“Καλύτερα με τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ τους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ παρά με τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ τους ΡΩΣΟΥΣ! Ποιος νομίζετε ότι είναι ο ΠΟΥΤΙΝ;”

Κοινοποίηση:
ter

“Ήθελα να σας ρωτήσω γιατί λέτε συνέχεια στο τίζερ ο Πούτιν και ο Πούτιν; Ένας κομμουνιστής είναι, εγγονός του μάγειρα του Λένιν και του Στάλιν που έσφαξαν τόσα εκατομμύρια χριστιανούς. Και εκτρώσεις κάνει η κυβέρνησή του με τα χρήματα των φορολογουμένων και κάρτα του πολίτη τους έβγαλε. Καλύτερα λοιπόν με τους Αμερικανούς που ναι μεν και εκείνοι είναι καθάρματα αλλά τουλάχιστον στον Παγκόσμιο που έρχεται, σύμφωνα με τις προφητείες, θα νικήσουν. Ακόμη και οι Ρώσοι άγιοι είπαν ότι τη Σιβηρία θα την πάρει η Κίνα και η Μόσχα θα ισοπεδωθεί με πυρηνικά”

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. O ΠOYTIN TO ΠΕΖΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ , ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ , ΑΛΛΑ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ & ΙΣΩΣ ΑΝ ΒΑΖΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΣΑΝ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΙΣΟΥΜΕ & ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΖΟΥΝΕ

  2. καλά εδώ μέσα ο καθένας λεεί την χοντρή του την μαλακία ο κλασικός έλληνας που ξερει να κανει τον γιατρό,τον αεροπορο,τον αστροναυτη.ο ξερόλας που τα ξέρει όλα καλύτερα από τους άλλους.Λοιπόν το δημοσίευμα του αναγνωστη που λεεί καλύτερα με τους αμερικλάνους ειναι για τα πανηγύρια να του πείτε,καλύτερα με τους αμερικλάνους που καταστρέψανε το ναγκασάκι;ατομική βόμβα ενα πρωινό 9¨00 το πρωί να σε βρίσκει εντελώς σκόνη οργανικα; καλύτερα με τον αμερικάνο που έχει φτιάξει παντού βάσεις; καλύτερα με τον αμερικλάνο που κατασκευασε το isis που ο μπίν λάντεν ηταν δικός τους πράκτορας;κακύτερα με τον αμερικλάνο που εν προεδρία μπούς βομβάρδιζε το σεράγεβο; και ποσα ακόμα να πώ γιασ αυτήν την άτιμη φάρα.οι αμερικλάνοι που σκοτώσανε τους γνήσιου ινδιάνους και τώρα κάνουνε στον γκραν κάνιον εκδρομές τουριστικού ενδιαφέροντος με το αζημέιωτο.Λοιπόν γατάκια επειδή την ρωσία δεν την ξέρετε ουτε πήγατε ποτέ θα σας πω οτι αν κουνηθεί ο αμερικάνος η ρωσία την αμερική την έσβησε από τον χάρτη,λοιπόν καποιος παπάρας λεεί οτι ο πουτιν στην ρωσια προωθει τις εκτρώσεις.ποσο μαλακας εισαι ρε εσυ που λες μαλακιες,στις γυναικες μεχρι τα 40 δωρεαν η εξωσοματικη ειναι,παμε παρακατω,εδω ελλαδα πληρωσε μαλακα ελλην το πετρελαιο σου 1,076 το λιτρο, στην ρωσια το φυσικο αεριο ανοικτο ολο το χειμωνα σε ολα τα σπιτια καθε μηνα φυσικα πληρωνουν κατι αναλογα με το μισθο που παιρνουν,μοσχα πιτεσμπουργκ το επιπεδο πολυ ανεπτυγμενο οπως και οι μισθοι,σκεφτειτε οτι η μοσχα μονο εχει 15 εκατομυρια πολιτες,οι ουκρανοι εχουν δωρεαν παιδεια και στεγαση,δεν λεω αλλα κουραστηκα θα σας ανοιξω τα ματακια σας μαλακες αμερικανοι προσκυνηστε τους εβραιους.

