ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ! Μεθύστακες θαμώνες μπαρ – Ο “κουβάς” πήρε παραμάζωμα όλα τα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

“Ένας μεθυσμένος οδηγός στις 6.45 το πρωί κατέβηκε αντίθετα προς το ρεύμα της κυκλοφορίας την οδό Πλουτάρχου παρά την Βρετανική Πρεσβεία στο Κολωνακι και όρμησε σαν μαινόμενος ταύρος στην οδό Υψηλαντου στο Κολωνάκι, φυσικά αντίθετα και πάλι προς το ρεύμα της κυκλοφορίας. Το όχημα μάρκας Smart στην συνέχεια υπέπεσε σε δύο σταθμευμένα οχήματα λίγα μέτρα πριν την λωρίδα κυκλοφορίας των ασθενοφόρων του Ευαγγελισμού. Στην συνέχεια ανετράπη και εκλήθη η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβίσμο του οδηγού.

Γερανός της Τροχαίας το μετακίνησε  και ασθενοφόρο μετέφερε τον οδηγό στο εφημερεύον Νοσοκομείο Αττικόν, όπου ελπίζουμε να έχει ευτυχή κατάληξη.
Μήπως πρέπει να μην ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΘΑ μόνον με τον Αντικαπνιστικο νόμο και να εφαρμόσουμε ανάλογο  Αντιμεθυστικο Νόμο  επαναφεροντας παράλληλα τον Νόμο Παπαθεμελη για κλείσιμο των μαγαζιών διασκέδασης στις 2.30 μμ  μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες πρόκλησης ατυχημάτων από μεθυσμένους οδηγούς”;

IMG-02ba311031fc92d63a95b5f1aa5ec3e8-V (1) IMG-02ba311031fc92d63a95b5f1aa5ec3e8-V (3)

 Το smart έπεσε στο άσπρο VW και αναποδογύρισε  χτυπώντας το  Yaris
IMG-02ba311031fc92d63a95b5f1aa5ec3e8-V

IMG-02ba311031fc92d63a95b5f1aa5ec3e8-V (4)

Η παραπάνω καταγγελία στάλθηκε στο makeleio.gr από τον Κωνσταντίνο Παπαζαχαρίου

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΦΤΩ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΣΕ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ

  2. ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ ΣΑΣ ,ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΣΑΣ,ΓΑΜΩ ΤΗΝ 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ,ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΑΣ ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΓΑΤΑΚΙΑ ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΑΣ!!!!

  3. Στείρωση τον μ@λακα, αφαίρεση άδειας οδήγησης για πάντα, βραχιολάκι για πάντα για να μην οδηγάει χωρίς δίπλωμα και κοινωνική εργασία για δύο χρόνια στο ΚΑΤ στα χειρουργεία να καθαρίζει τα αίματα από τα αποτελέσματα άλλων ηλίθιων. Αυτή η χώρα θέλει χούντα Κιμ Γιονγκ Ουν για να έρθει στα ίσα της, γιατί με τη “δημοκρατία” που βαφτίσαμε το να κάνει ο καθένας ότι θέλει εις βάρος του κοινωνικού συνόλου, φτάσαμε να γίνουμε αφρικανική χώρα.

    1. μονο εσεις οι γεννημενο σκλαβοι ζητατε χουντα, από που κι ωσπου η χουντα θα κανει αυτά που ονειρευεσαι?
      Χειροτερα θα τα κανει, και δε θα τα μαθαινεις κιολας λογω της λογοκρισιας

      1. Κεντρώε ή Καρανίκα, επειδή διαπιστώνω ότι, λόγω αμάθειας, δεν είσαι σε θέση να συντάξεις ορθογραφικά και εννοιολογικά μία δομημένη πρόταση, καλό θα είναι να γνωρίζεις, πριν εκφράσεις τις απόψεις σου περί γεννημένων σκλάβων, ότι υπάρχουν σχολεία δεύτερης ευκαιρίας – και μάλιστα με δωρεάν φοίτηση.

        Τώρα, επειδή σε κόβω να ανήκεις στη γενιά του : “σου είπανε”, “άκουσες”, “υπέθεσες” και άλλες …. βαρουφολογίες, σύρε μάθε τι γινόταν επί Επταετίας (γιατί όπως σου είπα, μάλλον για αναρχοάπλυτο σε κόβω), ρώτα για δάνεια που χαρίστηκαν σε φτωχές οικογένειες, για ανοιχτές πόρτες στις γειτονιές, για αίσθημα ασφάλειας, κι’ άσε τα κομμουνιστικά σου για τον κιμ γιονγκ, όπου θα είσαι ευπρόσδεκτος να πας και δεν θα μας λείψεις. Η Επταετία – για να γνωρίζεις αμόρφωτο αριστερό τρόλλ – κυνηγούσε αυτούς που σήμερα πρεσβεύουν ανερυθρίαστα, ότι τα σκόπια είναι Μακεδονία κι’ ότι η θάλασσα δεν έχει σύνορα (αλήθεια γνωρίζεις πόσοι έχασαν τη ζωή τους σε θάλασσα και αέρα, προφυλάσσοντας τα θαλάσσια σύνορα, που ο μπουτάκιας που ακολουθείς, θεωρεί πως δεν υπάρχουν ;;)

        Γεννημένο σκλαβάκι είσαι του λόγου σου, που ότι σου πει η κουμουνδούρου (αντί 0,60 € ανά μ@λ@κία που γράφεις) το θεωρείς εν δυνάμει αληθινό. Τράβα ρώτα για αριστερό φασισμό, κι’ όταν μάθεις τι εστί, να είσαι σίγουρος ότι θα αλλάξεις άρδην τις απόψεις σου. Άιντε όργιο, που έχεις και άποψη.

        1. Χανεις το χρονο σου. Οι αριστεροι ζουν στην καρακοσμαρα τους.

      2. Θα επιμείνω. Καλύτερα έστω η λογοκρισία παρά η σημερινή κατάσταση όπου όλοι έχουν άποψη, συνήθως λάθος κρίνοντας εκ του αποτελέσματος. Σκλάβοι είστε οι ψηφοφόροι του δημοκρατικού τόξου όπως το βάφτισαν τελευταία. Διότι μένετε στο ταμπελάκι ότι έχετε δήθεν δημοκρατία, όσο η πραγματικότητα μάλλον σε ολιγαρχία της νομενκλατούρας είναι παρά δημοκρατία. Φυσικά φταίει και ο Γραικός ο οποίος καθ’όπως τον εξυπηρετεί, διαμορφώνει τους νόμους και τις κοινωνικές δομές στην καθημερινότητά του. Αποτελέσμα; Δέκα εκατομμύρια διαφορετικές εκφράσεις της δημοκρατίας, της πολιτικής, της ελληνορθόδοξης θρησκείας, του ΚΟΚ, κλπ κλπ. Ναι, καλύτερα ένας Παπαδόπουλος που πέθανε φτωχός και πιστός στις ιδέες του, παρά χιλιάδες πολιτικοί απατεώνες που μεταγράφονται νύχτα και από τη δεξιά είναι στην αριστερά και τούμπαλιν και ένα πόπολο που γλύφει ότι κοκκαλάκι του πετάνε επειδή τελικά βολεύεται στην κλάψα και σε ότι επιδοματάκι του τάξουν.

Comments are closed.