ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟΙ Ελληναράδες! Ουρές στην πρεμιέρα Πάολας – Κουρκούλη! Παρέλαση από Cayenne και Range Rover, λουλουδοπόλεμος και σαμπάνιες

Κοινοποίηση:
1

Σαν να μην πέρασε μια μέρα!… Καθώς τελειώνει το 2019 και κλείνουμε 10 χρόνια από την εμπειρία του μνημονιακού σοκ, που τίναξε την ζωή μας στον αέρα και μας έκανε όλους φτωχότερους, οδηγώντας την Ελλάδα στην μακρά αιχμαλωσία του δημοσίου χρέους, αρχίζουν και εμφανίζονται οι πρώτες ανησυχητικές ενδείξεις ότι από τα όσα πάθαμε, δεν διδαχθήκαμε και δεν μάθαμε σχεδόν τίποτα!

Το ρεπορτάζ του europost.gr μας παρέχει μια σχετική ένδειξη, από επιτόπιο ρεπορτάζ στη Θεσσαλονίκη:
Την Παρασκευή το βράδυ η συμπρωτεύουσα έζησε μεγάλες στιγμές «δόξας», που θυμίζουν «λαμπρά στιγμιότυπα» της Ελληνικής οικονομικής και κοινωνικής «φούσκας», η οποία μας οδήγησε με ακρίβεια φυσικού φαινομένου στην οικονομική και κοινωνική μας χρεοκοπία!
Συνεργάτης  που ήταν παρών, περιγράφει λεπτό προς λεπτό τα όσα έγιναν στην πρεμιέρα του λαϊκού σχήματος, που εμφανίζεται σε μεγάλο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με επικεφαλής την Πάολα και τον Νίκο Κουρκούλη: Καταρχήν στο ευρύχωρο αυτό λαϊκό κέντρο, που χωράει πάνω από 2 χιλ. καθισμένους θαμώνες, έσπευσαν για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα… σχεδόν 4 χιλ., με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ατελείωτες ουρές, μέσα και έξω από το μαγαζί!

Η αναβίωση της Ελληνικής «φούσκας» αποτυπώθηκε όμως με τον καλύτερο τρόπο στην «παρέλαση» των αυτοκινήτων, που μετέφεραν το φιλοθεάμον κοινό και πλημμύρισαν στη συνέχεια στο πάρκινγκ και στους γύρω δρόμους. Μέγας στόλος από Porsche Cayenne, από Range Rover παντός τύπου, από θηριώδη τζιπ Mercedes και BMW και από κάθε άλλου είδους πολυτελή αυτοκίνητα έκαναν τον συνεργάτη μας να τρίβει τα μάτια του!

Αλλά αυτά ήταν μόνον η αρχή: Όταν βγήκαν στην πίστα τα πρώτα ονόματα, δηλαδή η Πάολα και ο Νίκος Κουρκούλης, αναβίωσε πάλι η… «ένδοξη» εποχή με τον λουλουδοπόλεμο και τις σαμπάνιες να ρέουν άφθονες στα πόδια των ειδώλων της νυχτερινής πίστας!

Και από κάτω το έλα να δείς! Χιλιάδες θαμώνες, με τα νέα παιδιά να πλειοψηφούν, να χτυπιούνται και να αποτυπώνουν με τα κινητά την αγαπημένη τους Πάολα σε τραγούδια -παροξυσμό λαϊκότροπης ψευτοκουλτούρας!

Ναί, ήταν σα να μην είχε περάσει μια μέρα! Από την εποχή που η περιοχή της Λάρισας έβγαινε πρώτη στην Ευρώπη σε κατά κεφαλήν ιδιοκτησία Porsche Cayenne, που δεν περνούσε η Κυριακή χωρίς την αστακομακαρονάδα στο τραπέζι της μεσαίας Ελληνικής οικογένειας, που όλοι έπαιζαν στο χρηματιστήριο για να πλουτίζουν εύκολα και που περίμεναν το καλοκαίρι για να ξεχάσουν τα μπάνια στη Λούτσα και να πιάσουν ξαπλώστρα μπροστά-μπροστά στο Νammos της Μυκόνου!

