Και πως είδε ο “στραβούλιακας” ότι δεν τον χαιρέτισε;

Κοινοποίηση:
kouroublis-630x400

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία των Λιμενικών ένας από τους λιμενικούς -σκοπούς στην πύλη του Υπουργείου Ναυτιλίας διώκεται πειθαρχικά και μετατίθεται άρον-άρον γιατί…δεν χαιρέτησε τον Υπουργό Παναγιώτη Κουρουμπλή την ώρα που έφευγε από το κτήριο!  (το περιστατικό έγινε μάλιστα σε προχωρημένη νυχτερινή ώρα τις ημέρες της μεγάλης αναταραχής με τις πυρκαγιές στη Ν.Αττική)

Η διαδικασία εναντίον του μάλιστα, ξεκίνησε κατ’απαίτηση του ίδιου του Υπουργού ο οποίος ωρυόμενος, λένε οι πληροφορίες, ζήτησε την άμεση απομάκρυνση του λιμενικού! ( σύμφωνα και με την τελευταία νομοθεσία άλλωστε, τον τελικό λόγο στις μεταθέσεις την έχει ο Υπουργός Ναυτιλίας!)

Σαφώς και ο χαιρετισμός των ενστόλων στον Υπουργό τους προβλέπεται ρητά, όμως υποτίθεται ότι οι υπουργοί αυτής της κυβέρνησης δεν είναι σαν τους… άλλους και δεν αντιμετωπίζουν με αλαζονεία τους εργαζόμενους!

Πυρ και μανία οι συνδικαλιστές των λιμενικών παρενέβησαν στο θέμα ζητώντας να σταματήσει η δίωξη του συναδέλφου τους από τον…. Αρχιναύαρχο Κουρουμπλή, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.

ixnos.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: