Καμερούν: Σκληρές διαπραγματεύσεις με τους πειρατές! Τι αναφέρει συγγενής του τραυματισμένου μηχανικού (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Image2

Εδώ και λίγες ώρες σύμφωνα με το Open βρίσκονται σε εξέλιξη οι σκληρές διαπραγματεύσεις με τους απαγωγείς των ναυτικών στο Καμερούν,

ενώ συγγενής του τραυματισμένου μηχανικού μίλησε στο Open Tv για την επικοινωνία και τις δύσκολες ώρες της αναμονής μέχρι την επιστροφή του 35χρονου ναυτικού στην πατρίδα.

“Με τον Δημήτρη δεν έχω μιλήσει, επικοινωνεί η μητέρα και ο πατέρας του με μηνύματα. Προς το παρόν το παιδί είναι καλά, έχει τραυματιστεί στο πόδι. Εννοείται πως είναι τώρα στο νοσοκομείο, τώρα το πότε θα βγει και θα επιστρέψει δεν το γνωρίζω”, λέει η θεία του ναυτικού.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΑΡΑΠΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΘΡΑΣΟΣ ΔΙΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΙ ΒΡΩΜΟΣΟΜΑΛΟΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΟ ΚΑΜΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΑΡΑΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΛΥΝΘΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ !!!!ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΑΡΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΧΑΙΝΕΣΑΙ?????ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΠΛΟΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΠΙΘΗΚΙΑ !!!!!

Comments are closed.