Κέρδισε τον αγώνα από τα αποδυτήρια! Η απίστευτη εμφάνιση γνωστής ηθοποιού, λίγο πριν το ματς του Ολυπιακού! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Κι όμως. Έγινε κι αυτό. Θα μου πείτε τώρα. Τι φταίει ο συνταξιούχος που ψωνίζει δίπλα είδη μαναβικής; Να πάθει κάτι ο χριστιανός και να τρέχουμε;

Η άκαρδη Lauren Goodger το αποφάσισε και το έκανε. Δικαίωμά της λοιπόν. Το κορίτσι πήγε για ένα γάλα… λίγα αγγούρια και πολύ διάθεση για το παιχνίδι του Ολυπιακού με την Άρσεναλ. Βλέπετε είναι φανατική οπαδός της Αγγλικής ομάδας!…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

  2. Όλες οι χοντρές τύπου Καρντάσιαν του εξωτερικού πάνε σε πλαστικούς που τις παραμορφώνουν με σιλικόνες και πλαστικές για να γίνουν όπως αυτή στις φωτογραφίες. Ο λόγος είναι πως αυτού του είδους οι γυναίκες αρέσουν στους μαύρους, κοντές χοντρές με τεράστιους κώλους. Αυτή τη στιγμή οι μαύροι έχουν βγάλει πάρα πολλά χρήματα από παρανομίες στην Αμερική έτσι όλες οι βίζιτες προσπαθούν να γίνουν έτσι για να τους προσελκύσουν. Πολλές κάνουν και παιδιά μαζί τους και μετά παίρνουν τεράστια διατροφή.

    1. χα χα χα τι γραφεις ρε κακομοιρη…. κι εσενα σου αρεσουν αρα εισαι μαυρος?

  3. Ρε Λυγουριό το παίζετε κ ότι δεν σας αρέσει αυτήν αν σας καθόταν π δεν πότε των ποτών θα ξερωχυνατε μαλακομπουκουρες όλοι σας χαλάει η κιταριτιδα κ αν είναι χοντροκολα,δεν φτάνει π κάθε μέρα χειροκίνητη δύναμη ισχύος την έχετε κάνει λέτε κ παπαριές,α ρε γκαουνιδες όλοι.αυτοι πήγε να δει αγώνα κ μετά είχε τα ραντεβού κλησμενα αν περίμενε εσάς θα έψαχνε τα σκουπίδια κ φίλης θα την εβγαζε

    1. Δυνατή πίσω κίνηση οι σιλικόνες αλά Καρντάσιαν που έβαλε η χοντρή για να βγάζει χρήματα από μαύρους; όσο υπάρχουν λιγούρια τόσο θα αυξάνονται τα ανδρείκελα και οι τρανσέξουαλς και οι φυσιολογικές γυναίκες θα είναι δυσεύρετες.

  4. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ,ΟΤΑΝ Ο ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΤΟΝ ΦΤΥΣΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ,ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ “ΧΟΥΝΤΑΣ”

  5. τετοιο μπαζο εχω να δω καιρο…αν ειχα να διαλεξω αναμεσα σε αυτη και σε μια προβατινα,θα διαλεγα την προβατινα…ας με σχορναει ο θεος

  6. Η αλήθεια είναι πως είναι αποκρουστική σαν εικόνα. Ο Σατανάς στην αρχή έβαλε τους κίναιδους σχεδιαστές μόδας να προωθούν την αγορίστικη εμφάνιση στις γυναίκες, την ανορεκτική, τώρα πήγε στο άλλο άκρο, να προωθεί τα μπάζα με τις 200 πλαστικές και σιλικόνες και τις 50000 χρωστικές….

    Μια φυσιολογική γυναίκα δεν υπάρχει να δούμε;

  7. Συμφωνώ με ερωτύλο. Αυτή θεωρείται τρας στη χώρα της, εθισμένη στις πλαστικές και στις σιλικόνες. Όσο για το αγελαδίσιο βλέμμα, στη χώρα της είχε πρόσφατα δημιουργηθεί θέμα γιατί οι δημοσιογράφοι της έστησαν μια πλεκτάνη όπου το βούρλο είχε δεχτεί να πουλήσει επικίνδυνα προϊόντα με δηλητήριο στους καταναλωτές τα οποία η ίδια ποτέ δεν δοκίμασε ποτέ αρκεί να τσεπώσει παραδάκι.

  8. Έλεος πιά μέ τίς βαρελοειδείς, βραχύκωλες μπαζόλες μέ τά λαστέξ, τά περουκίνια, τά μοσχαρίσια μπούτια & τό αγελαδίσιο βλέμμμα!
    Τζάμπα ο κουραδοκόφτης σέ αυτόν τόν μπόγο…

      1. Δεν είμαστε όλοι λιγούρηδες που μόλις δούμε κρέατα να μας τρέχουν τα σάλια σαν ελόγου σου ρε ξεφτιλισμένε.

        1. εσένα τι σου αρέσει να βλέπεις ανδρικούς φαλλούς? αν είναι έτσι αλλάζει το θέμα!! δικαίωμα σου είναι να σου αρέσουν τα ξινά!!

          1. Όχι ρε μπάσο αλλά τα μπάζα είναι για οικοδομή όχι για άλλο λόγο
            Γκεγκε

Comments are closed.