Αν πάθαμε αυτά που πάθαμε μέσα στην περασμένη δεκαετία και δεν βάλαμε μυαλό και είμαστε έτοιμοι να τα επαναλάβουμε, τι να πεί κανείς?… Μπράβο μας  για το μυαλό που κουβαλάμε!

Δυστυχώς η πρεμιέρα της Θεσσαλονίκης και τα όσα έγιναν εκεί δεν αποτελούν μεμονωμένα γεγονότα. Οι ενδείξεις είναι πολλές και ανησυχητικές. Γι αυτό και θα χρειαστεί να επανέλθουμε.

πηγή: europost.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Αυτοί που πάνε στα μπουζούκια δεν έχουν βιώσει κρίση. Τα μπουζούκια πόσους χωράνε σε μια νύχτα; 1000 άτομα; Νομίζετε πως η Ελλάδα δεν έχει 1000 βολεμένους; Το ότι πάνε μερικοί βολεμένοι στα μπουζούκια ή στη Μύκονο δε σημαίνει πως ο Έλληνας δε πεινάει.

  2. Τούτσι-Χούτου-Μογγολικά φύλα και τέλος τσιφτετέλληνες, Τα χειρότερα φύλα που πάτησαν στην γη. Για την σειρά δεν είμαι σίγουρος…

  3. Που εγινε αυτο γιατι την παρασκευη που ηταν η πρεμιερα δεν ειδα τοσο κοσμο ουτε αυτα τα αυτοκινιτα

  4. Αντι-καπνιστές θα ήταν όλοι αυτοί που έσπευσαν, στα άκαπνα πλεον μπουζουκομάγαζα μας… αχαχαχαχαχαχα

  5. Μη τρώτε παραμύθια. άφραγκοι είναι όλοι και οι μαγαζάτορες πετάνε τα λουλούδια.
    όσο για τα αμάξια δανεικά και ούτε βενζίνη δεν εχουν να τα βάλουν για να τρώνε κουτόχορτο κάτι χαζογκόμενες της εικόνας ειναι μονο

  6. οσα τσιφτετελληνες πανε στα μπουζουκια, την αλλη ημερα να μην παραπονιουνται οτι δεν εχουν να πληρωσουν ΕΝΦΙΑ και ΔΕΗ….
    αλλιως να μην σκορπανε τα λεφτα τους σε ανουσια πραματα!

  7. Αυτή είναι η Ελλάδα. Ακριβά αυτοκίνητα που προέρχονται από λαμογιές και κυρίως φοροδιαφυγή που δυστυχώς την πληρώνουμε όλοι οι υπόλοιποι με φόρους μνημόνια και ΕΝΦΙΑ εις το διηνεκές. Όσο για την τσιγγάνα Πάολα το προσωπικό της αυτοκίνητο και πρώτη μούρη στο μαγαζί που το οδηγεί το τεκνό που την συνοδεύει είναι μία σεμνή και ταπεινή Μπέντλευ των 250.000 Ευρώ.

  8. Τι εγινε ρε κουρκουλη εσυ δεν ησουν αυτος που εφυγε για την αυστραλια ξαφνικα και εδινες συνεντευξεις οτι δεν θα ξαναγυρισεις ποτε στην ελλαδα???Σε ρωταγαν τι ηταν αυτο που σε εκανε να φυγεις …απαντηση δεν εδινες …που και που λεγατε δηθεν οτι το κανατε για τα παιδια σας…Τωρα τι εγινε γυρισες πισω στην ψαροκωσταινα που δεν ηθελες να γυρισεις για να τα αρπαξεις ξανα … και μαλιστα συνεργαζεσαι και με τα γυφτονταμαρα? Και φυσικα ολα αυτα στη “σαλονικα” μια πολη γεματη γυφτους εβραιους και τουρκοσπορους

Comments are closed.