“Καμπάνα” για την όμορφη του Καμπόσου

Κοινοποίηση:
καμποσοσς

Η δημοτική υπάλληλος και δεξί χέρι του δήμαρχου Καμπόσου στο Άργος, που τον περασμένο Μάρτιο ήθελε τη «μίζα» της δεν τη γλύτωσε.

Η μέχρι πρότινος Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Άργους –Μυκηνών, κρίθηκε ομόφωνα ένοχη από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ναυπλίου και καταδικάστηκε χωρίς την αναγνώριση κανενός ελαφρυντικού, σε 15 μήνες φυλάκιση για την υπόθεση δωροληψίας και σε 5 μήνες φυλάκιση για την απόπειρα εκβίασης και κατά συγχώνευση συνολικά σε 17 μήνες φυλάκιση, σε χρηματική ποινή 6.000. Βαριά κατηγορία για εκβίαση-συνέργεια, αντιμετωπίζει και ο κύριος δήμαρχος αλλά η υπόθεσή του διαχωρίστηκε λόγω ειδικής δωσιδικίας αφού η τύχη του θα κριθεί απ’ άλλο ανώτερο δικαστήριο, καθώς εμπίπτει στην κατηγορία των ανώτερων κρατικών λειτουργών [βλέπε ειδικοί γραμματείς κτλ].

Την καταγγελία είχε κάνει ξυλουργός, που παλαιότερα είχε συνάψει ερωτική σχέση με την προεδρίνα η οποία και του ζητούσε λάδωμα 2.000 ευρώ από τα 9.000 ευρώ που θα λάμβανε για τις εργασίες του σε σχολεία του δήμου. Ο Καμπόσος τότε μάλιστα είχε σπεύσει να την δικαιολογήσει, λέγοντας πως πρόκειται για «προσωπική τους διαφορά».

Βρέθηκε όμως και ο ίδιος κατηγορούμενος από τις εσωτερικές υποθέσεις της ΕΛ.ΑΣ, καθώς ο ξυλουργός είχε απευθυνθεί στον ίδιο για την «καθυστέρηση» αποπληρωμής αλλά φέρεται εισέπραξε την απάντηση: «Πήγαινε στην πρόεδρο και … δώσ’ της κάτι για να σε εξυπηρετήσει …». Αξίζει μάλιστα να θυμηθούμε και τι έλεγε, καλύπτοντας πλήρως την υφισταμένη του: «Στόχος δεν ήταν αυτή η κοπέλα, στόχος ήμουν εγώ. Όλοι αυτοί θα πάρουν την απάντησή τους στις εκλογές».

Η αλήθεια πάντως είναι πως από τότε έχει πάψει και τις «πατριωτικές» κορόνες του και έχει ρίξει κατά πολύ τους τόνους του!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: