Κάτοικοι έκλεισαν την Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας διαμαρτυρόμενοι για τους “πρόσφυγες” (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
2

Συμβολικό κλείσιμο της Υψηλής Γέφυρας στη Χαλκίδα, που κράτησε λίγα λεπτά, πραγματοποίησαν σήμερα κάτοικοι από την Αυλίδα μαζί με την Δημοτική Αρχή Χαλκιδέων.

Διαμαρτύρονται για το νέο Κέντρο Υποδοχής που κατασκευάζεται στην Ριτσώνα και για τις κλοπές που γίνονται από “πρόσφυγες” του υπάρχοντος κέντρου στα γειτονικά χωράφια και επιχειρήσεις. Ζητούν από την πολιτεία να δώσει αποζημιώσεις στους αγρότες για τις ζημιές που έχουν υποστεί, να αυξηθούν τα μέτρα ασφαλείας και να μην έρθει νέο κύμα προσφύγων στην περιοχή τους.

1

2

3

5

6

Πηγή: tvstar

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!! ΠΩΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ???ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ 4 ΛΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ !!!! ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ !!!!!

  2. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΦΟΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΕΝΩ ΙΣΑ ΙΣΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

  3. Ολοι εσεις οι βλαχοι τουε εχετε στα χωραφια και τους εκμεταλευεστε..Καλα σας κανουν

  4. 10 με 15 παλιογεροι και κωλογεροι είναι που ψηφιζαν μια ζωη νου δουλα και μπατσοκ και ειχαν στα χωράφια τους αλλοδαπούς ,δεν επαιρναν ελληνες γιατι ηταν ακριβοι,και τωρα το παιζουν ευαίσθητοι πατριωτες ρε ουστ από εδώ καλα εκαναν το μπατσοκ και η νου δουλα και σας πηρε πισω ότι σας χαρησε,κατι τέτοιοι μας εφεραν τροικες και μνημονια…κωλοελληνες!!!!

  5. Δυστυχώς, τρεις κι ο κούκος! Μαζευτείτε ρε παιδιά και φωνάξτε! Απαιτείστε από τους πουλημένους βρωμο-πολιτικούς να ξεκουμπιστούν για τον αγύριστο! Όχι μόνο να μην έρθουν άλλοι. Το πρώτο ζητούμενο είναι να φύγουν όλοι αυτοί.

Comments are closed.