Κίνηση-ματ από τα Attika θα δημιουργήσει τον μεγαλύτερο…

Κοινοποίηση:
attica

Ανατροπή του τοπίου στο εγχώριο λιανεμπόριο, χονδρεμπόριο και online shopping, στους κλάδους ένδυσης, αξεσουάρ και καλλυντικών, όπως αυτό έχει διαμορφωθεί από τις ανακατατάξεις του προηγούμενου διαστήματος φιλοδοξούν να επιτύχουν οι μέτοχοι της Attica Πολυκαταστήματα.

Σύμφωνα με το capital.gr, οι κ.κ. Κ. Λαμπρόπουλος, Κ. Τσουβελεκάκης και Α. Σγουμπόπουλος, της Attica Πολυκαταστήματα ήρθαν σε συμφωνία με τον όμιλο Λασκαρίδη, το Κοινωφελές Ίδρυμα Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης, τον Γιάννη Σαραντίτη, τον όμιλο Τσάκου και θεσμικά χαρτοφυλάκια, για τη δημιουργία εταιρείας συμμετοχών στην οποία θα εισφερθούν τα πολυκαταστήματα, συμμετοχές σε άλλες λιανεμπορικές και χονδρεμπορικές δραστηριότητες όπως η εταιρεία χονδρικής ενδυμάτων που έχουν συστήσει οι μέτοχοι της Αττικά Πολυκαταστήματα με τον κ. Α. Στράτο, και η Cosmobrands που δραστηριοποιείται στον κλάδο των καλλυντικών αλλά και σημαντικά κεφάλαια, το ύψος των οποίων παραμένει ακόμη άγνωστο. Η είσοδος των επιχειρηματικών ομίλων γίνεται μέσω του επενδυτικού σχήματος Virtus International Partners.

Μέσω αυτής της κίνησης δημιουργείται ο μεγαλύτερος λιανεμπορικός και χονδρεμπορικός όμιλος στον κλάδο της ένδυσης, των αξεσουάρ και των καλλυντικών, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr, δεν αποκλείεται σε βάθος χρόνου να εισαχθεί στο Χρηματιστήριο.

Στόχος του νέου σχήματος είναι και η απόκτηση του υπόλοιπου ποσοστού της Attica Πολυκαταστήματα (25,2%) που είχε περιέλθει στις τράπεζες, σε συνέχεια της εκποίησης του “πακέτου” (10,5%+25,2%) που κατείχε η Folli Follie, μέσω πλειστηριασμού. Η Attica Πολυκαταστήματα έχει ήδη αποκτήσει το 10% έναντι 12,133 εκατ. ευρώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΡΑΓΚΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΚ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝ. ΡΕ ΟΥΣΤ ΜΟΥΛΟΙ.

    1. Δεν φταίει κανένας που δίνεις τα λεφτά σου σε PC, smartphone, tablet και δεν τρως τυροπιτούλα.
      Άντε κομπλεξικοί αριστερούληδες..

Comments are closed.