ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Γκαστρωμένες και με χρυσά σκουλαρήκια στα ευαίσθητα σημεία πάνε στα νοσοκομεία μας οι «ταλαιπωρημένες προσφυγοπούλες»

Κοινοποίηση:
1

Μιλούσα με μαία που «εργάζεται»σε δημόσιο νοσοκομείο. Εχει φρικάρει.

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ… ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…
Όλες, μου λέει, είναι γκαστρωμένες δεν ξέρουμε τι να κάνουμε.

Είναι από 2 εβδομάδων εως να ξεγεννήσουν, πολλές είναι ήδη με ένα μηνών στην αγκαλιά και κυοφορούν και άλλο λίγων εβδομάδων που υποτίθεται εκείνο των καιρό ζούσαν υπό άθλιες συνθήκες και ήταν προς φυγήν.

Και το καλύτερο;

Όλες τα έχουν «περιποιημένα» έτσι που καμία Ελληνίδα εν μέσω κρίσης δεν μπορεί να το «περιποιηθεί»μέχρι και με χρυσό σκουλαρικάκι στην κλειτορίδα τα έχουν στολισμένα πολλές «ταλαιπωρημένες προσφυγοπούλες».

Υ.Γ. Ελένη ευχαριστώ για την πληροφορία.

2. Οσοι έχετε γνωστούς στις γυναικολογικές του δημοσίου ρωτήστε τους αν το έχουν αντιμετωπίσει.

Τσιολάκης Ηλίας
attikanea.blogspot.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Και σε τιμη κοσμηματος με προσφυγικη μουνιλα κι οχι απλα χρυσου

  2. και κονσέρβες με χαβιαρι εχουν μαζι τους να τρωνε με το ουίσκι τους

  3. Ειναι πραγματι αξιο αποριας, να εχει καταστραφει η χωρα σου, το σπιτι σου απο τον πολεμο και αυτες να βρισκουν την ορεξη για γ@….σια και να ερχονται εδω γκαστρωμενες, ενω εχουν ηδη δυο τρια παιδια η καθε μιαι;;;;; Αυτο δεν το καταλαβα ποτε!!!! Εκτος αν αποσκοπουν στα επιδοματα που μοιραζει αβερτα, για καθε παιδι, η απενταρη Μπανανια, στην οποια ζουμε, ενω εχει στραγγιξει τους Ελληνες με τος φορους και τις εισφορες!!!!!!!

  4. Ρε παιδιά τι να λέμε τώρα οι πραγματικοί Σύριοι πατριώτες θα μείνανε πίσω να πολεμήσουν… Η νσ προσπαθήσουν να βγάλουν την οικογενειά τους σε ασφαλή μέρη της Ευρώπης και μετά να γυρνούσαν πίσω να φτιάξουν την κατάσταση στη χώρα τους… Τώρα είναι δυνατόν να μένουν Αφγανοί Ιρακινοί με Σύριους στα hot spot…οι εχθροί όλοι μαζί…κάποιο σχέδιο υπάρχει από πίσω δεν είναι φυσιολογικές συμπεριφορές αυτές

  5. Θα γινουν διπλασιοι και θα καταλαβουν την Ελλαδα γιατι καποιοι αχρηστοι νεοελληνες εχουν ξεσκιστει στους καφεδες , τα κινητα και τις νεοταξιτικες μαλακιες και δεν θελουν να ακουσουν ουτε για γαμο μητε για παιδια , πως νομιζετε οτι φτιαχνονται οι χωρες ,οι κοινωνιες ? απο μονες τους ? ειμαστε εθνος-κρατος δεν ειμαστε Η.Π.Α ,αλλαξτε μυαλα οσο ειναι καιρος γιατι κοντα σε εσας θα παθουν κακο και οι υπολοιποι εναπομειναντες ΕΛΛΗΝΕΣ .Και οι γυναικες, που παραπονουνται για την συγκεκριμενη κατασταση καλα θα κανουν να σωπασουν γιατι και αυτες εχουν βαλει το λιθαρακι τους [ογκολιθο καλυτερα] για την κατασταση που βρισκεται η χωρα σχετικα με την υπογεννητικοτητα.Επισης, για την σεβαστη κατα τα αλλα κυρια που μιλαει για ποσοτητες και ποιοτητες εχω να της πω οτι κανει λαθος και θα της το αποδειξω με μια παραβολη-παραδειγμα , αν εχουμε 1.5 λιτρο εξαιρετικα παρθενο ελαιοαδο και το αναμειξουμε με 3 λιτρα ελαιολαδο κατωτερης ποιοτητας τοτε το τελικο συνολικο αποτελεσμα θα ειναι ελαιολαδο κατωτερης ποιοτητας και οχι ανωτερης,πραγμα που στην προκειμενη περιπτωση μεταφραζετε ως εξης :οσο ανωτερου επιπεδου και αν ειμαστε αν αυτοι ειναι διπλασιοι-τριπλασιοι τοτε δεν υπαρχει περιπτωση επιβιωσης ,θα μας πνιξουν..

  6. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΤΕ ? ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΚΑΙ ΓΚΑΣΤΡΩΘΗΤΕ.

    1. ΕΣΥ να προσεχείς μη σε γκαστρωσει κανενα Πακιστανό προσφυγόπουλο. Η Μηπως προτιμάς Αφγανό η Νιγηριανό;;; Γούστα ειναι αυτα, οτι τραβάει η όρεξη σου. Ανοητο πλάσμα!! Οταν αυτοι γίνουν διπλάσιοι απο εμας, να δω που θα πας να κρυφτείς οταν θα σε κηνυγανε. Ανοητο ον.

  7. ΡΙΧΑΡΔΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!! Χτυπήσαμε φλέβα πιασε όλες τις μαιευτικές κλινικές κυκλοφορεί πολύ χρυσός

  8. Όλες είναι γκαστρωμένες στα νοσοκομεία για αυτό δεν θέλεις να πατήσεις το πόδι σου, έχει γίνει κατάληψη. Οι βόμβες πέφτουν αλλά τα σκέλια μονίμως ανοικτά. Έτσι λέει το κοράνι τους, ακολούθησε τον δρόμο της κουνέλας, να γεννάς και να τυραννάς. Μόνο που η ποιότητα πάντα θα νικάει την ποσότητα.

  9. ΡΙΧΑΡΔΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!! Που εισαι να δεις χρυσο

Comments are closed.