Καλά δεν το είδε κανείς; Διαβάστε το βιογραφικό του νέου υπουργού της κυβέρνησης Κώστα Μπάρκα!

Κοινοποίηση:
mparkas

Διαβάζουμε το βιογραφικό του Κώστα Μπάρκα, νέου υφυπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Ο τύπος δεν έχει δουλέψει
Να μας δείξει τώρα την φορολογική του δήλωση
Γεννήθηκε στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας το 1981, όπου και μεγάλωσε. Οργανώθηκε από τα μαθητικά του χρόνια στη Νεολαία Συνασπισμού, υπό τον τότε Γραμματέα της Αλέξη Τσίπρα. Σπούδασε και αποφοίτησε από την Σχολή Γεωπονίας του ΤΕΙ Ηπείρου, ενώ παράλληλα ανέπτυξε δράσεις στο πλαίσιο του Συλλόγου Φοιτητών αναφορικά με τα προβλήματα των ΤΕΙ και την απόπειρα υποβάθμισης και ιδιωτικοποίησης της ανώτατης εκπαίδευσης. Την ίδια περίοδο συμμετείχε ενεργά στο Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ και στα κινήματα κατά της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης.
Τα αμέσως επόμενα χρόνια, εργάστηκε ως υπεύθυνος (τι λες καλέ, έτσι αποκαλούν στο χωριό σου έναν γεωργό και κτηνοτρόφο;) παραγωγής σε διάφορες μονάδες κτηνοτροφίας στην Πρέβεζα. Σε εκείνη τη φάση της ζωής του, αποφάσισε να παρακολουθήσει και να αποφοιτήσει από το Εργαστήρι Δημοσιογραφίας στην Αθήνα, πραγματοποιώντας τα πρώτα βήματά του στην «Αυγή», όπου και εργάστηκε στο ελεύθερο πολιτικό ρεπορτάζ.
Εκλέχθηκε Βουλευτής τον Ιούνιο του 2012 και επανεκλέχθηκε Βουλευτής τον Ιανουάριο του 2015. Διετέλεσε Μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων και Μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων. Επίσης, διετέλεσε Μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής για την Παρακολούθηση του Σωφρονιστικού Συστήματος και Μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Στο πλαίσιο της Επιτροπής Ελέγχου Κοινοβουλευτικού Έργου (ΕΕΚΕ) του Υπ. Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, συμμετείχε και στήριξε με όλες τις δυνάμεις του τους αγώνες τους εργαζομένων και των ανέργων, τόσο στη Βουλή όσο και στους χώρους δουλειάς και τους δρόμους. Ο ίδιος τέθηκε υπεύθυνος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ για την ανεργία των νέων και τις αντίστοιχες προγραμματικές επεξεργασίες, καθώς εκλέχθηκε και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, στο Ιδρυτικό του Συνέδριο τον Ιούλιο του 2013.
Είναι παντρεμένος με την Αναστασία Παπαϊωάννου, δικηγόρο.
Μια ερώτηση, λεφτά για να ζήσει από που έβγαλε;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Και να μην ξεχνάτε όλοι εσείς που ειρωνεύεσθε ότι υπήρξε και μέλος σε τόσο καίριες επιτροπές…κοινωνικών υποθέσεων,…εθνικής άμυνας και εξωτερικών υποθέσεων,….σωφρονιστικά συστήματα,ισότητας νεολαίας και δικαιωμάτων του ανθρώπου……Μόνον άνθρωποι διάνοιες τα φέρνουν όλα αυτά εις πέρας και αυτός είναι…….

  2. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΑΝ……ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ Κ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ Κ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

  3. Κοματοσκυλα του κερατά.Γιατι να δουλέψει? Ας είναι καλά το κόμμα που φροντίζει τα παιδιά του!!!!!

  4. Κομματοκούταβο στα 15 σου, υπουργός στα 38 σου. Τι. Δεν. .Καταλαβαίνεις.
    Νεκτάριε, τα είπες όλα φίλε…

  5. το θεμα δεν ειναι οι σπουδες η οχι που εχει κανει καποιος αλλα το οτι ειναι προιον του σαπιου κομματικου σωληνα. ενας αγροτης κτηνοτροφος εργατης η ντελιβερας γιατι να μην μπορει να γινει υπουργος η πρωθυπουργος;

    1. Στη σημερινή κοινωνία της εξειδικευσης δεν μπορει ενα ανώτερο η ανωτατο κυβερνητικό στέλεχος να μην έχει ανώτατη μορφωση και να ειναι ακαπνο εργασιακα.Οσο ασχετος μπορει να ειναι ενας αγρότης και ενας ντελιβερας τοσο ασχετος ειναι κι ενας πτυχιούχος ΑΕΙ με μαστερ και ντοκτορα που δεν εχει εργαστει ποτε στη ζωη του.Όμως. μην τα ισοπεδωνουμε ολα.Για να ασκησεις πολιτική πρέπει να διαθετεις γνώσεις οξυδερκεια και κριτική ικανότητα. Κι αυτα αποκτουνται με μόρφωση. Άνθρωπος αγραμματος ξύλο απελεκητο λεγανε οι παλιοι.Και φυσικα μορφωση δεν είναι τα ΤΕΙ γεωργικης παραγωγης ουτε τα ΙΕΚ αισθητικής. Αυτα ειναι απλα εκπαίδευση.

  6. ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΚΡΟΥΕΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ???ΠΩΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΛΕΦΤΑ???

    ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΥΡΙΕ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ ΜΟΥ….

  7. Τον ξέρω προσωπικά, μιλάμε για χαμηλής νοημοσύνης άτομο. Όμως εγώ στην ξενιτια για να ζήσω, και αυτός με καλύτερο μισθό στην Ελλάδα. Εμ ας πρόσεχα

  8. Για να κανείς καριέρα στην Ελλάδα πρέπει να ενταχθείς σε κομα όσο και τούβλο και να είσαι μπορείς και στο κοινοβούλιο να διαπρεψεις !!!!
    Κατάντια!!!!!

  9. θα τα βγαλει τωρα σιγα εκει ειναι το θεμα?>ελληνικε λαε μην ξεχασεις να ριξεις ξανα την ψηφο σου στον αλεξη.εχει εργο να αποτελειωσει ακομα..δεν τα πουλησε ολα..

  10. Με τέτοιους ικανούς θα πάμε μπροστά …. από τον Πούλο

  11. Καλά μιλάμε για τεράστιο βιογραφικό. Να τα βλέπουν τα παιδιά που κάθονται με τις ώρες και διαβάζουν για να περάσουν σε ΕΜΠ και Ιατρικές. ΤΕΙ Ηπείρου Γεωπονία!!! Μιλάμε για διάνοια…..

Comments are closed.