Καλάθης και Σλούκας στην κορυφαία πεντάδα της Ευρωλίγκα

Κοινοποίηση:
Σλούκας - Καλάθης

Τη στιγμή όπου καμία ελληνική ομάδα για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν δεν φωνάζει παρούσα στην τελική φάση του Final-4 της Ευρωλίγκα, οι Έλληνες παίκτες, που αγωνίζονται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ξεχωρίζουν.

Αυτό, τουλάχιστον φαίνεται περίτρανα από το γεγονός ότι ο Νικ Καλάθης και ο Κώστας Σλούκας συμπεριλήφθηκαν στην καλύτερη πεντάδα της σεζόν για την Ευρωλίγκα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τους δύο διεθνείς πόντι γκαρντ των Παναθηναϊκού και Φενέρμπαχτσε πλαισιώνουν ο Γουίλ Κλάιμπερν της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Μπράντον Ντέιβις της Ζαλγκίρις και ο Γιαν Βέσελι της Φενέρμπαχτσε, ενώ στην πεντάδα δεν υπάρχουν παίκτες ούτε της Ρεάλ, ούτε της Εφές που πέρασαν στο Final Four.

Μόνο ο Καλάθης και ο Βέσελι ήταν και πέρσι μέλη της καλύτερης πεντάδας, ενώ οι υπόλοιποι τρεις επιλέγονται για πρώτη φορά στην καριέρα τους σε αυτή. Σημειώνεται πως γα την ανάδειξη των κορυφαίων προσμετρήθηκε κατά 75% η ψήφος των ΜΜΕ και κατά 25% του κοινού. Από αυτούς τους πέντε παίκτες θα προκύψει και ο MVP της περιόδου, που θα ανακοινωθεί στο περιθώριο του Final Four της Βιτόρια, την επόμενη εβδομάδα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: