Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Μετά το ρεπορτάζ του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για τα ναρκωτικά στην Ομόνοια – Συνελήφθησαν τέσσερις έμποροι (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Ιδού το εξώφυλλο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ που ξεγύμνωσε το ανέκδοτο που λέγεται «Ασφάλεια» στο κέντρο της Αθήνας.

ff

Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα μέλη εγκληματικής ομάδας που διακινούσε ναρκωτικά στην Ομόνοια

Οι δράστες παραλάμβαναν από περίπτερο, ιδιοκτησίας μέλους της σπείρας, τα ναρκωτικά τα οποία βρίσκονταν κρυμμένα μέσα σε προς πώληση προϊόντα

 

Κατασχέθηκαν δεκαέξι (16) αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες ακατέργαστη κάνναβη καθώς και το χρηματικό ποσό των -755- ευρώ

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες της 20-8-2019 στην Ομόνοια, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, τέσσερα (4) άτομα, μέλη εγκληματικής ομάδας που διακινούσε ναρκωτικά στην περιοχή της Ομόνοιας. Πρόκειται για δύο ημεδαπούς και δύο αλλοδαπούς. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθη και ένας αλλοδαπός για κατοχή ναρκωτικών.

Κατόπιν επισταμένης έρευνας , μετά το ρεπορτάζ του ΜΑΚΕΛΕΙΟ,   για τη δράση εγκληματικού δικτύου που δραστηριοποιείτο στη διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών στην Πλατεία Ομονοίας και μετά από εξακριβώσεις στοιχείων ατόμων και δημιουργίας προφίλ, επετεύχθη ο εντοπισμός των ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Ειδικότερα, τα μέλη της σπείρας είχαν ως ορμητήριο περίπτερο στην περιοχή, ιδιοκτησίας ενός εκ των κατηγορουμένων. Εντός αυτού καθώς και εντός προς πώληση προϊόντων (συσκευασίες DVD, τσαντάκια, περιοδικά κλπ), απέκρυπταν τις ποσότητες των ναρκωτικών, τις οποίες στη συνέχεια παραλάμβαναν με σκοπό την περαιτέρω πώληση.

Στην κατοχή τους, καθώς και στον χώρο του περιπτέρου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (16)  αυτοσχέδιες συσκευασίες, περιέχουσες ακατέργαστη κάνναβη βάρους -52- γραμμαρίων, -755- ευρώ και τρία (3) κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΟΜΟΝΟΙΑ 1

 

Διαβάστε το θέμα που είχαμε κάνει και στο παρακάτω λίνκ

ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! «ΒΡΟΧΗ» ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΣ – ΟΡΓΙΑΖΕΙ Η ΜΑΦΙΑ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΘΕΑΤΗ. ΓΙΑΤΙ; [ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ]

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ακαδημίας στο αλσύλλιο του πρώην νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ, στην πλατεία Αιγύπτου, γύρω από την Ομόνοια, στο στενάκι της Ξούθου, στην πλατεία Βάθης, στην Αριστείδου, έξω από το πολυτεχνείο, στην Στουρνάρη και δεν ξέρω που αλλού. Μην μου λέτε δηλαδή ότι έπιασαν τρεις ή τέσσερις μαύρους διακινητές, βαποράκια. Μην μας κοροϊδεύετε φτάνει πια και εμείς ζούμε και κυκλοφορούμε στην Αθήνα.

Comments are closed.