  3. Των Βαρθολομαίο δυστυχώς των βλέπω 70-30 να την βγάζει καθαροί από τους Ρώσσους.οι Ρώσοι στην Κρήτη αγοράζουν τα πάντα επενδύουν φέρνουν εκδρομείς άγιο όρος και σε όλοι την Ελλάδα εμείς δηνουμε βάσεις στην Αμερική απλά το ψάρι από το κεφάλι μυρίζει όπως όλες οι κεφαλές π κυβέρνησαν την ελλάδα.κ μια κεφαλή π ήταν κ αξηζε κ καθαροί (Μ.Χριστοδουλο)την φάγανε η αμερικανική…φηλια κορίτσια

  4. Ρουφιάνοι των λαών Έλληνες.Ρε Έλλην οι Ρώσοι σας φταίνε τώρα τόσα χρόνια ρε τσοπάνηδες συγνώμη για την λέξη κ τους αγαπητούς τσοπάνηδες,οι πολιτικοί σου που προσκυνούν τους δολοφόνους δεν τα βλεπετε;;;;τώρα σας φταίει ο Πούτιν ο κουμουνιστής ο Τσίπρας τώρα δεν εξαφανίζει τους χρήστιανους δεν σας αλλάζει της ταυτότητες δεν φέρνει το πλαστικό χρήμα δεν καίει τους νεκρούς δεν σας νομιμοποιεί τα ναρκωτικά τους γκευ κ δεν αφήνει της φυλακές ανοιχτα.οταν βορβαρδηζανε την Σερβία εμείς ήμασταν πολιτικά με την Αμερική ναι η ναι α ρε κουφάλες.καλα μας κάνουν όλοι κ οι Γερμανοί κ οι Ρώσοι να μας γαμανε στα τέσσερα κ να λέμε ευχαριστώ.ψηφηστε τους να πηνατε,κ αυτοκεφαλια την Ουκρανία εεε, και απέξω την Ρωσία .στον πόλεμο θα σας βοηθήσει η Αμερική που θα πουλά όπλα στους Τούρκους για να μας σκοτώνουν.φηλια αποληβαδια δυστυχώς θα μηνουμε πιόνια σε όλα κ πουτανες αδηλωτες για πάντα γύρω την Ελλάδα την κάνατε μπουρδέλο κ τα όνειρα πολλών νέων είναι στην ξενιτιά κ πολλών άλλων.μην σας φταίει τπτ ρουφιάνοι όλοι …καλά να πάθουμε.

  5. Αυτό είναι δόλωμα για την βολιδοσκόπηση των φιλορωσικών αισθημάτων. Ουστ στη νεοταξική αμερική και τους ντόπιους λακέδες τους με τη βοήθεια της Ρωσίας ΑΣΧΕΤΑ του ότι μόνο μια φορά μας βοήθησαν οι Ρώσοι από το 1856: Με το να συμφωνήσουν στη παραχώρηση των Δωδεκανήσων στη Ελλάδα. Ουστ στη νέα τάξη με τη βοήθεια του Θεού.

  6. Η όλη θέση του αναγνώστη είναι μ@λακία. Το οι Έλληνες με τους Έλληνες δεν μας κάνει για αρχή που θέλουμε μία χώρα με 10εκ κατοίκους και 10εκ απόψεις, συμμαχίες; Πρώτη φορά βλέπω σε ένα σπίτι όλα τα μέλη να είναι σκόρπια και να μιλάνε για κοινή συμμαχία με τρίτους. Δεν υπάρχει σωτηρία λέμε με τέτοια μυαλά. Αυτοί ψηφίζουν και η λογική τους είναι χειρότερη από κατσίκας.

  7. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.
    ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ Ο ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΙΑΓΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗ, ΟΠΩΣ Η ΠΕΡΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΓΙΝΕ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ.
    Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΑΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΠΑΡΤΕΣ ΦΥΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΔΕΛΦΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.

    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ.

  8. Αυτή η τοποθέτηση είναι εντελώς άτοπη.Αντιθετως, η Ρωσία του Πούτιν είναι μαζί με Τουρκία και Ιράν,η τελευταία γραμμή άμυνας του σύγχρονου κόσμου από την κομμουνιστική λαίλαπα. Οι Ρώσοι, Τούρκοι και Ιρανοί όχι μόνο δεν έχουν καμία σχέση με τον κομμουνισμό, αλλά είναι σκληροπυρηνικοί εθνικιστές και φανατικοί υποστηρικτές του ‘Πατρις,Θρησκεία,Οικογένεια’. Ο σύγχρονος κομμουνισμός είναι ο ακραίος καπιταλισμός της νέας τάξης πραγμάτων, που είναι προϊόν των ανθρώπων που κάνουν κουμάντο στην Αμερική, στους οποίους δεν συγκαταλέγεται κατά τη γνώμη μου ο εκάστοτε πρόεδρος. Θέλουν να καταργήσουν τα σύνορα, τα φύλα, τις θρησκείες, τις εθνικές ταυτότητες, την έννοια της φυλής και γενικά να συγχωνεύσουν τους λαούς σε μια ενιαία αποχαυνωμενη μάζα που θα δουλεύει για ένα κομμάτι ψωμί και δεν θα βγάζει κιχ. Μόνο ο Πούτιν μπορεί να ανατρέψει αυτή την ολέθρια πορεία της ανθρωπότητας, γι αυτό θα πρέπει να ευχόμαστε να τον έχει ο Θεός καλά!

  9. ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΠΕΡΙ ΛΕΝΙΝ ΤΟΥ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟΥ ΤΟΥ.

    «Η Κομμουνιστική ιδεολογία έχει πολλές ομοιότητες με τον χριστιανισμό όπως ελευθερία, ισότητα, αδελφοσύνη, δικαιοσύνη. Ολες οι αξίες που αναφέρονται στην Αγία Γραφή, περιλαμβάνονται σε αυτή. Τώρα ο Ηθικός Κώδικας της Οικοδόμησης του Κομμουνισμού είναι μία μετουσίωση, είναι απλά ένα πρωτόγονο απόσπασμα από τη Βίβλο και τίποτα καινούργιο δεν επινοήθηκε».
    Οπως αναφέρει το RT ο Ρώσος πρόεδρος, συνέκρινε τη στάση των κομμουνιστών απέναντι στο μαυσωλείο του Λένιν όπου φυλάσσεται το σώμα του με τους προσκυνητές του χριστιανισμού.
    «Κοιτάξτε, η σορός του Λένιν τοποθετήθηκε σε ένα μαυσωλείο. Πόσο διαφορετικό είναι αυτό από τα λείψανα των αγίων της Ορθόδοξης Εκκλησίας και τους χριστιανούς; Αυτό συμβαίνει και στον Άθω στυο Αγιο Όρος, υπάρχουν λείψανα αγίων εκεί και έχουμε ιερά λείψανα και εδώ».

    Παράλληλα ο Πούτιν υποσχέθηκε οτι όσο είναι πρόεδρος, τω σώμα του Λένιν θα παραμείνει στο μαυσωλείο στην Κόκκινη Πλατεία. Αμέσως μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ αξιωματούχος του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσίας ανέφερε χαρακτηριστικά «Αυτά τα λόγια του προέδρου εξομαλύνουν με πολύ αποτελεσματικό και λογικό τρόπο τη διαμάχη γύρω από το θέμα του μαυσωλείου».

    Πηγή: Ο Πούτιν παρομοιάζει τον κομμουνισμό με τον Χριστιανισμό και προκαλεί σάλο | iefimerida.gr

    “Πούτιν: Αν άλλαζα κάτι στην ιστορία θα ήταν… η ανατροπή της Σοβιετικής Ένωσης”

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 02.03.2018 | 22:55 NEWSIT NEWSROOM

    Αν είχε μια ευκαιρία να αλλάξει τη σύγχρονη ρωσική ιστορία, ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν αυτό θα ήταν… η ανατροπή της Σοβιετικής Ένωσης.
    Ο Ρώσος πρόεδρος έκανε τη δήλωση αυτή, που εκτιμάται ότι θα εκτιμηθεί από τους χιλιάδες Ρώσους που νοσταλγούν την εποχή του σοσιαλισμού, λίγες εβδομάδες πριν από τις προεδρικές εκλογές της 18ης Μαρτίου, τις οποίες αναμένεται ότι θα κερδίσει άνετα, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις.

    Σε μια συνάντηση με υποστηρικτές του από το Καλίνιγκραντ ο Πούτιν ρωτήθηκε ποιο ιστορικό γεγονός θα ήθελε να αλλάξει.

    «Την ανατροπή της Σοβιετικής Ένωσης» απάντησε χωρίς δισταγμό.

    Σε μια ομιλία του το 2005 ο Πούτιν είχε χαρακτηρίσει τη διάλυση της ΕΣΣΔ «τη μεγαλύτερη γεωπολιτική καταστροφή» του 20ού αιώνα.

    ΣΑΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ!
    ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΟΚΚΑΛΟ!!!

    1. τι δεν καταλαβαινεις; Αλλο η διαλυση της ΕΣΣΔ και αλλο η ανατροπη του κουμουνισμου. Μετα τη διαλυση της ΕΣΣΔ η ρωσια εμεινε μονη και αποδυναμωμενη ενω η αμερικη κανει παιχνιδι με χωρες απο την πρωην ΕΣΣΔ

  10. Δεν με εκπλήσσει η γνώμη μερικών ΕΥΤΘΧΩΣ ολίγων συμπατριωτών μου σχετικά με την Ρωσσία , σε ότι αφορά την απελευθέρωση της ΕΛΛΑΔΟΣ από τον Τούρκικο ζυγό και την βοήθεια της Ρωσσίας , πρέπει να ξέρετε ότι όλοι λειτουργούν με την ίδια συνταγή , ακόμη και η γκόμενα σας η σύζυγος σας τζάμπα δεν σας το δίνει , θέλει ανταλλάγματα , εάν κάποιος από εσάς τους Ρωσσοφάγους μπορεί να μου προσκομίσει έστω και μια απόδειξη ότι οι ΗΠΑ η άλλη Δυτική (δημοκρατική) χώρα ΕΚΑΝΕ η ΕΔΩΣΕ δωρεάν κάτι στην ΕΛΛΑΔΑ ας το προσκομίσει θα του είμαι ευγνώμων , κάτι ακόμη η (κακιά )Ρωσσία της περιοχές που κατέκτησε στο παρελθόν της ενσωμάτωνε στην επικράτεια της ως μέρος αυτής και τους λαούς αυτούς ως σήμερα τους έχει με τα ίδια δικαιώματα ως ισότιμους πολίτες της , σε αντίθεση με τους Δυτικούς (δημοκράτες ) που ότι κατακτούσαν το έκαναν προς άγρια εκμετάλλευση και τους ιθαγενείς ως όντα προς εξαφάνιση , δεν είναι δικά μου λόγια άλλα αυτών που τα διέπραξαν , ακόμη και σήμερα αυτό γίνεται , εμείς ως λαός πάντα ήμασταν και συνεχίζουμε να είμαστε αχάριστοι , δεν αναγνωρίζουμε το καλό που κάποτε κάποιος μας έκανε , είμαστε ικανοί ακόμη και να τον αμαυρώσουμε αρκεί να είμαστε αρεστοί στα αφεντικά μας , το ότι ο παππούς του Πουτιν ήταν μάγερας του Λένιν η του Στάλιν εμένα δεν μου λέει τίποτα , αρκεί να ψάξουν μερικοί τι ήταν οι παππούδες και πατεράδες αυτόν που μας κυβερνάνε από το 1821 ,ας μου βρουν έστω και μια απόδειξη που –πότε- και πως μας βοήθησαν οι Δυτικοί , και αν κάποιος νομίζει ότι οι ΗΠΑ θα μας βοηθήσουν μελλοντικά σε κάτι είναι γελασμένοι , μετά το 2ππ η Βρετάνια αιματοκύλισε την ΕΛΛΑΔΑ αποδεδειγμένα , μας παρέλαβαν οι Αμερικανοί λες και ήμασταν Μάο Μάο , το πρώτο που έκαναν ήταν να μας αποτρέψουν να ζητήσουμε τις αποζημιώσεις από την Γερμάνια λόγο (λυκοσυμμαχιας )μαζί τους ,από την άλλη οι ΗΠΑ αν και δεν βομβαρδίστηκαν αποζημιώθηκαν πλήρως σε βάρος άλλων , μετά μας πούλησαν άλλο παραμύθι οι ΗΠΑ , ότι θα αποζημιωθούμε όταν ενωθούν η δυο Γερμανίες , έγινε και αυτό , τι λάβαμε ?ΑΡΧΙΔΙΑ !Και εμείς κολλήσαμε στο κώλο των ΗΠΑ , άξιοι της μοίρας μας είμαστε , αφήστε κατά μέρος την Ρωσσία δεν μας φταίει σε τίποτα , απλά κουράστηκε μαζί μας , όταν μας πιάσουν τον κώλο κάποιοι γείτονες μας τότε εσείς που βρίζετε την Ρωσσία πρώτοι θα τρέξετε να γλύψετε τους Ρώσσους γιατί δεν έχετε μπέσα μέσα σας.

