Κέρδισε 1,2 εκατ. στο ΛΟΤΤΟ και πήγε να τα παραλάβει φορώντας μάσκα Scream (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Την φαεινή ιδέα να εμφανιστεί μεταμφιεσμένος είχε ένας τυχερός παίκτης τζακ ποτ στο Κίνγκστον της Τζαμάικα έτσι ώστε να μην τον αναγνωρίσουν οι συγγενείς του και του ζητήσουν λεφτά.

Συγκεκριμένα, ο τυχερός νικητής κέρδισε 1,2 εκατομμύρια δολάρια και προσκλήθηκε στο πρακτορείο ώστε να λάβει από κοντά την επιταγή με το απίστευτο ποσό.

Κι ενώ λοιπόν ο νικητής μπορούσε να αρνηθεί, ο ίδιος αποφάσισε να πάει αλλά μεταμφιεσμένος.

Ετσι ο πλέον κάτοχος των 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων εμφανίστηκε στις κάμερες, φορώντας μία μάσκα από την ταινία τρόμου Scream του 1996.

Πάντως στα αμερικάνικα μέσα κυκλοφόρησε το επίθετό του, το οποίο είναι «Κάμπελ», ενώ σύμφωνα με τον ίδιο χρειάστηκε να περιμένει 54 ολόκληρες μέρες για να πάρει την επιταγή στα χέρια του.

«Κοίταξα το κουπόνι που είχα παίξει, διαπίστωσα ότι ήμουν ο νικητής και αμέσως έτρεξα στο μπάνιο μου ουρλιάζοντας “κέρδισα! κέρδισα!’’».

Ο ίδιος αποκάλυψε στους διοργανωτές του τυχερού παιχνιδιού πως από τη μέρα που ανακάλυψε ότι κέρδισε, ήταν «άρρωστος».

«Το κεφάλι μου γύριζε επί τρεις ημέρες, επειδή σκεφτόμουν συνεχώς ότι κέρδισα. Ξάπλωνα και προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω ότι όλο αυτό είναι αλήθεια. Η κοιλιά μου με πονούσε επί δύο εβδομάδες και μερικές φορές υπέφερα τόσο πολύ που ξεχνούσα ότι έχω κερδίσει», δήλωσε ο ίδιος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: