρω στα 60 άτομα!

Οι κάτοικοι είναι πολύ ενοχλημένοι με την εξέλιξη της κατάστασης καθώς θεωρούν ότι ο τόπος τους είναι μικρός για να μπορέσει να κρατήσει και να συντηρήσει τόσους αλλοδαπούς.

Δεν είναι όμως μόνο ο Δήμος Αγιάς.

Στον Βόλο, έφτασαν και άλλοι αλλοδαποί  οι οποίοι πρόκειται να τοποθετηθούν για μόνιμκη εγκατάσταση σε περιοχές  στην ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας της Μαγνησίας.

Συνολικά 40 αλλοδαποί με εθνικότητα από την Συρία και το Αφγανιστάν, (ή τουλάχιστον έτσι δηλώνουν) προερχόμενοι από το ΚΕΠΑ  της Σάμου, έφθασαν λίγο μετά τις 3 το απόγευμα και εγκαταστάθηκαν στο ξενοδοχείο «Δευκαλίων» της Άλλης Μεριάς.

Πρόκειται για πρόσφυγες που έχουν ήδη φυθσικά «αιτηθεί άσυλο»  και αύριο ή τις επόμενες ημέρες αναμένεται να φθάσουν 25 ακόμη ομοεθνείς τους.

Στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσαν, βρίσκονται, από την πρώτη στιγμή, διερμηνείς και κοινωνικοί λειτουργοί, προκειμένου να τους βοηθήσουν στην προσαρμογή τους και σε οτιδήποτε χρειαστούν.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται χωρίς διακοπή το πρόγραμμα «αποσυμφόρησης» της Μόριας και αντίστοιχης συμφόρησης της ενδοχώρας.

Άλλοι 200 έχει προγραμματιστεί να αναχωρήσουν την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου.

Παρ΄όλα αυτά οι αυξημένες «ροές» (sic)  των αλλοδαπών  συνεχίζονται στη Λέσβο. Το Σαββατοκύριακο έφθασαν περισσότεροι από 300 προκειμένου να «αυτοεγκλωβιστούν» στην Λέσβο.

Ο πληθυσμός του καταυλισμού στη Μόρια παραμένει μεγαλύτερος των 15.000 ατόμων, τα οποία αργά ή γρήγορα βέβαια θα προωθηθούν στην περίφημη ενδοχώρα, για να δώσουν τη θέση τους σε άλλους 15.000 που θα έχουν φτάσει στο μεταξύ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Και η απλή ερώτηση είναι: Οι κάτοικοι του χωριού και των γύρω χωριών τι έκαναν για να το αποτρέψουν αποτελεσματικά;

  2. ΦΙΛΙΑΤΕΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΜΕ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ 2 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΙΣΩΣ Κ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ Ν ΦΕΡΟΥΝ 2 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ Τ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΧΤΕΣ ΕΙΧΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ,,,,,ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΗΛΑ ΜΕΤΡΑ

  3. τι νομικές κινήσεις. Δεν ενημέρωσαν τους κατοίκους και τους πήγαν νύκτα. το πολύ κολόπαιδο ο βαρβιτσιώτης εσφυξε η κακαράτζατου και ελεγε κατι ασυναρτησίες προκτές, νομίζη οτι θα φοβιθούμε.

  4. ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ!

  5. Εγκαταλείψατε τα χωριά σας μπετόβλακες για να μαντρωθείτε στα διαμερίσματα και να κάνετε βόλτες με το αμάξι στις καφετέριες και στα κλαμπάκια.Αφήσατε αυτά τα μέρη και τους γονείς σας στο έλεος του Θεού για την “καλή” ζωή.Σαν τις μύγες γύρω από τα σκατά μαζευτήκατε στις πόλεις-εκτρώματα της Ελλάδας γιατί τον είχατε βαρύ τον κώλο για χωράφι και πρόβατα.Η ώρα της τιμωρίας σας όμως ήρθε.Εσείς φταίτε πιο πολύ και από τις κυβερνήσεις και από τους λάθρο.

  6. θα αρχισουν τα gangbang συντομα απο τους ευαλωτους. Θα τους πιασουν και τα σκατα των ΜΚΟ να τους δασκαλεψουν οτι μπορουν να κανουν οτι τους γουσταρει, και θα κανουν τρελα παρτυ. Το κοριτσακι στην φωτο καλα θα κανει να μετακομισει γιατι θα εχουμε στανταρ νέα Μυρτό.

  7. Κρίμα για το μελλοντικό Ελληνόπουλο θύμα και εννοώ την κοπελίτσα στο βάθος της φωτογραφίας που θα την εξοντώσουν με κάθε τρόπο και πράξεις τα πιθίκια χωρίς να νοιάζει καθόλου τους βρωμοπολιτικούς μας . Εμένα με νοιάζει όμως για το δικό μου σπίτι και ετοιμάστηκα ήδη να κάνω το ίδιο που έκανε και ο άλλος στην Κόρινθο με τους γύφτους . Τα όνειρα μου τα τσαλάκωσαν και είμαι και λίγο άρρωστος και μεγάλος . Το μόνο που μου έμεινε είναι να μην φοβάμαι τίποτε θεωρώντας τον εαυτό μου εξοφλημένο . Εσείς όπως νομίζει ο καθένας ας κάνει . Απλά δεν είστε μόνοι .

  8. ευχομαι να χυθει γρηγορα το πρωτο αιμα ωστε να ξυπνησουμε,ειδαλως τα παιδια μας θα ζησουν τραγικες καταστασεις.Ετσι οπως τους απλωνουν ουτε ο στρατος θα μπορει να κανει τιποτα.

  9. Θα φατε καλα….ακομα τιποτα δεν εχεται δει…………..

  10. ΒΑΛΤΕ ΚΙ’ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ 60 ΑΤΟΜΑ…ΝΑ ΡΟΥΦΗΞΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΡΒΕΛΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

  11. Kστα τα άλλα το 1% λένε ότι βαζουν. Ρε άντε γαμηθειτε όλοι όσοι είναι ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΚΙΝΑΛ ΚΚΕ γενικά όλοι σας.

    1. αυτους ολους ο ¨¨ σοφος ελληνικος λαος ¨¨ τους εχει ψηφησει………………. ισως τωρα μουγκα??? εαν δεν εχετε λυσεις για το τωρα η το χθες δεν λεει τιποτα το βρυσιμο. η ελλαδα καταστραφετε απο τους κατοικους της…. ουτε καν πολιτες της, οι λαθρο ειρθαν για να μεινουν και τα λευτα αλλοι τα περνουν……….

  12. Στείλαν τους εισβολείς αλλοδαπούς, δήθεν πρόσφυγες και δήθεν ευάλωτους με …άνωθεν εντολή(φυσικά), στην Ανω Σωτηρίτσα, για να τους…σώσουν!!! από τα δήθεν δεινά του πολέμου, της …καταπίεσης, της …εκμετάλλευσης, 60 άτομα, μουσουλμάνους φυσικά, μέσα σε ένα ελληνικό πανέμορφο, παραδοσιακό χωριό με 15 μόλις(δυστυχώς) ντόπιους κατοίκους-δυστυχία τους, που θα τους χαντακώσουν, γιατί θα τους επιβάλλουν χωρίς τη θέλησή τους(όπως κάνουν σε ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία και την πατρίδα μας) γιατί θα πρέπει έκτοτε και εσαεί με το ζόρι να συμβιώσουν με άγνωστους ανθρώπους με διαφορετικές αντιλήψεις και βιώματα, με εντελώς διαφορετικά ήθη και έθιμα, διαφορετική(και εχθρική από τη φύση της)θρησκεία!!! Και θα τους εγκαθιστούν σε πανέμορφους άνετους ξενώνες, βοηθώντας τους με κάθε τρόπο, με παροχές, με επιδόματα, με δαπάνες από το υστέρημα του Ελληνικού λαού, ο οποίος υποφέρει, στενάζει από τη βαρειά φορολογία και χάνει τη δουλειά του και το σπίτι του με πλειστηριασμούς.!! Αυτό δεν συμβαίνει σε καμμιά άλλη χώρα του κόσμου, και άν συμβαίνει θεωρείται εχθρική πράξη και εισβολή, εκτός και άν πρόκειται για πραγματικούς πρόσφυγες πολέμου που τότε είναι λογικό και πρέπον οι γειτονικές κυρίως χώρες να βοηθήσουν όσο μπορεί η κάθε μία απο αυτές!!!

  13. Λογικα οι ανθρωποι αυτοι πρεπει να κανουν νομικές κινήσεις ωςτε να μην πληρώσουν ΕΝΦΙΑ. Το ιδιο πρεπει να κανουν ολοι οσοι μένουν κοντά σε χοτ σποτ η ξενοδοχείο που …φιλοξενεί….αλλοδαπούς. Με τους αλλοδαπούς τοσο κοντά πέφτουν οι τιμες των ακινήτων τους και γενικα των περιουσιών τους. Οι ανθρωποι αυτοι δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν τις περιουσίες τους.

    1. Είσαι βλαξ; Οι άνθρωποι αυτοί θα πεθάνουν…θα τους φάνε ζωντανούς οι ευάλωτοι λάθρο

Comments are closed.