  11. Έχω πει ότι ο Πούτιν ίσως βοηθήσει την Ελλάδα, αλλά ουδέποτε οι Ρώσοι ήταν υπέρ της Ελλάδας από το 1821. Η Ελλάδα μπορεί υπέρ του οίκου της και χωρίς συμμαχους αλλά αν θέλει συμμαχο τους Ρώσους τα χαρτιά μισά μισά πάνω στο τραπέζι ειδάλλως ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Η Ελλάδα εξέθρεψε το μισό ισλάμ εν καιρώ φτώχειας και οικονομικής κρίσης και μην βγεί κάνας μαλακας και μου πει το μακρύ και το κοντό του διότι έχω πολλούς ασσους στα μανίκια μου . Οι Ρώσοι ποτέ δεν έπαψαν να είναι μπολσεβίκοι όσο και οι Αμερικάνοι γκάνγκστερς…θέλω την Ελλάδα χωρίς αυτούς, ανεξάρτητη καθαρά και αν θέλουν συνεργασία ίση και δίκαιη αλλιώς στο διάολο και ακόμα παρά πέρα Δεν κάνω διαπραγμάτευση την ασφάλεια των Ελλήνων.

  12. ους πρωην πρακτορες (Σκριπαλ κλπ) τους εκτελει με καγκεμπιστικες μεθοδους δηλητηριασης

    Μιστερ μιαγκι…

    φα το σκατομ σεφτελε…

    Ειδες πουθενα τον σκριπαλ:
    αυτα ειναι παραμυθια βρετανικα

    λενε λενε και δεν διχνουν τιποτε ουτε μια φωτογραφια τα λαμογια

    Κατι σαν δολοφονια Μπιν Λαντεν…που ταχα τον σκοτοσανε ονλαιν…

    1. Και ο Λιτβινενκο το 2006,κι αυτος παραμυθακι και online;

  13. Θα ήθελα να μάθω ποιες προφητείες Ρώσων Αγίων είναι αυτές που λένε ότι θα θριαμβεύσουν οι Αμερικάνοι, γιατί όλες λένε για την τελική προδοσία των Κινέζων, αλλά κι ότι η καταστροφή θα είναι τέτοια που δεν θα ξεχωρίζεις νικητή από νικημένο! Πάντως οι Αμερικ(λ)άνοι θα έχουν τεθεί εκτός μάχης, σύμφωνα πάντα με τις προφητείες! Μόνο η Ελλάδα θα θριαμβεύσει, κι αυτή γιατί δεν θα πάρει μέρος στις μάχες!!!

  14. Γιατί ψέματα είναι ;
    Αφού ο άνθρωπας ήτο μυστικός πράκτωρ της Σοβιετίας.

  15. πουτιν πουτιν πουτιν!
    θα του ηρθε ο ΕΝΦΙΑ και του εφυγε το σκατο απο το μποξερακι

  16. Επιτελους στο σαιτ του Χιου η αληθεια.Ενα ακομη τσιρακι των Νεοταξιτων ειναι που εχει παρει τον ρολο του καλου/κακου για να γινει ο παγκοσμιος πολεμος και μετα η παγκοσμια κυβερνηση

  17. ο αναγνωστης ειναι βλημα λεει οτι ο πουτιν ειναι εγγονος του λενιν και του σταλιν και δεν βλεπει οτι και οι γερμανοι ειναι εγγονια των ναζιστων και του χιτλερ και ομως οι τελευταιες κυβερνησεις τους κ@λ@γλυφουν πατοκορφα οσο για τους παγκοσμια δολοφονους τι να πει κανεις οι λατρεις οι σημερινοι του λενιν και του σταλιν τα δινουν ολα σε δαυτους γιατι δεν σχολιαζεις αυτο παρα κολλησες στον ρωσο που στο κατω κατω ειναι χριστιανος ορθοδοξος ενω οι αλλοι ειναι αχταρμας για φτυσιμο

    1. Διαβασε καλυτερα.Λεει “εγγγονος ΤΟΥ ΜΑΓΕΙΡΑ του Λενιν και του Σταλιν..”.Παλιολαμογιο κουμμουνι του κερατα ειναι ο Βλαδιμηρος.Δικτατορισκος του κερατα,που καθε φορα τα μεθοδευει κι ειναι στην εξουσια 20 χρονια Κανει τραμπες με το Μεντβεντεφ σε προεδρια-πρωθυπουργια,για να ανανεωνει το δικαιωμα να ειναι υποψηφιος για προεδρος,και μετα βγαινει με δικτατορικα ποσοστο 70%-80%,οπως επι ΕΣΣΔ οταν υπηρχε μονο ενας υποψηφιος.Τους πρωην πρακτορες (Σκριπαλ κλπ) τους εκτελει με καγκεμπιστικες μεθοδους δηλητηριασης.Ποτε δεν εχει ζητησει συγγνωμη για τα εγκληματα του παρελθοντος απο τους κομμουνιστες.Οταν ηταν αντιδημαρχος στην Αγια Πετρουπολη,καταχραστηκε 8.000.000$ που ειχαν ερθει σαν βοηθεια απο ξενα κρατη και ερανους,για την κριση που ειχε ξεσπασει τοτε και δεν ειχαν λεφτα για πετρελαιο και θερμανση και ειχε ξεπαγιασει ολη η πολη.Μετα τον πηρε ο μπεκρης Γιελτσιν για δεξι του χερι και τον καλυπτε για τα φαγωμενα,και σε ανταλλαγμα ο Πουτιν καλυπτε τις λαμογιες του μπεκρα με τα KGBιστικα κολπακια του.Αν καποια στιγμη χασει την εξουσια ο Πουτιν,κινδυνευει να παει μεσα για τα λεφτα που εφαγε,οπως ο φιλαρακος του ο Ερντογαν.Γι’αυτο εχουν λυσσαξει να μεινουν ισοβιοι προεδροι.Για να μην πω και για τα σκανδαλα ,που εδωσε σε φιλους του και υποστηρικτες του τις μεγαλες ρωσσικες βιομηχανιες,και τους αλλους διεκδικητες τους εβγαλε εκτος παιχνιδιου με απειλες.Οταν ενας εισαγγελεας απειλησε οτι θα βγαλει στη φορα τις απατες του Βλαδιμηρου,αυτος τον παγιδευσε,του εστειλε μια πουτανα και τον κατεγραφε με κρυφη καμερα,και μετα εβγαλε στη φορα το βιντεο.Τετοιο σκατοκουμουνι λαμογιο ειναι ο Βλαδιμηρος.
      Οι αλλοι,οι Αμερικανοι,ειναι βρωμεροι και γκαγκστερς,αλλα οι Ρωσοι μια ζωη ηταν και ειναι υπουλοι και ποτε μα ποτε δεν εχουν βοηθησει τη Ελλαδα.Εμεις ειμαστε οι μαλακες,οι Ελληνες,που απο πουτανακια των Αμερικανων,θελουμε να γινουμε πουτανακια των Ρωσων.Αμα δεν διεκδικουμε και δε φωναζουμε,κανεις δε θα μας βοηθησει,ουτε Αμερικανος,ουτε Ρωσος,ουτε Γερμανος.Ολοι θα κοιτανε να μας πηδανε και να μας τα παιρνουνε.

      1. διαβασε αγαπητε αντιπουτιν για τη σταση της εκκλησιας κατα τη γερμανικη κατοχη και μετα να δουμε αν θα συμφωνεις με τα γραφομενα σου.

Comments are closed.