Κάθεστε; Αυτό είναι το απίστευτο ποσό που πήραν οι παίκτες του «Survivor» για να μπουν στο «Nomads»

Κοινοποίηση:
nomads

Το ποσό που πήραν για να «εισβάλλουν» στο «Nomads» οι παίκτες του «Survivor 1» μόλις αποκαλύφθηκε και μάλιστα δια στόματος Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ασχολήθηκε με το τηλεοπτικό θέμα των ημερών, με τη Βαλαβάνη να προχωρά σε ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις, καθώς γνωρίζει σημαντικές πληροφορίες εκ των έσω.

Και όταν λέμε «εκ των έσω» εννοούμε από τους πρώην συμπαίκτες της οι οποίοι αυτή τη στιγμή πετούν για Μαδαγασκάρη!
Σύμφωνα με την ίδια, οι παίκτες αυτοί πιθανότατα «καίνε» τη συμμετοχή τους για το «Survivor All Star» που λαμβάνει χώρα κάθε τέσσερις κύκλους και περιλαμβάνει τους πιο δυνατούς παίκτες των προηγούμενων σεζόν Survivor.

Με το αζημίωτο, φυσικά, αφού για κάθε εβδομάδα παραμονής τους στο Nomads θα κερδίζουν-ανάλογα με τη συμφωνία που έχουν κάνει- μεταξύ 3.000 και 8.000 ευρώ!

Όπως φαίνεται, ο ΑΝΤ1 έβαλε για τα καλά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να δει τα νούμερα του ριάλιτι επιβίωσης των 6.000.0000 ευρώ να ανεβαίνουν…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΑΘΛΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΚΑΙΟ ΓΕΛΟΙΟΤΞΤΕΣ.Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΑΓΕΙΤΡΙΚΗΣ,ΜΟΔΑΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΧΑΖΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ,ΝΙΑΜΟΑΝΤ,ΡΙΧΑΡΔΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ,ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ,ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΑΚΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠ[ΟΥ…

  2. ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΟΡΜΙΑ! ΚΑΙ ΤΑ 3/4 ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΙΝΑΝΕ!

Comments are closed.