Και στην Πάτρα στον κόσμο τους! Ετοιμάζονται για την καρναβαλική παρέλαση παρά τις απαγορεύσεις της κυβέρνησης

Κοινοποίηση:
patra_karnavali

Οι Πατρινοί Καρναβαλιστές από ότι φαίνεται δεν χαμπαριάζουν ούτε από κορωνοϊό, ούτε από κυβερνητικές απαγορεύσεις. 30.000 καρναβαλιστές ετοιμάζονται να λάβουν μέρος στην καθιερωμένη παρέλαση, δίνοντας ραντεβού στις 2 το μεσημέρι στην πλατεία Ομονοίας.

Το μήνυμα που δέχονται οι Καρναβαλιστές στα κινητά τους τηλέφωνα σύμφωνα με το patrastimes.gr είναι το εξής:

“Aγαπητοί καρναβαλιστές. H καρναβαλική μας βαβούρα είναι έτοιμη! Tο ραντεβού είναι στην πλατεία Ομονοίας την Κυριακή στις 14.00. Φέρτε τη φασαρία σας και πάμε όλοι μαζί να κάνουμε το καρναβάλι του 2020!!! Tύμπανα, Pοκάνες, Aυτοσχέδια κρουστά, σφυρίχτρες και ό,τι άλλο θέλετε για να δώσουμε στην πόλη αυτό που της αξίζει! Eπίσης, 1 εκπρόσωπος από κάθε πλήρωμα να είναι στις 14.00 στο Δημοτικό Θέατρο με τη φετινή στολή για την αναμνηστική φωτογράφιση!”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Με τέτοιο γίδι δήμαρχο που έχουμε τι περιμένετε; Ιούνιο λέει θα το κάνουμε.. Έκοψε την παρέλαση ανοιχτού χώρου και μας στιβαξε στους κλειστούς… Κόκκινος χορός το αδιαχώρητο.. Σύνορα ανοιχτά.. καλά για τα γίδια που ήδη τρομοκρατηθηκαν απ την απάντηση των Κινέζων στους Αμερικανούς.. Ο κορονοιος σας έχει ήδη νοσησει.. Δε σας σώζει κάτι.. Αλλά γίδια.. Η γρίπη σκοτώνει ήδη τους 10πλους..αλλα ποιος να σας το πει; τους βολεύει η βύθιση της οικονομίας όλους για να πάρουνε την μπανάνα χωρίς σάλιο..

  2. … Επαναπαυόμαστε στην ησυχία και στην καλοπέραση μας… Νομίζουμε ότι το πρόβλημα είναι μόνο για τους Εβρίτες και τους νησιώτες….

  3. Πελοποννήσιοι μ@λ@κες μια ζωή. Υπάρχουν και μερικές εξαιρεσεις αλλα η πλειοψηφια…

  4. αφου εχει κουμουνιστη λαθροδημαρχο τι περιμενετε

  5. Εσύ κάτσε σπίτι μήν κολλήσεις τόν Παρανοϊό ! Και με τά πόδια παντού . Στό Metro κρεμάσου απέξω όπως κάνουν στήν Δαμασκό για να μήν την πάθεις με τά ανεξέλεγκτα στοιβασμενα πλήθη πάσης προέλευσης στα βαγόνια που ρίχνουν τίς ροχαλες όπως ορισμένοι αλητηριοι κλωτσοσκουφηδες τού ποδοσφαίρου !

  6. Είναι γνωστοι μαλακες οι Πατρινοι , οποιοδήποτε ηθικο εκτρωμα εκει συμβαινει.

    1. Δηλαδή δεν σε παραξενεύει το οτι ΔΕΝ απαγορεύονται τα γήπεδα? είσαι, ή κάνεις τον ηλίθιο?

  7. Μπράβο τους ! Αυτή είναι η απάντηση στίς ηλιθιες αποφάσεις απαγόρευσης των καρναβαλιων !

Comments are closed.