Καιρός Πάσχα: Που θα βρέχει την Ανάσταση [χάρτες]

Κοινοποίηση:
1

Χάρτες με τις περιοχές που θα βρέξει το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα. Ο Σάκης Αρναούτογλου περιγράφει ώρα – ώρα τον καιρό. Που θα βρέχει την Ανάσταση.

Ώρα ώρα περιγράφει τον καιρό του Μεγάλου Σαββάτου και ειδικά το βράδυ της Ανάστασης ο Μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου. Ο γνωστός μετεωρολόγος δείχνει μέσα από χάρτες σε ποιες περιοχές και ποιες ώρες είναι μεγαλύτερη η πιθανότητα για ένα πέρασμα από κάποια μπόρα ή καταιγίδα το Μεγάλο Σάββατο αλλά και κατά τη διάρκεια της Ανάστασης.

Ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει επίσης ότι πολύ καλές καιρικές συνθήκες θα διατηρηθούν σήμερα Μεγάλη Παρασκευή σε όλη την Ελλάδα και μόνο μετά το μεσημέρι θα υπάρξει αραιή συννεφιά κυρίως στα δυτικά και ηπειρωτικά.

Σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία το Μεγάλο Σάββατο θα πρέπει έχουμε ένα πέρασμα από μπόρες και τοπικές καταιγίδες προς το μεσημέρι και μετά κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ενώ κατά τη διάρκεια της Ανάστασης η πιθανότητα ο καιρός να είναι άστατος είναι μεγαλύτερη για την ανατολική Μακεδονία και τα δυτικά τμήματα της Θράκης.

Δείτε που θα βρέξει το Μεγάλο Σάββατο

Πολύ καλός και κατά τόπους αρκετά ζεστός θα παραμείνει ο καιρός και την Κυριακή του Πάσχα με μικρή πιθανότητα για τοπικές μπόρες προς το μεσημέρι όμως και μετά στα ορεινά και βόρεια μόνο τμήματα της Θράκης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: