ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ! Παραμύθια της χαλιμάς για τους ΛΑΘΡΟ της Αντίκυρας και του Διστόμου

Κοινοποίηση:
μεταναστες-στην-εσθονια

Έφτασε πριν από λίγη ώρα στο makeleio.gr και σας το μεταφέρουμε αυτολεξεί:

“Καλήσπερα εδώ και κάποιες μέρες διακινείται ψευδώς σε πολλά site οτι θα εγκατασταθούν σε ξενοδοχεία της Αντίκυρας και του Διστόμου λαθρομετανάστες και όλα αυτά σύμφωνα με “πληροφοριές” του “έγκυρου” δημοσιογράφου του STAR Γιάννη Ευσταθίου.

Σας διαβεβαιώ ότι είναι παραμυθια της χαλιμάς και παρακαλώ να πράξετε τα δέοντα ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια και να μην δημιουργούνται τετελεσμένα με τέτοια παραμυθια που διακινούνται απο τέτοιους χαρτογιακάδες. Ζω στην Αντικυρα και είμαι αναγνωστης σας. Αν χρειαστειτε καποια διευκρίνηση στην διάθεση σας”.

Ευχαριστω
Νικος θεοχαρης

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. καλησπερα και στο στρατοπεδο σκυδρας θα φερουν μεταναστες , ακριβως κολλητα με της εργατικες κατοικιες και διπλα στο κεντρο , τι ειμαστε μια κομοπολη με 8.000 κατοικους .

  2. καλησπερα και στην σκυδρα ετοιμαζονται να φερουν μεταναστες και ακουσα για 700 ατομα στο στρατοπεδο που εκλεισε , ακριβως διπλα στα 20 μετρα ειναι οι εργατικες κατοικιες , διπλα στο κεντρο με λιγα λογια τι ειμαστε 8.000 κατοικοι .

  3. ΣΕ πιστεψαμε τωρα….εδω στιν Ακροπολη σε λιγο θα τους βαλουν……………….της ΝΔΟΥΛΑΣ εισαι ρε και βγηκες να πεταξεις την μ…λακια σου…………………………..????

  4. ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ, ΑΦΟΥ ΔΙΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΨΕΥΔΩΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΣ, Η ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥ, ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΜΑΝΤΑΤΑ………….

Comments are closed.