ΚΛΑΙΜΕ… ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΣΚΑ…“Έτσι έγινε η κλοπή εις βάρος μου” – Τι αντικείμενα του πήραν

Κοινοποίηση:
1

Έτσι έγινε η κλοπή εις βάρος μου
Ως ένα περιστατικό μικρής σημασίας, χαρακτηρίζει , την κλοπή που σημειώθηκε σε αποθήκη ιδιοκτησίας του, στην πολυκατοικία όπου διαμένει στο Χαλάνδρι, ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.


“Συναισθηματικής αξίας τα αντικείμενα”

Όπως εξηγεί τα πράγματα τα οποία έκαναν “φτερά” δεν ήταν τόσο οικονομικής όσο συναισθηματικής αξίας, καθώς ανάμεσα τους ήταν και μια κούτα μέσα στην οποία ο πρώην υπουργός, είχε φροντίσει να ταξινομήσει τιμητικές πλακέτες από την εποχή της λαμπρής θητείας του στον στρατό.

Αυτό που τον ανησύχησε περισσότερο, γι αυτό και έκανε την καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Χαλανδρίου, ήταν να μην βρεθούν αυτές οι πλακέτες – που φέρουν στο μπροστινό τους μέρος το όνομα του-  να πωλούνται στα παζάρια σε εξευτελιστικές τιμές.

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν εξαιτίας μιας ζημιάς της ΕΥΔΑΠ που διαπιστώθηκε στην γειτονιά όπου διαμένει ο Νίκος Τόσκας, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν οι αποθηκευτικοί χώροι τριών πολυκατοικιών.

Το γεγονός αυτό ανάγκασε τον πρώην υπουργό να αφαιρέσει τα πράγματα που είχε μέσα στην αποθήκη του, προκειμένου να πετάξει αυτά που είχαν καταστραφεί από το νερό.
Την ίδια μέρα βρέθηκε στη γειτονιά μια ομάδα Ρομά, που τον πλησίασε και τον ρώτησε αν μπορεί να πάρει τα πράγματα αυτά.

Ο ίδιος τους υπέδειξε τι ακριβώς να πάρουν, ωστόσο εκείνοι φρόντισαν να… εξαφανίσουν και τα υπόλοιπα. Ανάμεσα στα πράγματα που πήραν ήταν και η κούτα αυτή. Η κλοπή διαπιστώθηκε όταν ο κ.Τόσκας τοποθέτησε ξανά τα προς φύλαξη αντικείμενα μέσα στην αποθήκη του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Καταλαβαίνεις τι τραβάει ο λαός τόσα χρόνια ηλιθιε ;;;

  2. Παλι καλα που δεν του πηραν και τα σωβρακα.

  3. Παλιό ρατσιστή! Αποδιοπομπαίους τράγους τους έκανες τους Β Ρομα’ … άχρηστε φασίστα! Μισαλοδοξε !

  4. του πήραν και κάτι κιλότες αλλα δεν τις δήλωσε για να μην τον ξεφωνίσουν

  5. Μικρής σημασίας τα ενθυμήματα της στρατιωτικής υπηρεσίας;Ωραίος είσαι κυρ Τόσκα μου…Εμείς που υπηρετήσαμε σαν απλοί φαντάροι τα φυλάμε ως κόρη οφθαλμού,γιατί τα θεωρούμε πολύτιμα και ας μην είναι τιμητικές πλακέτες…

  6. Και λίγα έπαθε ο ΆΧΡΗΣΤΟΣ. Τίποτα δεν έπρεπε να τού αφήσουν

  7. Μην λετε ψεματα .Οι Ρομα ποτε δεν κλεβουν

Comments are closed.