ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ! “Συγχαρητήρια κύριε Μπακογιάννη… – Ο Σταθμός Λαρίσης είναι ένα απέραντο σκουπιδιαριό” (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
makeleio

“Σε αυτό το σημείο πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον κύριο Μπακογιάννη γιατί παρέλαβε το χάος και απλά δεν έκανε τίποτα γιατί η κατάσταση είναι ίδια από τότε που είχε αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ. Συγχαρητήρια κύριε λοιπόν

ΟΔΟΣ ΑΛΚΑΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ

ΟΔΟΣ ΧΙΟΥ ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ

ΧΩΡΙΣ ΚΑΔΟΥΣ ΑΡΚΕΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥΤ@Ν@ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ’ΑΥΤΟ

Εννοείτε πως δεν είναι μόνο εκεί το πρόβλημα ΧΡΟΝΙΑ τώρα, καθαρίζουν μόνο τους πολύ κεντρικούς δρόμους όπως την Λιοσίων και τις πλατείες που «λιάζονται» οι λαθρομετανάστες και στα γύρω στενά επικρατεί ΧΑΟΣ.

Και μιας που ανέφερα τους λαθρο ορίστε και μερικές φωτογραφίες που κουβαλάνε ΤΟΝΟΥΣ φαγητό ενώ οι Έλληνες δεν έχουν να πάρουν ούτε ρύζι να φάνε”.

Δείτε παρακατω τις φωτογραφίες:

mak 1 mak 2 mak 3 mak 4 mak 5 mak 6

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

    1. τον βαλανε οι σιωνιστες τη ψηφο και μπαρουφες αυτοι βαζουν οπποιον γουσταρουν

  1. Ο ΜΑΣΤΟΥΡΟΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΗΔΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΗΔΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΘΑΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΠΑΜΠΟΛΑ ΣΠΙΤΙΑ ΒΙΛΕΣ ΠΟΥΧΕΙ Η ΦΑΜΗΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΑΘΗΝΙΣΤΑΝ ΣΕ ΤΕΤΤΟΙΑ ΧΑΛΙΑ

  2. Ναι τώρα ανακάλυψες το φεγγάρι εσύ..Σταθμός Λαρίσης ,,πες μου πότε ήταν σύμφωνα με τα δικά σου στάνταρ καθαρός ,, χωρίς σκουπίδια και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς … ποτέ…μην κουράζεσαι..

  3. κάτι του είπατε τώρα…. Μπορεί και να πηδαει καμία δημοτική μέσα στο δημαρχιακό Μέγαρο… Με αυτά θα ασχοληθεί;;

    1. να πηδάει;;;; εννοείς να πηδάει πάνω σε Αφρικανούς πρόσφυγες;;;;;; αυτό μπορεί…..

    2. Μπα θα τοχει ριξει στον αγαπημενο του μπαφο…….το παληκαρι αυτη την δουλεια την ξερει σιγουρα καλα………

  4. Θα κάνει μνημείο κατά του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας

  5. Μητσοτακέικο και Μπακογιανεικο ψηφίσατε περαστικά σας. Όχι ότι τα συριζολαμόγια ήταν καλύτερα. Αν δεν βγει καθαρό πατριωτικό κόμμα μην περιμένετε προκοπή.

    1. ΚΑΛΟ ΥΠΝΟ……. ΑΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΙ ΘΑΣ ΔΕΙΣ ΦΩΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ…………..

  6. Το πρόβλημά σας εκεί στο Ελλαδιστάν επικεντρώνεται στο σκουπιδαριό του σταθμού Λαρίσης: Για το ανθρώπινο σκουπιδαριό που κατοικεί εκεί κουβέντα:::

    Για ότι σας βρει το επόμενο κοντινό διάστημα, οι αποκλειστικά υπεύθυνοι θα είστε μόνο εσείς ζώα. Διαλύσατε τα πάντα. Δεν απέμεινε τίποτα από την Ελλάδα. Το μόνο που ξέρετε είναι τα τραπεζικά δάνεια για αυτοκίνητα (νέος κύκλος απάτης ξεκίνησε), τα καφεδάκια, οι πουτάνες, τα ξενυχτάδικα, οι διακοπές, ο πολιτικός σχολιασμός του κώλου και η ατελείωτη ξάπλα!

    Ένα γνωμικό του δρόμου μπορεί να χαρακτηρίσει απόλυτα το νεοελληναριό και το χάλι του,

    Οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες. Ο καθένας έχει και από μία!

    Όσο για τα βρισίδια που ρίχνετε εδώ μέσα σε σχόλια που δεν σας αρέσουν, κυριολεκτικά στα αρχίδια μας. Εμείς ούτε πεινάμε ούτε ζούμε μέρα την μέρα…!

    1. Εμείς στο Ελλαδιστάν λοιπόν, λέμε σε σένα τον καημένο εμιγκρε, στα αρκιδια μας η γνώμη σου. Το πρόβλημα θα το λύσουμε μόνοι μας..Εσύ κάτσε εκεί που είσαι, δουλεύε και σκάσε και μην σε νοιάζει για μας στο Ελλαδιστάν ..

      1. Εσύ νεογραικέ να μην έχεις τόση έπαρση διότι αυτά που περιγράφει ο φίλος από επάνω είναι αυτά που έχετε κάνει εσείς και οι υπόλοιποι γραικύλοι είτε με τις πράξεις σας είτε με τη σταρχιδοσίνη σας. Σαφώς και δε τον νοιάζει τι κάνετε διότι σας άφησε με τους μάο μάο μιας και έχετε δέσει αλλιώς δε θα γινόταν η Ελλάς πακισταν. Αλλά οι περισσότεροι εναπομείναντες ελληνόφωνοι, βρήκαν τη γενιά τους στις ορδές των λαθραίων και μάλλον σας αρέσει το μαύρο το παπάκι…. Όσοι έφυγαν δεν είναι παράσιτα στις κοινωνίες που τους φιλοξενούν αλλά προοδεύουν. Εσύ λοιπόν κάτσε στην ψορο-υπερηφάνεια σου και να μην κοιτάς εάν έχει δίκιο ο άλλος αλλά να κοιτάς να πας να βγεις και από επάνω. Το πρόβλημα πάντως δεν ξέρω πως εννοείς να το λύσετε, αλλά μέχρι να το σκεφτείτε, θα σας έχουν κάνει χανουμακια οι έποικοι. Και για την ιστορία εγώ παραμένω στο ελλαδισταν και δεν έχω φύγει, απλώς περιμένω να δω τι λύση θα δώσει ο περιούσιος λαός γιατί η δική μου λύση είναι λίγο Κολοκοτρωνέικη και ξεκινάει από μέσα προς τα έξω.

        1. αυτοι που εφυγαν δλδ δεν διακατεχονται απο σταρχιδοσινη; δεν ειναι γραικυλοι; τι ψηφιζαν ολοι αυτοι και οι δικοι τους οταν ηταν στην ελλαδα; πριν το 09 τι ποσοστα επαιρναν τα κομματα; η μηπως η ευθυνη για τη χωρα βαραινει μονο οσους εμειναν; οσοι εφυγαν βρηκαν κοινωνιες ετοιμες, με δομες και βιομηχανιες που ειχαν ετοιμασει καποιοι αλλοι και οχι οι ιδιοι οι πατεραδες τους η οι παππουδες τους που ψηφιζαν σωρηδων πασοκ νδ. κατακρινεις τον παραπανω για αυτα που λεει αλλα δεν ενοχλεισαι με το μειωτικο υφος που βγαζει ο πρωτος και το απιστευτο μισος και κομπλεξ εναντιον ολων οσων εμειναν.

    2. Ναζιστάκο “απόδημε”, σάλτα και γαμήσου. Που θες και “ψήφο”.

      1. Καλυτερα η 21 Απριλιου ρε …?αηδιασμενε” παρα τα χαλια τα σημερινα καλυτερα ρε να εισαι αηδιασμενος με αυτα που γινοντε που μετατρεπουν ολοκληρη χωρα σε ενα απεραντο hotspot παρα με αυτα που γραφει στο κειμενο του αυτος που βριζεις δεν σου γραφω το σαλτα γ@μισου αφου ηδη το εχεις σαλταρει προ πολλου νουμεραντζα !!!!!!! τωρα γιατι αυτο το “Ακυρωση απαντησης” και δεν ειναι και του “αηδιασμενου” που βριζει το “ακυρωση απαντησης”

  7. αχρηστοι δημοτες βγαλατε τα ματακια σας με αυτον που ψηφισατε

Comments are closed.