ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! “Αδικία στο διαγωνισμό για την ΤτΕ – Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά”

Κοινοποίηση:
trapeza_ths_ellados

Ο αναγνώστης του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, καταγγέλλει κατάφορη αδικία στον διαγωνισμό για την Τράπεζα της Ελλάδος που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Διαβάστε την καταγγελία όπως μας την έστειλε έχοντας αφαιρέσει το ονοματεπώνυμό του…

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ……. ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ 60 ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΤΑΜΙΑΚΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ (ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1/Γ 2019 ΑΣΕΠ). ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΑ 35 ΕΤΗ ( ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1984 ΚΑΙ ΜΕΤΑ). ΤΟ ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 2006 (ΦΕΚ 1044/2-8- 2006 ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ). ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΙΣΑ ΔΙΚΑΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΕΧΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ 60 ΕΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ (ΤΑΜΙΕΣ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑΣ-ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΤΛ). ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΟΠΩΣ ΕΦΟΡΕΙΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΙ ΚΤΛ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ (ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ). ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΑ ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ( ΟΠΩΣ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΟΔΗΓΟΥΣ, ΧΕΙΡΩΝΑΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΤΛ ). ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΤΑΜΙΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΥΠΑΙΘΡΟ; KOYBAΛΑΕΙ ΦΟΡΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ; ΘΑ ΘΕΛΑ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 2006 Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΟΣ. Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑΛΑΛΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΗΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Εγω συμφωνω με το οριο ηλικίας. Ακομα και αν υπάρχουν παράδειγματα πχ δασκαλοι 60 χρονοι κλπ δεν σημαινει οτι κανουν για αυτη τη θεση! Στο δημοσιο υπαρχουν δασκαλοι 70χρονοι που βαριουνται τη ζωη τους και οι νεοι δασκαλοι που βραζει το αιμα τους για διδασκαλία πανε σε ιδιωτικά γιατι δεν βρισκουν δουλεια στο δημοσιο που εχει γεμισει με τα καπι.. Ειναι καιρος να μπει λιγο νεο αιμα στις θεσεις εργασιας!

  2. Και στη ΔΕΗ υπάρχει όριο ηλικίας τα 40 έτη. Για την Τράπεζα της Ελλάδας η προηγούμενη προκήρυξη αφορούσε υποψηφίους πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, η προκήρυξη ανακοινώθηκε από το ΑΣΕΠ, η επιλογή προσωπικού έγινε από ιδιωτική εταιρεία και όχι από το ΑΣΕΠ συν ότι υπήρχε ο όρος της συνέντευξης. Τι περιμένεις, αυτές είναι θέσεις φιλέτα, δεν μπαίνει όποιος-όποιος.

    1. Και όμως υποχρεώνονται να συμμορφωθούν στους κανόνες της ευρωπαϊκής Ένωσης. Είδες ότι εξετάζονται κωφοί στη νοηματική και. Δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει σε διαγωνισμό για θέσεις εργασίας.
      Απλά χρειάζεται χρήμα για να διεκδικήσει κάποιος.

  3. Το ΣτΕ έχει δικαιώσει άτομα που κινήθηκαν νομικά κατά των ορίων ηλικίας. Ελπίζουμε να υπάρξει αντίδραση μαζική σε αυτή την περίπτωση.

Comments are closed.