Κέρκυρα: Σκότωσε και έθαψε την κόρη του επειδή δεν ενέκρινε τη σχέση της – Στο εδώλιο ο παιδοκτόνος

Κοινοποίηση:
246832-760x460

Ένα έγκλημα που συντάραξε την Κέρκυρα και ολόκληρη τη χώρα. Ο πατέρας της 28χρονης έφτασε στο στυγερό έγκλημα και αργότερα ομολόγησε…

Στο σκαμνί του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου θα καθίσει ο 52χρονος παιδοκτόνος που δολοφόνησε ανήμερα την Πρωτοχρονιά την 28χρονη κόρη του Αντζελίνα χτυπώντας την επτά φορές με σιδερόβεργα στο κεφάλι. Στη συνέχεια την έθαψε στον κήπο, στο πίσω μέρος του σπιτιού του, στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Κέρκυρας εξέδωσε πριν από λίγες ημέρες το βούλευμα που παραπέμπει σε δίκη τον 52χρονο για την άγρια δολοφονία της άτυχης κοπέλας.

Η αποκάλυψη του στυγερού εγκλήματος, που συντάραξε το πανελλήνιο στις αρχές του έτους, ήρθε όταν οι οικείοι της 28χρονης που δεν κατάφερναν να την εντοπίσουν, υπέδειξαν το πατρικό της σπίτι ως την τελευταία στάση της πριν χαθούν τα ίχνη της από προσώπου γης.

Οι έρευνες των αστυνομικών οδήγησαν στο μακάβριο εύρημα που ήταν θαμμένο στον κήπο του σπιτιού του 52χρονου στην περιοχή Αλεπού. Ο πατέρας ομολόγησε το φρικτό έγκλημα, που φέρεται ότι είχε ως κίνητρο τη σχέση την οποία διατηρούσε η 28χρονη με έναν νεαρό Αφγανό και την οποία ο πατέρας της αρνούνταν να δεχτεί.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ!!! ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΩΞΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙ !!! ΑΚΟΥ ΜΕ ΑΦΓΑΝΟ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΧΑΙΝΟΝΤΑΙ???? ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΥΡΗΔΕΣ ΜΑΥΤΙΔΕΡΟΥΣ ΑΗΔΙΑΖΕΙΣ !!!ΕΠΟΜΕΝΩ ΤΑ ΗΘΕΛΕ Ο Κ@ΛΟΣ ΤΗΣ !!!

  2. Είναι έθιμο μουσουλμανικο και πολύ σηνιθισμενο στην Ευρώπη , να σκοτώνουν τις κόρες τους για λόγους “τιμής” και να τις θάβουν πίσω από το σπίτι με το κεφάλι προς την Μεκκα. Μην βιάζεστε να κρίνετε , δεν είναι Έλληνας ο παιδοκτόνος , μην ξεχνάτε ότι η μια φατρία νεγροειδων μωαμεθανων μισεί θανάσιμα την άλλη , εξ ‘ ου και τα συχνά μαχαιρώματα μεταξύ Αφγανών Σύριων Πακιστανών Ιρακινών Αλβανών και λοιπών καφρων .

  3. Ένα ακόμα αποτέλεσμα της αλλοίωσης του φυλετικού χαρακτήρα της Ελλάδος. Τα μπερδέματα δεν έχουν καλό τέλος πολλές φορές. Δημιουργείται επιπρόσθετη ψυχολογική επιβάρυνση σε άτομα που ακολουθούν συγκεκριμένους κανόνες ηθικής και συμπεριφοράς τους οποίους δεν είναι διατεθιμένα να αλλάξουν. Εάν συν υπολογίσουμε και την ωμή παραβίαση της σχέσης αγάπης Πατέρα- Κόρης έχουμε τέτοια λυπηρά φαινόμενα που κανείς μας δεν θέλει να υπάρχουν φυσικά.

  4. καλά την εκανε ,
    ηθελε σχέση με …..ΑΦΓΑΝΌ ???????????????
    ρατσίστρια η …μακαρίτισσα …
    υπάρχουν κ σομαλοί κ ζουλού κ πακιστανοί κ κογκολέζοι κλπ κλπ κοπελιά …
    βλέπε τώρα τα μαρούλια ανάποδα …..

Comments are closed.